Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (216)
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()59.47 üzerinde haftalık kapanışı yapan Neo geriye sarmaz dikkat edin BTC düşse bile iplemez haberiniz ola solanayu yakalayacak ve gecicek daha
Adgny için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Umudumuz ve beklentimiz çıkış yönünde ibrahim hocam , 530 tl olarak %50 sattım düzeltme olurdiye vs vs işte , inş 200 $ olurda sabımımızın karşılığı gelir,
Bol kazançlar
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Neo daha düzeltmemi yapacak :) yaw bırakın çıksın artık
Adgny için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adgny ()Neo için düzeltme hala bekliyormusunuz hocam, 56 düzeltmesinde alım yapacanızı yazmıştınız
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Mesala rica etsem birkez daha paylaşırmısınız sırasıyla
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Anladım hocam teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Paramın hepsini böler en az 5 ürün alırdım
yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Peki hocam ikiye bölsem bal yanı sıra siz olsanız ne alırdınız rica etsem.
Zararda olduğum için madur görün sizi fazla yordum biliyorum. Hakkınızı helal edin.
0BeğenmedimŞikayet
Bulent51 ()Hocam fil?
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Alanla satan arasındaki farka bakın hocam. O indikatörler yatay giderkende al sat verir
Onur74 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bende oralara yakınım hocam :)
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Doğudayım hocam ben :)
veterhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Hocam bal da macd ve rsi sat vermiş tamamen istişare etmek için soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Bulent51 ()Sayın hocam bol kazançlar. Fil için destek direnç nedir? Şimdiden Allah razı olsun. Nerden satmalıyım.
0BeğenmedimŞikayet
veterhan ()İkamet nerde hocam bende gurbetteyim. Konyadayım
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Evet hocam bende gurbetteyim:) sirnaktan mardine geldim sırf hasreti gdermek icin :)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Hala çok iyi hoca diyorum. Demedim nerden biliyor sunuz. Soru sormayacağım dememle iyi hoca dememin hiç alakası yok. Nedenini de kendisine yazdım zaten.
Yeniyatrmci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Aksamada şırdan yeriz eski barajda :) gurbette bir Adanalı olarak
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Full olmamakta fayda var
yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Gurbette olan bir Adanalı olarak inanın çok isterdim Allah razı olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Saolun hocam gelsinde bi kaburgacı yaşara gidelim sizle :)
1BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Birde bal a ful girsem mi kararlı duruşunuz beni etkiledi doğrusu
1BeğenmedimŞikayet
baraque28 ()Sağolun hocam
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hocam avax dan çıkıp bala gireceğim de tam nerde çıkacam bilemedim çıkınca ikisi birden kıpırdıyor bana bir akıl verin lütfen.
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
HAZAR2323 ()Sen kadir gecesinde doğmuşsun Allah mutlu mesut etsin Allah bereket versin :))
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Doge kısa vade bakılacak bir ürün değil. Aşağılardan aldıysanız 1 olmasını bekleyin
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()Hocam iyi gunler doge yorumunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()7.60 yolda 19.00 a kadar 5.87 üzerinde kalırsa eğer
1BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam geçtik galiba:)) maşallah
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bu 3 gün içinde üçüncü denemesi. Yüklü alımlar oluyor. Üzerinde saatlik kapanışlar ile yukarı ivme hız kazanabilir