Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (216)
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hocam kapanış saat kaçta oluyor avax 60 üzeri kapatırsa alım uygun olur mu
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Ben hala düşüşün devam edeceğini düşünüyorum bundan kaynaklı bekliyorum. Veya 52000 üzeri kapanış gelir öyle tepeden alırım
yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hocam biraz nakit var ne eklesem uygun olur saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam full işlem sıkıntı diye nerdeyse her mesajımda söylüyordum. Full çıkmayın bi kısım çıkın
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hocam keşke avaxdan çıkış yapmayıp bekleseymişim şimdi zarardan çıkıp baya kar etmiştim.
Abim bir miktar nakit var 60 kırarsa yürür demiştiniz biraz avax alabilirim yada yeni gözünüzde olan bir üründe olabilir artık sadece dediklerinizi yapacam
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Profilde mevcut ikinci sepet yaptık grafiklerde Alım seviyeleri ile birlikte görebilirsiniz
oğuz3519 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
oğuz3519 ()hocam sizden bir ricam olacak arada alım fırsatı veren coinlerden beni de etiketleyip yada bilgilendirip yardımcı olabilir misin. tersten çıkmak için bir süre desteğe ve yardıma ihtiyaç var malum hayırlı günler
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Ben hbar , kava, celo, flm bana çok para kazandırdı. Dün daha celo dan çok iyi para kazandım. Luciferr hoca sayesinde bu coinleri tanıdım. Hiçte patlak değil
KALEO_KALO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()XRP ye bel bağlamamak gerek .. uzayada çıksa elimde tutmam
Mehmet_topal_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()39k ya kadar iğneler gelebilir. Dikkatli olmakta fayda var
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_topal_ ()S. A
2/3 $ olsun satayım derken, düştü :( düştükçe dayanamadım 29xx aldıklarımı da xrp ekledim :) Sepet %60 xrp xlm zil oluvermiş:) Allah sonumu hayretsin inşallah .
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Ters çanak aksine tersine kusmazmi yani aşağı
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()39k ya kadar iğneler gelebilir. Dikkatli olmakta fayda var
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()O çalışmaz hocam gözünüz korkmasın. Yakın vade için tehlike yok
Onur74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Nakitinizin yüzde yirmisini geçmesin yapacağınız alım
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Abim bu seviyelerden alım yapım mı aşağı beklentiniz varmı bu ürünleri
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Tesekkur ederim kardeşim Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Dominance ters çanak yapmis hocam onunla ilgili düşüncelerinizi sormuştum
0BeğenmedimŞikayet
oğuz3519 ()hocam kolay gelsin hayırlı cumalar. dünde görüşünüzü sormuştum küçük bir miktar long hesabı var sizde long hesaplar açtığınız için sormak istedim çok derin dip iğneler bekliyor musunuz kapatmalı mıyım longu şı an yuzde 3 lük bir risk oranı mevcut salı günü lik olmustum çünkü korku var
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Düşmüyor hocam anasayfaya çok bakamıyorum.
Onur74 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Peki çok tşk ederim :)))
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Siz benim yazdıklarıma neden cevap vermiyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Kava diplerde. Düşünün derim hocam
Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Peki :)) celo çok eğlenceli yaa :)) ondan başkasına ekleme yapmak istemiyorum
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()65 bandını bekleyin hocam uygun giriş yeri orası
Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Çok ama çok komiksiniz:)
KALEO_KALO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KALEO_KALO ()Şu yazıklarınız hepsi patlak milletin vebalini almayın
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Biraz ftt alayım mı ozaman çok düşmüş
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()hbar celr celo flm ftt kava
0BeğenmedimŞikayet
yıldırım32 ()Hayırlı sabahlar abi.
Abim özellikle şu ürünler dediğiniz birkaçtane ürün söylermisiniz onlara biraz fazla yüklenmek istiyorum.
Saygılar