Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0474 12:29:48
EUR 36.2338 12:29:48
USD 34.5691 12:29:48
ALTIN ONS $2671.7350 12:29:48

Konu: Gümüş 4 saatlik grafiğe göre kısa al satcılar için

Düzeltme noktaları bu şekildedir, tahmini rakamlardır hafif şaşmalar olabilir işe gideceğim için acelece yaptım, 23,60 kesişme noktası ordan geri tepeye çıkabilir bu tarz hareketlerde olabilir çıkışın keyfine bakın bir veri çıkışı bozmaz ise hedeflerimiz profilimizde grafiklerde yazıyor bakabilirsiniz ytd

Yorumlar (142)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

dedim ya dolar 9,31-9,32-9,33 çıktı gitti baktım dolardan dolayı tl bazlı birşey değişmeyecek al gitsin dedim çok olsa 24300 olur oda hesapladım 7,28 ediyor ordan satar geri düzeltmeyi beklerim dedim. Oda ben işteyken yoğundum o ara baktım 10krş düşmüş :)) nasipte varsa ne yapsan boş

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Sen dedin ama 23.05 diye nasıl alırsın kendi dediğini uygulamadin

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hocam çocuk var okula gidiyor dersi ile uğraşıyorum hala bile masadayim:) yeni gordum

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@Fatihsultan sende nasıl takipçisin :) hiçbireyden haberin yok x) aldım tabi dolar çıkarken düzeltme bekliyordum onslerde işte yoğundum, baktım düzeltme olsada dolar çıkıyor al gitsin dedim aldım 7,20den, oda ben aldım az çıktı sonra düzeltme yapacağı tuttu :)) işin kötü tarafı dolar çıkarken geriledi abd baskıladı doları, dolar beni fena yanılttı. ytd

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hocam sen alım yaptinmi

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şu an o risk devam ediyor nedeni şu bugün altın ons her ne kadar tutunsada şu an 1774 seviyesinde değil, bu seviyede kalması iyi değil bana göre, ayrıca hafta gelmeden bu haftayı analiz edip açıklama yapmıştım, salı dan cumaya kadar tüfe verileri var ülkerin bu verileri pandemiden dolayı muhtemelen kötü gelecek, bu dolara yararken onslerin geri çekilmesine yani düzeltme yapmasını sağlayabilir. yani düzeltme yarında devam edip 23050-23,20 aralığında bir yere gelebilir, altına düşmedikçe sıkıntı yok ama düşerse tekrar analiz etmek lazım. Çıkış trendini iptal eden bölgeler alt bölgeler malasef umarım gelmez ytd

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Tebrik ederim sizi. Sizce ons 23.60 a gider mi? Yoksa artik burdan yola devam eder mi? Şimdi 23.80 ile uğraşacak mi kırmak için tekrar? Direnç mi oldu orasi. 7.13 önemli dimi! Bugün veri ile kırdı. Ama ınerken zor kırdı orayi. Az daha artık 7 altı 6.97 gelecek sandim.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

alırken yazdım düzeltme bekliyordum zaten fakat dolar 9,32-9,33 e çıkmaya başlayınca dedim ki abd kalınca dolar dahada çıkarsa burdan almadığımızada pişman olacaz gibi neyse ben alıyorum dedim aldım :) yapacak birşey yok düzeltmeyi beklemeden aldım, dolar düşmeye ve rasyo altına döndü, gümüş düştü fakat altın ons nerdeyse düşmedi, bugün gümüşün hem günü oldu, hemde olmadı :) alan bile demiştir keşke sataydım geri alttan alırdım diye. ben grafiksel olarak az çok gideceği yerleri görebiliyorum fakat işte dolar beni yanılttı bugün sağlık olsun ytd

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Tebrikler bunu biliyorsunuz ama 7.20 de dalıyorsunuz. Siz miydiniz bugün 7.20 den alan? O halde çok daha yukarı hedefler var dimi!

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

tam kesişme noktasından döndü şimdilik ytd

1BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

inşhh dediğin gibi de boyle olur bu hafta ama ben 7,30 son durak benım daha fazlası yok bende tersten kalmamak için eyvallah gardaş

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

sezon başında bu olay şöyle oldu, 7,20 ye gitti geldi, 7,10larda biraz takıldı, 7,02 ye düştü ordan 7,15 olduğu gün mb faiz kararı vardı, faizi sabit bıraktı mb ve onsler çıkarken herkes dolar düşer diye sattı, fakat mb faizi sabit bırakınca dolar düşmedi sabit kaldı, onsler çıkmaya devam ettiği içinde 7,30 a kadar çıkış yakaladı, sonra 7,22 ye düştü ordanda sıra sıra 7,80 lere kadar çıkmıştı ytd

GEÇİLMEZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

katılıorum en güzeli gardaş ben 6,15 den gele gele sata sata buraya geldim ben al sat yapıom al yat degil buraya yeni üye oldum ızaktan takip ediodum ama bana göre 7,20 yi bir daha deneyecek gibi

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şimdi günlük grafikte şöyle bir değişim oldu bu çıkış ve düşüşten sonra, şu an grafiği inceliyorum, günlük grafikteki rsi üst bölgesi uzamış, hedefi 24,80-2490 oldu. bir dahaki çıkışta oraya gitmeye uğraşabilir, ne zaman dener bilmiyorum ama hedef orası şimdilik. ben yedek parçayla parçalı alım yaparım şimdi en azından biraz gram arttırız ytd

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

şu an 23,60 ın üzerinde tutunuyor belli olmas yarın bir daha dener 7,20 yi geçmeye

0BeğenmedimŞikayet

Levent06_ ()

Daha düşermi kardeşim sence geçmiş olsun sanada oluyor işte bazen öyle

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

10-15krş terste olmam bana zarar vermez, en son 20krş u gözden çıkardım zaten işteyken düşerken satayım mı dedim bir tereddüt ettim. etmesem olurmuş dediğim gibi 23,60 a kadar ilk etapta düştü. :) devamı gelirse 23050 ye kadar düşme payı var grafikte var zaten düşüş noktaları ytd

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

aynen katılıyorum terste filan değilsin dimi daha önceki

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

benim için sıkıntı yok kafaya takacak birşeyde yok, sağlıktan ötesi boş. Zararı çıkarırım geri sıkıntı yok, yedek para var nasılsa olmadı grafiği inceliyorum, yarı çıkar alttan alır ortada ana parayı geri kurtarırım ytd

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

takma kafaya saglık olsun belki yarın da devamı gelir gardaş umudunu kaybetme

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Dolar abd açılınca çıkarsa almadığıma pişman olurum dedim, abd avrupa kapanınca ilginç hem onslere hem dolara baskı kurdu, tahvil faizleri bu kadar artmışken doların yerinde sayması ilginç. böyle olacağını bilseydim almazdım gerçekten, doların artıp onslerin gerileyeceğini tl bazlı fazla düşmeyeceğini düşündüm. Beklediğim gibi çıkmadı. Bugünkü tahminim tutmadı, işte grafiğe bakmadan alım yaparsak böyle olur, düzeltmeyi beklemem gerekirdi hata ettim alarak ytd

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Tesekkurederim

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

düzeltme derken sonuç yani yıne eski yerine gelecek mi ki

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Gece olsun söylerim şu an ne desem boş düzeltmeye gidiyor belli ytd işten çıkınca evde PC den bakarım son durumu gece yazarım

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

fardaş 7,20 den girmişsin hayırlısı olsun bundan sonraki pşan nedir yükseklik devam mı ne düşünüosunuz fikriniz

0BeğenmedimŞikayet

Cevahir8160 ()

Bende sizle aldım biraz

0BeğenmedimŞikayet

smsun55 ()

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah tez zamanda aldığınız rakamların üstünde satıp kar edersiniz Allah'a emanet olun emanet olun

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Aldım malasef işte grafiğe bakamadım ana 24300 den döner derken 24,10 gibi döndü, ABD işi bozdu. Az beklesem olurmuş sağlık olsun.

smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

smsun55 ()

Kıymetli kardeşim Selamünaleyküm 720 den aldınız mı saygılar sunarım

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Şu an işteyim grafiğe bakamıyorum sadece tahmini rakamlar 2360tanda dönebilir şu an sadece ABD neden satışta onu anlamadım. Düzeltmeyi yarın 24,20 yada 24,30 dan sonra yapacak gibiydi erken yaptı ytd

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum