Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Karar marar bahane spekülasyonlar şahane
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()23.59 altı kapanış yaparsa aşağıdaki rakamlar da duracağını sanmıyorum direk 19.2 dolar hedefe girecektir!
23.59 üstü kaldıkça 25-26.338 arasına kadar gitmesi ihtimali her zaman olur.
Bana göre 23.591 altı kapanışlar stop seviyeleridir!24.9 üstü kapanış al seviyesidir!
Al- sat tavsiye değildir, kendi öngörü ve tahminimden ibarettir.
Hayırlı akşamlar dilerim
@Varabey
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()fed varlık alım olayını ertelerse gümüş garanti çıkar 25,30 seviyesine :) hatta gaza gelir haftalıkta 26xxx bekliyorum orayıda hedef haline getiririm. Ama işte çıkacak karar önemli, etkisi büyük çünkü, çıkan birşeyi bile düşürür fed
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Fed falan geçmesi gerekecek zaten belki öncesinde olur derdim ama zor görünüyor. 27.20 geleceğini düşünüyorum hala ama önce bi fm ları falan yapsın bakalım nasıl olacak. Belki de olmaz tabi kesin demek zor izleyip görelim artık. ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()haftalık grafiğin tepesi 26xxx görünüyor ama zamanla tabi onun tepesi uzayabiliyor. Geçen günlük grafiğin tepe noktası 24,80 idi şimdi mesela 25,30 görünüyor. zamanla yukarı çıktıkça üst bölgede uzayabiliyor. 27500 beklentimde vardı ama çok dibe inince oraya uzunca bir çıkış yapabilir mi bilemiyorum, bana göre zor heleki fed varken :) ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hep çoklukla belirttim Gümüş onsta 24.84 düşüşte olduğu gibi yükselişte de çok kritik bir seviye. Zaten 24.80-25.00 bandı komple zor bir yer.
24.33 de yine ortalama falan geçiyor
23.50 civarı 8 haftalık ortalama da önemli altında fazla kalmamak lazım.
Aslolan 100 haftalık hareketli ortalama 22.80 civarında ve oraya gitmesin denemesin bile mümkünse çok önemli benim düşünceme göre tabi. ytd
Benim beklentim önce geri çekilip TOBO tarzı bir şey yapıp çıkması. 24.80-25.00 bandını da aşınca 27.20 beklentim var. ytd tabiki bunlar 1 aydan fazladır öngörülerim çalışmalarımda mevcut hepsi ama olur ama olmaz tabi orasını ağalar bilir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()hani vardır ya düşenin yarısı kadar çıkar mantığı onuda hesapladım tepe 28800 dip 21400 ise ortası 25100 oluyor. Yani oraya kadar çıkıp ordan sonra geri düşüşe devam edebilir gibi bunun için ama ya fed öncesi tepe yapacak, yada en son 24,80 i tepe saymış olacaz. Bazen tepe yapmadan düştüğünden o mantıkla bunu söylüyorum. Yada fed kararı ertelerse gene o bölgeye çıkma ihtimali oluşur herhalde 1 sonraki toplantıya kadar piyasa illaki alım yapar diye düşünüyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Her şey olabilr olması mümkün olasılık çok zaten ben de geçen hafta atmıştım pek farkı yok gibi. ytd
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yukarı gidecekse eğer.. en dip 22,7- 23 civarı geleceğini düşünüyordum.. sonra 26 kadar çıkacağını düşünüyordum.. ancak bugün yeni bir şey gördüm. gördüğüm şeyde senin attığın grafikle uyuşunca kafam karıştı.. ) 23,02-18 mayıs tarihli tepe mumları olan ( v ) şeklindeki oluşuma kulp dersek ona fincan yapmak için yukarı gidiyor olablirmi...
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()kafandaki yerler neresi mesela ? fikir alışverişi yapalım ytd
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim. rica ederim faydamız oluyorsa ne mutlu bize . iyi Kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kafamı karıştırdın be... ) ne güzel planını yapmıştım düşeceği yeride çıkacağı yeride planlamıştım..)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()eyvallah @M_yıldız ama kimsin sen gereksiz konuşmalar yapıp senin gibi fişekçiler olduğu sürece terste kalan çok olur felan gibi beni tanımadan yargılama yaptığından engelledim onu, açmayıda düşünmüyorum :) en sevmediğim insan tipleri birilerini tanımadan yargılamak. Genede saol güzel insan seninde emeklerine sağlık bilgi paylaşımlarınla siteye faydan çok bence ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Periyot @Kimsin_sen_ @Keremini ytd bu grafik çizgileride güzel olmus . ytd
Eline saglık . tarafsız.
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@BossVurguncu Sence bu düşüş olurmu yada düzeltme olursa fed öncesi 25 ons rakamlarına ulaşabilir mi?