Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
0BeğenmedimŞikayet
Fhr ()Anladım ben şimdi arkasknsan bakıyorumda 149 cıktıydım :(
SkyBist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Tamamdır hocam çok rahatladım sizi sıktım diye üzülmüştüm
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SkyBist ()Bereketli olsun kardeşim. Bu arada yorumumu, arpa fırladı demek mahiyeti ile yazmıştım
Fhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fhr ()Paramın hepsi arpadaydı 1.16 140 a kadar aldım çok sordum burda arpayı kimse cvp yazmadı biran önce kurtulayım diye sattım biraz karla.
0BeğenmedimŞikayet
SkyBist ()Arpaya kimse bakmasın özellikle :l
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Boşver gidene bakılmaz, bakıldıkça sizin ondan aldıklarınızı sizden geri alır. Dikkatli olun.
Elazıııığ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Sabr edemedik hocam dün zaten masaj atmıştım size hocam bu arpa bana bakıyor uçacakmış gibi gerçek oldu ben 10 binlik 1.520 den aldım 1.685 bozdum daha arpa uçtu gitti sizi dinlemenin üzüntüsünü yaşıyorum Arpa coini 40 bin TL almıştım 1.45 ten kahroldum
0BeğenmedimŞikayet
SkyBist ()Haklısın abim :)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()@Hanmir bak altta
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Yok Dostum, daşı sahibi aldı :)
Hanmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Eyvallah yakışıklı kardeşim. Şimdi arpadan ne grafiği yayınlamışım 14 Ekim'de onu hatırlattım. Biraz başlarını daşlara verirler belki.
0BeğenmedimŞikayet
SkyBist ()Aynısı bizim teldeki ekipte olduya abi, verdik matiği, iki gün terste kaldılar, sabırsız olmayın dedik. İki günün sonunda illallah dedirttiler. Baktım olmuyor, çıkın dedim, çıkın abi, girin çilize, çilizde bekleyin. Kendim de tiksindim de çıktım tahtadan. Gideceğini bile bile. Sonra arkasından bir ton feryat figan. E demedikmi, ne oldu. Sabırsızlık burada kaybettiriyor, bazı insanlar halen bunu anlayamıyor. Günün nasıl geçiyor abim, iyisin dimi :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanmir ()Hocam taş banamıydı ya sizi sıktıysam çok üzülürüm
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim07 ()Alsat yapıyorum bu defa almaya korktum:)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Profilime girer ve grafikler bölümünü inceler iseniz sizde tanışırsınız zaten kendileri popülerler, ben kendilerini pasif iken tanıdım.
Gyye için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gyye ()Tm:( oeki en iyi tanıdığınız hangisi :))
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Tanımıyorum kendilerini, tanımadığım kişiler hakkında konuşamıyorum
Gyye için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Bereketli olsun inşallah arkadaşım.
ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()Tmm üstad ım sağolun bakacam şimdi
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @Onursal5701 günaydin daha once yazdim sanırım mesaj düşmedi Arpa aldim düştü ama hedefinizi bekledim kar ile sattim o para ile dün xrp aldım o da karda ve. satis a hedef inizi yazdım Allah razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
Gyye ()Beam ve dent ile ilgili yorumunuz var mı? Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()İnternette arama motorunda selma5377 arat eski yorumlarımı orda oku.
0BeğenmedimŞikayet
Elazıııığ ()@Onursal5701 Çok haklısınız hocam sabırsızlığım dün Arpa coinde 20 bine mal oldu bana sabret dediniz uyarıda bulunduz acami olduğum için ha bire ısrarcı oldum sonuç ortada xrp de 3 bin kar gördüm yine çıkmadım hedeflerinize odaklandım varsın gelmesin göreyim başarılarnızın devamı diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ruhi_Su ()Teşekkür ederim. Gate kullanmaya başladınız mı.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()0,17de direnci kuvvetli, geçişi olur ve min.2gün o seviyelerde olur ise 0,24 gelme ihtimali yüksek. düşüş yönlü teknikte sorun görünmüyor. Al sinyali mevcut.
Ruhi_Su için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Evren75 ()Haklısınız hocam çok özür biraz düşüşe geçince panik yapıyoruz sizede o kadar güveniyoruz ki siz güzel birşeyler söyleyince rahatlıyoruz tabi bu arada sizide strese sokuyoruz. Sabredip beklicem hakkınızı helal edin.
0BeğenmedimŞikayet
Ruhi_Su ()@Onursal5701 hocam günaydın. Takip etmediğiniz coinler hakkında yorum yapmadığınızı biliyorum. Boş bir zamanımızda rvn grafiğini değerlendirme şansınız olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Ellerine sağlık hocam.
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Bakın bu tür olumsuzluk içeren yorumlar beni de karamsar yapmakta. Alınan bir şeyin anında çok kazandırması düşüncesi olan kişiler için bu durum bizlere de sirayet ediyor gebbizde olumsuz bakmaya başlayıp yanlış kararlar veriyoruz. Arpa örneğinde olduğu gibi hedef var ama kendimde bu tür yorumlar yüzünden olumsuz oldum. bırakında biraz kâr satışı olsun ne zamandır 11 olmamış direnci var daha yeni yükseliş 4 saatliğine girmiş. Kâr yeter diyen satar çıkar.
Evren75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Evren75 ()Günaydın hocam xrp başını aşağıya çevirdi ama hedef gelmedi daha bekliyelimmi bir degisiklik varmı çıkalım mı