Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (273)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rasyo 96 üzerinde iken eninde sonunda bu hareketi yapar diye yazmış ve gümüşte yukarıyı göstermiştim. Grafik aylık düzeltme yaparak gerii dönmeden 33 dolar a kadar dayandı ilk hedefe yaklaşmış.
O zaman da düşen bıçak tutulmaz diye sayfaya yağıp insanları zarara sokmuşlardı ben se ümit vermiştim şimdide zarara sokmak için yoğun çaba içindeler.
o da olmadı sataşıp tartışma çıkarmaya çalışıyorlar kötü söz sahibinin ben bunları muhatap almıyorum.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzndmr21 ()Reşat hocam selamlar alım için buralar uygun mu sizce?
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu eksiler beni paylaşımdan vazgeciremez sadece sorulan sorulara cevap vermeyecegim engelci manipulatorlerin yorumlarina telefondan denk gelirsem sayfaya yeni giren uyeler icin konu başlığı slıklari altinda uyarilarimi yaparim inşaallah. Her geri cekilmede bir vesileyle dev yarasa grafiği sayfaya taşınip insanlarin işlem yapmaları engelleniyor her ne kadar kuresel isinma bahanesiyle paladyum sisirilse de temel analiz açısından gumüs onsta 13 dolar ların altinda da 600 1200 dolarların hedeflenemeyecegi kanaatindeyim
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Ne yazdım şimdi kapatalım kıymetli kardeşim ben hatır koydum
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()yeni üyeyse allah vere biri bişey yazsın etiket yapar yapar durur
bıktırır ve sonunda yüz göz olur
bacım başımı ağrıttı aşırı sinirlendim
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Farkındayım. Okudum yorumlarınızı ama inanın Reşat bey size demwdi o sözü. Reşat bey sadece iki kişiye tek yorumda gönderme yaptı. Ha ben niye mi yazıyorum. Reşat beyi üslubunu birzamanlar gibi ben de hep takdir ederim. Siz sinirle biraz ters konuşmaya başladınız. Olmasın istedim çünkü size demediği şeyler için üzerine gidiyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Hah şimdi haksız oldun @REŞAT12
Gereğini yap ve herkesten özür dile
Ve gereğini yap
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Öyle de olmadı. Yorumunu okursanız. Bir yere kadar asri6327 ye ikinci kısımda da size yazıyor. Kaçtı herhalde dikkatinizden. İnşaAllah daha uzamaz mevzunuz gerçekten polemikten çok yorulduk. Bu vb şeyler okumaktan
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Bacım sayfamda en ufak kendisine grafik hat falan yok itirazım yok bakabilirsin
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()omurgalı ol sayfama girip okuma diye profilimde yazılıydı.. madem sayfama girmeden nereden gördün.. üstelik Reşat a yazmazdım onu.. istediği kadar baka bilir..
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()onu ben yazdım Reşat karıştırdı sizi ben sandı..)
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Galiba aşırı sinirlisiniz şu an dikkatinizden kaçmış. Size demiyor Reşat bey o sözü. 3 aylik grafik vs diyen üstad diye başka birinden bahsediyor. Tekrar okursanız göreceksiniz.
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Öyle yazıp geçmek yok
Dur sözünün arkasında ispatla
İspat et ve gereğini ysp @REŞAT12
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Bi sözünün arkasında dur
Bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()hadi fotosunu at 3 aylık gragik çizilmez ve hat çekmekle olmaz yazısının fotoyu grafik olarak at
Bekliyorum.
özür dilemeni ve gereğini
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()3 aylık yazısını aylık grafik çizilmez yazısını yazdığımı at siteye özür dileyip herkesten özellik senden dileyip istfa edeceğim, yoksa sen herkesden ve benden özür dile gereğini yap reşad
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Ha bu arada diskinide ben vermedim vebalimide alma
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Sayfama girin
Üyeler varmı hat çekilmez 3 aylık grafikmiş yazdıysam herkesten özür dileyip istifa edeceğim.
Yoksa reşad sen edeceksin hadi at fotosunu
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Trail lubnnana saldirdi haberleri var tezgahlara dikkat sayfami geriye dogru tarayabilirsiniz kritik zaman uyarisını çoktandır yapiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Grafik çizikmez hat falan diye kesinlikle yazmadım yazmamda benim şahsıma
Karekterime uymaz eğer ben yazdıysam özür dileyip istifa edeceğim
Yoksa sen edeceksin
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Ben yazmadım öyle bişey
Bul hadi at fotosunu istifa edicim
Yoksa sen edeceksin
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Arkadaşinda benim numaram var zaten. Önce xapulcu dedin ondan sonra haddini bildirmem lazim diye saygısisizlık yaptin ondan once de yeni uyelere yaz malzeme arama benzeri saygisizliklar yaptın bana yazma benim derdim sen degilsin tavsiyene uydum yeni üyeleri uyariyorum. Biraz sonrada yok uc aylik grafik cizilmez hat cekmekle olmaz diye paylasimini gordugum buyuk ustad icin cektigim hatlari ve daha once paylastığim uc aylık grafigi hatirlatacagim. İnsaallah. Bundan sonra geri doöbüş yok.
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Tek hakkın var bana yazmaya
Ona göre 1 hakkın
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Ya bana yazmayacaksın
İsmimi dahi yazma ötede dur.
Yada noyu gönder gerekeni konuşayım tercih senin.
Terccih senin
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki gtafiklere ve yorumlara ek olarak yeni üyeler dikkat edin benimle yok senelik grafik çizseydi diye alay eden kişi ve yancilarina. Bu alt yorumdan sonra kaç kere ölü kedi siçratıp düştukçe aşağilari gosterdi yukarı tepki de de daha 33 gelmeden 36 gösterdi iyi okuyun. Daha sonra da 23.30 ve aşağisı toplayanlar çok kârlı çikacaklar yazmıştim zorlarina gitti
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İşte alt yorumdaki grafik 18,497 de gümüşe geçiş ve yeşille devam zerka
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yeni üyeler alt yorumlar ve daha önce paylaştığım konu başlıklarına bakabilirler.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum seviye
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yoruma bu şekilde cevap vermişim. Bu arada peyzajcı adındaki bir üye beni engellemiş geriye doğru yorumlarını tararsanız belki faydası olur yt
0BeğenmedimŞikayet
MİRİ_HAZİNE ()Reest ? gozukmuyorsun?
REEST için cevaplandı (yorumu göster)