Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (196)
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Sağolun bilgilendirme icin
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bazı parite leri mevcut. STABLECOİNDİR. Yani TETHER veya BUSD gibi. Evet alt ürün alınıp satılabilir hocam ama her ürün yok.
yelizz39 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yelizz39 ()Dediğiniz usd daha önce hiç almadım onunla alt coin alınır mı? yoksa coin gibimi
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Tekrardan alacağımı kaç kez söylemem gerekiyor? Kripto üzerinde işlem yapıyorum fırsat bulunca satıp tekrardan giriş yapıyorum. Mesela bugün dolar ı yüzde 30 daha ucuz aldım. UST olarak. Bankadan işlem yapmıyorum
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fırıncılar_kıralı ()Aynen engelleyin
Verdure için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Verdure ()10 çok yüksek 8-9 diyordu :)
Fırıncılar_kıralı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Fırıncılar_kıralı ()Lucifer takılan yaya kalır. Onun hesabına göre 10 TL ye düşecekti.
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Aldığını sattın ya 14.20 de ? Satmadın mı geçmiş mesajları bulayım mı?
-1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Oralardan almadık. Düşen bıçak tutulmaz mantığını bilmeyen insan parasıyla kumar oynuyordur. 13.90 dan aldık ve biz aldıktan sonra hiç düşmedi
-1BeğenmedimŞikayet
Battalcan ()10.60 dan parça aldık , yukarı doğru ala ala 12 ye yakın yaptık ortalamayı :) öyle birden alınmasi riskti o hızlı piyqsadq parça parça aldik
0BeğenmedimŞikayet
Verdure ()iyi dinlememişsin bu şeytanı
Yalçın_F için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın_F ()Ben aldım 11 den
2BeğenmedimŞikayet
Verdure ()ya sen 11 den de 12 den de 13 ten de alınmaz dedin daha ne konuşuon ne banka makası dolar 15.20 kardeş
0BeğenmedimŞikayet
virtue44 ()Başkan ben seni seviyorum, her zaman derim herkes hata yapar, ben de :)
Sen iyi adamsın aslında.. yada ben öyle olduguna inanmak istiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
metehan55 ()Lucifer kaşar fiyatlarını öğrendin mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Ölücü_06 ()Luci bu dediğin rakamları 15 ile çarp ufakci degilim
0BeğenmedimŞikayet
hLL1 ()Sen geldin mi la yine
3BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sizin gibiler asla bitmeyecek sanırım. 9da dolar alıp 18 de satsan 2 kat.. hatta mantıklı hesap yapalım. 90 bin ile 10k dolar aldınız 9 dan. 18 de sattınız artık 180 bin liranız var. 13.90 da aldınız tekrardan 12950 dolar . 16.80 da hepsini sattınız diyelim . 217 bin lira paranız oluyor..
Diğer şekilde sizin gibi düşünenler hala başta aldığı 10k dolarla bekliyor bir daha yükselsin diye. Kimileri de zirvede aldı hala zararda bekliyor. Malum enflasyondan pul oldular içerde. Yani demem o ki 18 gelsede paraları eridi.. kar cepteyken güzeldir ekranda değil
Ölücü_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Yur u gitt:)
Ölücü_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Barbaros1907 ()Bak bu yorumuna katılırım
0BeğenmedimŞikayet
Ölücü_06 ()16.92 2 ay sonra dip rakam olacak ytd
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()16.14 ve 16.92 dolar satış alanımdır
Cancanx5 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()10.50 de o düşüşte dolar aldım diyen bir babayiğit varsa (banka makaslarından) gelsin kanıtlasın.
0BeğenmedimŞikayet
Selaha ()Hocan iyi güzel soyliyosun da biirak herkes bildiği gibi yapsın 25 diyosun da 18 geldiyinde bozarım
0BeğenmedimŞikayet
Cancanx5 ()Senin tepen neresi sayın lucifer
-1BeğenmedimŞikayet
Balinaavcisi ()En iyisi herkezden özür dile helallik al hesabınızda Kapat daha fazla kişinin canı yanmasın. benimde sana son sözüm bu olsun daha cvp vermem sana.
0BeğenmedimŞikayet
ozguroza ()Laf kurnazı bir ara 6 Tl ye alırım üstüne almam diyordu. :)
Dostum_Benjo için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Verdure ()9 lira o da en tepe ama :)
Fener_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fener_ ()Luci bu yılki en tepe beklentin nedir dolar da merak ettim.