Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (442)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()ben aldım abla
Myagmurr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Myagmurr ()sendende ama biz almadık daha
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()tmm hocam eline sağlık allah razı olsun
Myagmurr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Myagmurr ()şimdi alırsan mayıs sonu okuturuz hep birlikte
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam geçtik onsa ne zaman yükselişe geçer o slar
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Güzel bir yorum olmuş. Bir adet like verildi. :)
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()En azından okumayı öğrenmeyi deneyin. İnanın kaybetmezsiniz... Bu yollardan geçtik. Gerçekten zor değil. Daha sağlam adım atmanızı sağlar. Naçizane kardeş tavsiyesi.. :)
Bjk3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()30 üstü sıkıntı büyür. Bu vesile ile bildirmis olalım. Kolay gelsin hocam
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hiç bakamadım bugün işler çok yoğundu az sonra bilgisayar başına geçince bakacağım hocam.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Size tekniği sevdirecegiz. Kararlıyız:)))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Vıx'te 27.54 hocam..
3BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Rica ederim hocam, gel inat etme sende kendimi görüyorum kaybettim dedikçe sen üzülüyorum. Yo. utube da çok fazla ücretsiz içerik var. Burada her türlü yardım eden değerli hocalar var al bi defter başla yazmaya. En doğru yatırım önce ahirete olan sonra ise bilgiye yapılandır. Öğrenmeye uğraş ben de uğraşıyorum yardimlasalim.
2BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hocam canını yerim, 25.80 den bu yana yazıyorum düşme ihtimali kuvvetli diye. Hacım azalması var yazmıştım. Altın onsda da gümüşte de defalarca yazdım kaç gündür. Dün en son mumların dili isimli bir paylaşım yaptım. Tepki çekmemek için sadece mum isimlerini yazdım belki bi araştıran olur diye. 1934 ve 24.20 gelebilir dedim gerekçelerini anlattım.
1916 seviyesindeki iğne uçlarını gösterdiğim kısmi tekrar teste gelebilir. Bu muhtemelen gümüş onsda harmonik bat fm 23.96 b seviyesine getirebilir. Sonrası Kırılım olur mu ona bakmak lazım.
Tabi kesinlik asla yok. Şu anki seviyeleri de görüldüğü üzere güçlü destek belki buradan döner. Benim beklentimi soruyor iseniz ben aşağı yonlu bekliyorum Gaybı Allah bilir.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet çok doğru
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()@Bjk3458 hocam, @ASRN hocamın bahsettiği bat harmonik fm çizimi budur. 23.96 b seviyesi altında kapanışlar gelirse fm tamamlanmasını bekleyebiliriz
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()rica ederim hocam. Henüz fm aktif değil sadece ihtimal olarak sunuldu. Öncelikli olarak B seviyesi aşağı yönde kırılmalı ki 23.96 seviyesidir. O ana dek sadece bir ihtimal olarak düşünün. Hayırlı sabahlar.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam