Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bu geçtiğimiz değil 3 ay önce fed zamanı günlük grafik tepeden düşerken uyardığım düşüş ihtimali bu 1. grafiğe iyi bakın...
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bu 3 ay önce fed zamanı düşüş gördüğümde siteyi uyardığım ve tamda beklediğim gibi düşüş ve yükseliş olduğu grafiğim... ytd yeni attığım grafiğe bakın bundan sonra benzerliği göreceksiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()3 ay önce attığım grafikte altta çizdiğim 22,30 bölgesine fed konuşmasında düşmüş devamında grafikteki gibi tepeye gitmiştir. fedin her kararı onsleri aşağı düşürmez, düşürsede illaki bir yerden geri döner, bunlar sadece düzeltme şeklinde kademeli aşağı çekiyor ons olarak. Sonuçta grafikte bir yere gitmesi gerekiyorsa gitmeye uğraşıyor öyle yada böyle ytd @Şanssız_gümüşçü
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Sizin tahmınınız nedir hocam, kaça düşer
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@___Elif___
0BeğenmedimŞikayet
EAmre ()Çok güzel bir açıklama olmuş teşekkürler elinize sağlık. Dolarda düşüş bekliyorum fakat onslarda da yükseliş. Dolayısıyla tepki satışları sınırlı kalabilir. Çok risk almak istemiyorum belki yüksek maliyetli birki parça satarım.
3BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()orta uzun vadecilerin benim yazdıklarıma bakmasına gerek yok arkadaşlar, bu grafik bir nevi al satcı ve kısa vadeciler için geçerlidir. Tabi tl bazlı düşüş olması için doların geri çekilmesi gerekiyor, o yüzden benim attığım ons bazlı bir senaryo, atıyorum dolar artarken onsnin düşmesi tl bazlı çok etkilemez. Bunu ben 6,20de iken gümüş için çok söyledim artık buralar alım yeri bana göre, dolar daha fazla düşmesine izin vermeyecek gibi dedim ve kendimde 6,16dan full girdim. Sonra 7 lere kadar dolar ve gümüş alım satımlarımdan sonra dolarda kaldım ve dolar şu an fırladı gitti, doların bu çıkışı tabi altın ve gümüşüde oldukça yukarı çekti, fakat şu an gümüş ve altın ons bazlı henüz şovuna başlamadı :) o yüzden dolar çok aşağı düşmedikçe ons bazlı daha yukarı seviyeler gelebilir. Bence henüz risk almak yersiz olur. istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz atıyorum 1 parça satıp, alttan almaya uğraşırsınız, olurda düşmez ise en azından 4te3 yatırım yukarı çıkarken kâr yapar. olurda düşersede o 1 parça ile gram arttırma yoluna gidilir gibi... hepsini satıp risk almayın bence özellikle orta uzun vadeciler için söyleyim. full satıp alttan almak için fed gibi mb faiz kararı gibi zamanlar seçilebilir, çünkü hem dolar hem onsler çekiliyor öyle dönemlerde ytd
EAmre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akaismail ()çok riskli
EAmre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EAmre ()Satıp kar ile yeniden alttan alma riski hakkında ne düşünüyorsunuz? Vade sorunum yok ve elde tl de var aslında satmadan ekleme yapabilmek için.
0BeğenmedimŞikayet
turkuaz_03 ()İşte ustaların kralı likler size
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bu grafikte fed öncesi atmıştım birebir tuttu arkadaşlar belirttiğim diplerde üst seviyelerde geldi. Şimdi altta gene çıkış kanalının dibi 23,80-24,20 aralığı şu an 24,60 seviyesine kadar düştü. Ben üste atabilmesi için önce 23,80-24,20 aralığına giderek kanal dibine gidip ordan çıkacağını düşünüyorum. Eğer altına sarkıp yükseliş iptal olmaz ise normal kanal içi yükselişine devam ediyor demektir. Buda sonraki hedefinin 25,30 üzeri olması demek olur. Bir sonraki çıkışta muhtemelen 25,60 yada 25,80 e gitmeyi deneyecektir. benim hedefim haftalık grafikte vardır 26xxx oralara gelince tekrar bakıcam grafiğe fakat şimdilik onsler standart çıkışına devam ediyor, bu düşüşler düzeltme şeklindedir korkacak birşey yok şimdilik. ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()fedden dolayı belirlediğimiz hedeflerin hepsi geldi ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bizim hedef geldi bak grafikleri saçma bulan arkadaşlar izlesin nerdeyse birebir ilerledi ons ytd
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()daha önce 25,20 idi dedim yatay giderse 25,30-25,80 e gidebilir diye, Ama yatay yerine dik çıktığı için o bölgeden dönmüş gözüküyor. Teknikte gene çizdiğim gibi olmuş. Şimdi dönüş yolu önemli eğer dönüş yolu tam dip yapmadan geri dönerse muhtemelen benim haftalık grafikte beklediğim 26xxx rakamına çıkacaktır. Ne zaman çıkar orasını Allah bilir ama yataya bağlamazsa fazla uzun sürmeyebilir. Bu arada sezon başı hedefim geldi altında :) 580tl idi. Bakalım altın bundan sonra yeni hedeflere mi yoksa az gerileyip sonra mı çıkacak ytd
heros için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()25.08 ile 25.38 yukarıda direncler. ytd
Keremini için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Abi nasilsin? Bi durum analazin varmi? Elde az bir tl var? Yön ne tarafa goruyorsun abi?
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()25.30 hedeftemi
")
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Elinize sağlık @Tarafsız_Adam ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Budamı gol değil
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()S. a arkadaşlar budamı gol değil:)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()alt yorum düşmüşmüydü ? ytd
1BeğenmedimŞikayet
Gül_rose ()Hocam merhaba fed kararından sonra girin demişsinizya alım fırsatımız olurmu acaba bekleyelimmi ben 7.15 e emir girdim ama daha aşağısı olurmu teşekkür ederim şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam burada düşecek diyoruz ama pek ciddiye alan yok gapacak birşeyde yok
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Aynen bekliyorum ilk alımı:))
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()İyiki alamamışsın:)
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şu alt yorumu bir kere daha hatırlatmış olayım sevgili dostlar. ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()İlk az bir parça alacaktım banka aldırmadı
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()7,28 e bir gidip geldi bak :) çıkamazsa sırada 7,19 var ytd @Guneyy35
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()tmdır hocam sagolaın :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()İlla giriş noktası arıyorsanız rakamı düşünmeyin fed sonrası nereye düşerse 2 saat gibi bir zamanda kendini belli eder zaten. Karara göre önceden kararınızı verin, Cuma tdi ve işsizlik verisi var diye geri düşüş sonrası hızlı çıkabilir. Ytd yani fed konuştuktuktan sonra yön aşağı değil ise bir noktadan yakalamak gerek. Yoksa haftalık çıkışa geri geçerse arkasından baktırır gene :) ytd
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)