Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (258)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Aldığım teyitleri yazarım. Kimsenin vebaline girmek istemem. Duruma dikkat çekerim.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Orasının geçilmesi için hacim şart. Hacimsiz orası zor aşılır gibi
Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()Hayırlı sabahlar, çin de alırsa rahat geçer gibi geliyor...
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Aynen öyle:) Teyit alırsanız bilgilendirir misiniz hocam?
-1BeğenmedimŞikayet
Zazaki ()Aynenn öyle teşekkürler ederim aynı fikirdeyiz
Keyfekeder1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Anladım hocam teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hayırlı sabahlar. Rızıklar sabah dağıtılırmış. Bakalım oraya geldiğinde dönüş için bir kaç teyit almazsam işlem açmam
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keyfekeder1 ()Bende al sat yapıyorum az az bırıkıyordu en son 6.42 den sattım. Sabah duserse 6.30-35 arası yıne alırım. panık yapmamak lazım. Hayırlı kazanclar
Zazaki için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Anlık kurla 6,39-6,40 gibi yapar ama ben ons bakıyorum 23,84 -23,56 Gann karar bölgem . Kıramaz ise hem karar böleçgsini hem de tobo tabanını reteste gelir diye düşünüyorum. Hiç bir analizde yüzde yüz kesinlik yoktur. Deneyimlerim sadece bu yönde
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlı sabahlar hocam teyitinize az kalmış
0BeğenmedimŞikayet
Zazaki ()Neyse dostum efresif konuşmalara gerek yok işin rast gelsin
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zazaki ()Önemli değil :)) teşekkürler ederim
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()He iyi alma o zaman 5 liraya düşecek o zaman al
0BeğenmedimŞikayet
Zazaki ()Teşekkürler ederim
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Tl olarak nekadara geri döner yani hocam
-1BeğenmedimŞikayet
Zazaki ()Var elimde dostum geçen hafta sattım al sat yapıyorum ben sana uyuyordum dedim mi umut efendi
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Aleyküm selam , kusura bakma selamı aldım okurken ama yazmayı unuttuk
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Alım fırsatımı 3 aydır gümüş yerlerde sürünüyor uyuyormuydun alsaydın
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()24,296 - 24,3xx lerden döneceğini düşünüyorum. O bölge de görselde gördüğünüz gibi bir çok teknik verinin kesiştiği yer. Orayı kıramazsa 23,8x leri teste gelir. Tabi bu sadece tahmin ve deneyim.
0BeğenmedimŞikayet
Zazaki ()Selamün aleyküm alım fırsatı verirmi sizce
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Aa1 beklentimdeki yerler ( görseldeki) de bir değişiklik yok. Teyit görmeden de işlem açmam
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Görseldeki bölgeleri beklemeye devam ediyorum.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @REŞAT12 ,
Görseldeki bölgeyi takip et. Kırmazsa alınmaz 23,80 i test edebilir tekrar. Tabi ihtimaldir
0BeğenmedimŞikayet
calculator ():))) Allah rahatlık versin.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()eline sağlık hocam ben uyurum beklemem sabah uyanınca bakarım :))
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Murat5635 ,
Bu gece çekik gözlüler bu değerleri test edecek gibi
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()ben nasılsa mecburen bekleyeceğim 7.17 alım olduğu için 10 k sorun etmiyorum 6 ay sonra çıksın satmamda büyük mebla pilatinde işte o sıkıntı veriyor
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Pasa67 ,
Bende ona yakın değerlerde teyit arayacağım. Nedeni görselde
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Gbahar ,
Hızır hocam sayın @siyahbeyazım ın grafik için bana yolladığı site iletişim adresine çizmiş olduğum grafikleri yolladım. Şu ana kadar dönüş olmadı. Muhtemelen site iletişim adresine yoğun mail atılıyor. Site yönetimi gördüğünde en azından grafik atma yetkisi verirler diye düşünüyorum ama takdir onların.
O da olmazsa grafik yetkisi alana kadar gördüklerimizi yazarak sayfa ile buluşturmaya devam edeceğim. İlgi ve alakanız için çok teşekkürler
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)