Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (442)
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz . ne sallıyorum be. Ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Canım kardeşim gerçekten aklımdaydı unuttum. Çok fazla atıyon sallıyon cukk diye oturuyor. Ellerine sağlık kardeşim.
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Halilibo06 hiç takdir etmiyor artık :( ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@umuut81 rsı günlük gösterge dibe yaklaştı görüntüsü var .
bu destekleri takip edersin . yrd
Haftalık dususte :( Ytd
Yatırım tavsiyesi değildir.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz . masallah . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Tayfun_05 ()18 19 da derken anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ozaman 18 19 da solugu alırsın . tavsiye değildir. ytd
Tayfun_05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tayfun_05 ()Bu gidişle o desteklerde kalmaz gibi geliyor
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()23.22 23.05 22.60 destekler . ytd
NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()23.50 Altın da ki destek hangisi
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Ben sordum sadece umut dünyası bende tepelerden aldım bir haftadir can sıkıntısı oldu
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ben biliyommm:))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah . Grafigi paylasan arkadas destekleri işaretlemiş. Bakarsın . ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Niye göre döner yazında bilelim. Birileri buradan döner diye 12.50 lerden eridi böyle giderse ateşe doğru hızla gidiyor.
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hepsini yazalım mı dedin ya... yaz az daha:))
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Ah ah geldide alamadiktan sonra abi:(( tebrik ederim seni. buralardan döner mi artik
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Mrb hocam sizin destekler çok güzel çalışıyor 23.50 Altın daki destek nedir
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@umuut81 bunlarda geldi :( ytd
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hocam benim teknikte öğrendiğim en değerli bilgi, "trend is your friend"
Trend yukarı mi gidiyor bin trene, seviyesine bakma. Trend kırılınca inat etme çık.
2. En değerli bilgi "stoploss candır. " malı aldıktan sonra trendi mi kırıldı bakma gözünün yaşına stop ol.
Sorunuza gelince 102 Altın da kalırsa 97'li seviyelere gider gibi. Gaybı Allah bilir.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bilimsel araştırma: formasyonların çalışma ortalamaları %33.. En iyi çalışan fm bile %60- 65 civarında sonuç veriyor imiş o da bayrak ve canaklar genelde diyolaaa:)
Misal brent bakıyorum ters çanak var aynı zamanda bayrak fm. Ayıkla pirincin taşını modeli:) ama çanak çalışacak gibi sanki 4H hocam..
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hocam burada bu sorumluluğu sizin yerinize kimse alamaz. Hiçbir formasyon %100 çalışacak diye bir kaide yok. Eğer öyle olsaydı dünyanın en zenginleri matematikçiler olurdu. En nihayetinde bu formasyonlar matematik, geometri gibi alanlarda hakimiyet istiyor.
Yani ben size sat demem, tut da demem. Bir formasyon görür isem çizerim. Hedefini stopunu naçizane söylerim. Bazen tutar, bazen yanılırım. Zira her formasyon hedefine gitmez. Her oluşum tamamlanmaz.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()23.8 Altın da kapanış gelirse artık bunu göze alıp çıkmak lazım öyle anlıuorum.?
2BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hocam formasyon ne şekilde gideceğinin cevabını vermez. 23.97 seviyesi formasyonda ki B seviyesi idi. Şu an bu seviyenin Altın da. Eğer 23.80'de tutunamaz ise 22.56 seviyesinde yer alan D seviyesi gelebilir ki bu durumda yarasa fm aktif olur. Aslında çizim bullish yarasa fm. Yani yükselişi başlatacak olan formasyon türü. Bakalım çalışacak mi.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()İzliyoruz:)
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Hayır size 25'li seviyelerde yazdım hocam :) hatta ekran görüntüsü atıyorum az sonra bakarsınız.
Bjk3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Ne diyorsunuz hocam paldır küldür dur durak bilmeden mi gider
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()23.80 Altın da 4 saatlik kapanışlar gelirse harmonik bat fm tamamlamaya gidebilir. Yani 22.56 seviyesine hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Onsun duracağı destek neresi olur ona bakalım?