Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0415 22:56:18
EUR 36.0027 22:56:18
USD 34.5455 22:56:18
ALTIN ONS $2708.3250 22:56:18

Konu: gümüş ons harmonik bat fm

⭐⭐emrah19 ()
Gümüş
gümüş onsda harmonik bat fm tamamlama çalışması gözlemlenmiştir. Formasyon 22.565 seviyesinde tamamlanır. Hiçbir formasyonun çalışması garanti değildir, teknik olarak ne görüyorsak onu çiziyoruz. Yükseliş gördüğümüzde nasıl yazdıysak düşüş gördüğümüzde de yazabilmeliyiz. Teknik olarak eleştiri yapacak kişilerin eleştirisine açığım hatta memnun olurum böylece kendimi geliştirmiş olurum ama lütfen sadece düşüş yönlü yorum yaptığım için taşlamaya kalkmayın. Herkese hayırlı kazançlar.

Yorumlar (442)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 15 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

legendarow ()

ben aldım abla

Myagmurr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Myagmurr ()

sendende ama biz almadık daha

legendarow için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

legendarow ()

tmm hocam eline sağlık allah razı olsun

Myagmurr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Myagmurr ()

şimdi alırsan mayıs sonu okuturuz hep birlikte

legendarow için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

legendarow ()

hocam geçtik onsa ne zaman yükselişe geçer o slar

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Güzel bir yorum olmuş. Bir adet like verildi. :)

emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

En azından okumayı öğrenmeyi deneyin. İnanın kaybetmezsiniz... Bu yollardan geçtik. Gerçekten zor değil. Daha sağlam adım atmanızı sağlar. Naçizane kardeş tavsiyesi.. :)

Bjk3458 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

30 üstü sıkıntı büyür. Bu vesile ile bildirmis olalım. Kolay gelsin hocam

1BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

Hiç bakamadım bugün işler çok yoğundu az sonra bilgisayar başına geçince bakacağım hocam.

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Size tekniği sevdirecegiz. Kararlıyız:)))

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Vıx'te 27.54 hocam..

3BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

Rica ederim hocam, gel inat etme sende kendimi görüyorum kaybettim dedikçe sen üzülüyorum. Yo. utube da çok fazla ücretsiz içerik var. Burada her türlü yardım eden değerli hocalar var al bi defter başla yazmaya. En doğru yatırım önce ahirete olan sonra ise bilgiye yapılandır. Öğrenmeye uğraş ben de uğraşıyorum yardimlasalim.

2BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

Hocam canını yerim, 25.80 den bu yana yazıyorum düşme ihtimali kuvvetli diye. Hacım azalması var yazmıştım. Altın onsda da gümüşte de defalarca yazdım kaç gündür. Dün en son mumların dili isimli bir paylaşım yaptım. Tepki çekmemek için sadece mum isimlerini yazdım belki bi araştıran olur diye. 1934 ve 24.20 gelebilir dedim gerekçelerini anlattım.

1916 seviyesindeki iğne uçlarını gösterdiğim kısmi tekrar teste gelebilir. Bu muhtemelen gümüş onsda harmonik bat fm 23.96 b seviyesine getirebilir. Sonrası Kırılım olur mu ona bakmak lazım.

Tabi kesinlik asla yok. Şu anki seviyeleri de görüldüğü üzere güçlü destek belki buradan döner. Benim beklentimi soruyor iseniz ben aşağı yonlu bekliyorum Gaybı Allah bilir.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Evet çok doğru

1BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

@Bjk3458 hocam, @ASRN hocamın bahsettiği bat harmonik fm çizimi budur. 23.96 b seviyesi altında kapanışlar gelirse fm tamamlanmasını bekleyebiliriz

1BeğenmedimŞikayet

emrah19 ()

rica ederim hocam. Henüz fm aktif değil sadece ihtimal olarak sunuldu. Öncelikli olarak B seviyesi aşağı yönde kırılmalı ki 23.96 seviyesidir. O ana dek sadece bir ihtimal olarak düşünün. Hayırlı sabahlar.

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Elinize emeğinize sağlık hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum