Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 09:37:08
EUR 36.2093 09:37:08
USD 34.5617 09:37:08
ALTIN ONS $2687.7050 09:37:08

Grafiği gönderen: Kupa_Beyi42

Çok kritik bir hafta icindeyiz tedbiri elden birakmayiniz bist gorunumu ya 3448 uzerine aticak kapaticak ya yesil 20 gunluk kirilacak neyse izleyelim bakalim tepkiye katilanlar destekten alip direncte satarak piyasada tutunabilir gunluk hareketlerde kendimce kesinlikle ytd

Yorumlar (140)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Guven1071 ()

Günaydın dostum, yorgunluktan sıkı takip edemeyeceğim için kağıt almıyorum, malum endexin seviyesi, manipülasyon söylentileri ve bunun dillenmesi de sıkıntı. alsat ci oldugumdan canlı takip edemeyeceğim zaman almıyorum. kendine iyi bak güzel insan. allah birini bin etsin. alcatel güzel kağıt 2 sene önce 35 'leri görmüştü. bir türlü yurutmediler. ama alana zarar ettirmez, bi kasa bi masa değil . nacizane fikrim

Kupa_Beyi42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

Çıkmasan iyiydi trend devam ediyor. ama endeks tabi abilerim daha iyi bilirler.

Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Deryagol ()

Gesandan çıktım sabah az karla desaya ekledim..

karatepe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

Zoren, Gesan, Eggub, Smrtg, Hektas, SASA, Kontr Devam... Bakalım bugün nasibimizi alabilecek miyiz ...

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

HEKTAŞ , TUMOSAN... Sizi de seviyoruz... Çok şükür..

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

Hektaş seviyorum seni...

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

zoren 3,88 geçerse yeniden denenebilir mi?

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

zoren açılışta satıldı çok şükür. eggub gesan devam gsmart kontr hektaş devam

1BeğenmedimŞikayet

Deryagol ()

Günaydın. Insalalh olur.

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

Ah arkadaşım hep böyle olsa keşke... Günaydınlar...

0BeğenmedimŞikayet

Kupa_Beyi42 ()

buralarda gece serinlesede gunduzleri gayet sicak iyi gidiyo yani : ) blcyt iyi gorunuyo yarin bi 13 yaparsin ins belki 13.20 taramamda benimde gozume carpti acilisi bi goreyimde bakariz ; ) bugun guzeldi artik kagit tasima olayi zorlasacak gibi kisa al satlar daha makul geliyo bana bakalim dikkatli olasin aman ustadim

denizmelek için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

denizmelek ()

Nasilsin ustad? Nasil gidiyo ben brsan bmsch yeo blcyt arena anel kuyas devam :)

0BeğenmedimŞikayet

Uzunvade007 ()

Ayenn en azından takibe al az tani.

Seversin...

Ben sahsen seviyorum hareketlerini...

0BeğenmedimŞikayet

Deryagol ()

Tavancı sen mi oldun ::))

0BeğenmedimŞikayet

Kupa_Beyi42 ()

gidalar iyi gitti yani benim takip listemde olan petun kervt uluun ama uluun yatayda iken sanki neyse bakicam hocam insaallah

Neriman4605 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

kendimi tebrik ediyorum.
zoren, gesan, eggub, smrtg tavan : ))
sırada hektas'ım var naisp bakalım, tumosan takipte...

0BeğenmedimŞikayet

Kupa_Beyi42 ()

33.6 kapamis tam ustunde yarin buna bi bakmak lazim 34.4 ve 35.00 ile 35.66 belki ama ilk ikisi mumkun eyvallah abi

Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Neriman4605 ()

Ben en azından bir iki ay durabilecegim bir hisse olsun istiyorum hocam. gida hiç yok sepette mesela. sizden bir iki hisse bekliyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

Kupa_Beyi42 ()

en onemli hususlardan biri e kagidi tanimak zaten abi ben al sat kagitlarimi bile en kotu tasirim cunku ne yapacagimi bilirim icinde o kagidi @Guven1071 dostum cok severdi ama uzun zamandir kayiplarda yogun sanirsam bakayim abi bi ekmek cikarmi :)

Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

SMARTG tamam... Az biraz cewsaretim olsa para da kazancam...

0BeğenmedimŞikayet

Kupa_Beyi42 ()

4 saatlikte ikili dip yapip 48.05 dokunmus ve geri toparlanmis ama bu fitilin dolma ihtimali dusunulmeli 49.15/50 araligi altinda kapanisin olmamasi gerekir stop noktasi genelde 50 gunluge koyarlar uzun tutanlar o da 48.35 fiyat 30 krs daha asagi inmis stop patlatmis olabilirler bu ihtimalde var acele etmeyiniz derim ben kendimce gun ici girip cikicaksaniz takip edebiliyosaniz deneyin dicem ama M boyun cizgisi de 50.5 burdan direnc gorecektir artik

Neriman4605 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Uzunvade007 ()

Alctl takip et bak.

Bu guzel kagit.

Hic can yakmadi iyi taniyip ona gore islem yapanlara...

0BeğenmedimŞikayet

Neriman4605 ()

Hocam acsel almak için uygun seviyeye gelmiş midir sizce ytd olmaksızın cevap verirseniz sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

Tahtacısına bağlı en alt tabana deydi. Abimiz BORSAFINANS cevaplasın bu soruyu?

Vera28 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vera28 ()

EGGUB yükseliş devam eder mi?

1BeğenmedimŞikayet

karatepe ()

çok şükür gesan, eggub, zoren... harikasınız... ardından da smartg ve hektaş...

0BeğenmedimŞikayet

Beyefendi42 ()

Teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Uzunvade007 ()

Yok hic biri bende...

Garip az hisse ile devam eder :)

0BeğenmedimŞikayet

Kupa_Beyi42 ()

evet meriti bende takip ediyordum 33.08 uzerine atmayinca duseni kirmis olamadi malesef suanki en onemli konu 29.26 alti sikintili olup 30.00 netten donmeli 30.60 uzeri gecerse tekrar duseni kirmaya gidebilir simdilik malesef zayif duruyo

Beyefendi42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Uzunvade007 ()

Hadi hayırlı olsun. Bereketli olsun Uluun hep istedim ama bende yok...

Bakim digerleri var mi.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum