Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0917 19:17:37
EUR 37.4913 19:17:37
USD 34.3186 19:17:37
ALTIN ONS $2741.3000 19:17:37

Konu: Günlük Grafikte Gümüşte Son Durum ytd

Güncel grafikte nerde olduğumuzu merak edenler için bilgi amaçlı atıyorum.
Burda görüldüğü gibi daha önceki 23,60 desteğe gitmesini şu anda beklemiyorum, bir kaç gündür yatay gittiği için şimdi altta destek noktası 23,80-23,90 seviyesidir. Fed gibi olumsuz bir veri açıklamasıda kırmızı çizdiğim noktalara kadar düşürme ihtimali vardır. Altın a sarkabilir bu mümkündür ama normal şartlarda günlük grafiğin dibine kadar gideceği düşünülürse durması gereken noktalar buralar gibi görünüyor. Zaten hem stoch hemde macd bunu doğruluyor ytd

Yorumlar (75)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

hoca mkacdan gırıs yapayım :) 7.15 ıyımı :)

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Guneyy35 ()

Anladım, teşekkürler

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Yani geçen bir hesaplama yapmıştım 7,19 rakamı çıktı gene eski düştüğünde de bu rakamı bulmuştum gene buraya düşmüştü :) aynı şey olabilir. Bugün düşüş olmazsa 7,28 e gidip gelebilir belki. Ytd

Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Guneyy35 ()

Yani ilk etapta bu dolar kuru ile 7.23 gelebilir diye biliriz buda 23.60 mı yapıyor
Ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

23,90 ve 23,80 altı kaldığı sürecede bu düşüşün olma ihtimali artabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Olabilir sonuçta ABD nin adamı fed :))

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Yada onlar duyumu aldilarsa iyi veya kötü ona goremi yapacaklar aciklamayi

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Böyle giderse evet, fed varlık alımı azaltımı için bir ABD Tdi verisi daha bekleyecez felan demişti, şimdi kafamda tek soru şu fed toplantısı ABD Tdi verisi öncesi olduğuna göre acaba bu ay erteleyip öbür ay mı karar verecekler. Ytd

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

23,90 altı kaldığı sürece grafikte attığım noktalara gitme ihtimali fazla bana göre... 23,60 altına inersede daha hızlı düşer muhtemelen ytd

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zoru_sever ()

Aleykum selam

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Aleyküm selam kardeism gümüşte yine 6li rakamlarmi var:)

1BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Selamunaleykum emeğine sağlık çok güzel hocam

Fed e kadar 23.60 altı beklemiyorsunuz doğru mu hocam

0BeğenmedimŞikayet

arap_abdurrahman ()

Aleyküm selam hayırlı kazançlar.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

S. a forum sakinleri bol kazançlar herkese

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

23,90 geçilemiyor, dolarda mb gene müdahale etti anlaşılan 9,60 geçilmesin diye geçende uyardım bu konuda aynı anda hem ons hem dolar düşebilir diye, böyle giderse 6lı rakamı gelir fed toplantısına kadar. Şimdi grafikteki rakamlara göre doları 6,42 yada 6,48 olması durumunda nerelere gelebilirmiş hesaplayalım.

22,300/31,1x9,42=6,75tl gümüş
22800/31,1x9,42=6,90tl gümüş
21400/31,1x9,42=6,48tl gümüş

Dolar artabilirse geri onsler düşse bile rakamlar şunlar olur.
22300/31,1x9,48=6,79tl gümüş
22800/31,1x9,48=6,94tl gümüş
21400/31,1x9,48=6,52tl gümüş

not: Burada verdiğim rakamlar kesin gelir diye birşey yoktur. Sadece teknikte düşebileceği noktalara göre yaptığım bir hesaplamadır. Geçtiğimiz haftadan beri uyarıyorum, toparlayamazsa onsler ve dolar malasef bu rakamlar gelmeye başlayacaktır ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

29 ekim 16:57 23,60 a iğne atıp çıktı. 23,80 altına sarktı yani 2 grafik attım en son, 23,60 dan önce dönse normal derdim ama şu an oraya gidip gelmesi iyi bir durum değil. 23,80 altına sarkmaması lazımdı 1 kere sarktınız için grafikte aşağı düşebileceği sinyalini vermiş oldu. Toparlarsa kanalda hareketlerine devam eder ama fed den dolayı ben kalabileceğini sanmıyorum ytd

Kaço için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

35oğuz35 ()

Hocam emegine saglik oncelimle bu fed karari ons salar dimi hem gumus ons hemde gram ons olarak. Birde gumus gramda suan dip neresi diyebiliri grafik olarak yada hacim.6.5 civarlari dimi.

0BeğenmedimŞikayet

Kaço ()

Yanlışmı biliyoruz. Yazacakken yanlış yazmışım

0BeğenmedimŞikayet

Kaço ()

23,88 görünüyor siz nereden 23,60 oldu diyorsunuz piyasalar kapalı drğilmi yanlışmış biliyoruz

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Evet 1 tane idi :)

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Hayırlı olsun seninde 1 di sanırım :)

Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Hakediyorsun üsatdim

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Admin gene yıldız dağıtmış herkese

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Erool37 ()

Hayirli olsun yildizin :))

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Şu an 23,80 altına düştü malasef durum kötü onu bilin, dolar bazlı tl bazlı buralarda kalıyor fakat dolar sabit bile kalsa ons düşünce 7tl ve 6 küsürlere geri iner. O yüzden uyara uyara bir hal oldum. Görmeyen kalmasın diye önceki grafiğide sabah öğle akşam 1 kere olsun atıyorum. Hâla görmedik duymadık haberim yok diyen varsada belliki görmek istememişler :) 7,60 lardayken attım bu grafikleri geldiği rakamlar ortada ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Buda haftaya fedden dolayı düşecek olursak gideceğimiz alt bölgeler, göremeyenler için tekrar atayım ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eyvallah sevgili dostum. Ve DL düzelten elinize sağlık dostlarım teşekkür ederim

Krosske için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Krosske ()

Usta sakin kal boşver çatacak adam arıyorlar he de geç. Biz seni biliyoruz

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Neyine DL verdin acaba bu yorumun sana zararda kalmak müstehak. Sizin gibilere yardım etmek istediğim için bende hata ama neyse ki sevenim çok o yüzden buradayım yoksa yazmayacağım da.

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum