Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (442)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bak ya . Yuh @Yaseminnisa . sterlin i nasıl bildim ama :) ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Spek o spek:)))
Bjk3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Maskedir o maske :)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@NEW_GOLD bak ya arkadaş ne diyor . sallıyorum diyorum inanmıyor bile :(
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Sallaya sallaya öldürdün gardaşım. Vur dedik öldür demedik daaa:))()
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()22.70 görmeden kalan %40 TL yi kimseye vermem
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Maske serbestliğini fiyatliyor galiba :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yok artık . abartma istersen :) biz kim danısmanlık kim . sadece denk gelen tahmin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Bjk3458 görüyorsun değil mi ?
Made in myz
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Atışlar 12 den vuruyor maşallah:) Sn @M_yıldız
Hayırlı kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Tabi ki ne demek olsun olsun)))
0BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Güzel izleyelim hocam. Vardır bir bildiğin :)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_osman37 ()@Abdulhamithan @BuNickTamYirmiDörtHarfli
0BeğenmedimŞikayet
Ali_osman37 ()Bu dediğin olursa bittik biz abi:)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Mesk26 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mesk26 ()Hocam sen ne yaptın 2-3 ay düşüş - :). Zarar kes yapıp başka enstrümana mi geçsek
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Aynısını yasamassin işte hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Yani gümüştemisiniz şuan anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Haklısın etkileniyoruz onun için bazı işlemlerini içinde sakla. Her yaptığın işlemi söylemek zorunda değilsin. Bazıları art niyetli olabilir bilemezsin. Yazılanları Sadece oku ve ona göre kendin karar ver. Bu öğüt aynı zamanda kendime:)))
2BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam burayı takip eden özellikle her yoruma takılan adam kaybetmeye mahkum. ben buranın eskisiyim. insan etkileniyor hemde çok. burayi okumadan önce kazanıyordum. ne zaman buraya alıştım olan oldu:))