Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0429 00:55:43
EUR 36.0602 00:55:43
USD 34.5492 00:55:43
ALTIN ONS $2715.1100 00:55:43

Konu: gümüş tobo

A_Didem ()
Gümüş

atılan OBO çizimleri gelirse ve yukarı yön alırsa düşüş hızı ve gidişata göre bu yıl içinde, düşüşler yavaş gerçekleşirse o zaman biraz daha uzun zaman yani 2022 içinde formasyonlar hedefe ulaşabilir.

çizimler günlük ve haftalık grafiklerdeki büyük oluşumlardır. bu oluşumlar 1 ay 2 ay gibi kısa sürede gelmez. 6-12 ay veya düşüş hızı daha yavaş olursa 1-2 yıl içinde gelebilir.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgi amaçlıdır.

EMTİALAR DİP YAPTIĞINDA DXY VE US10Y DE BEKLENİLEN GERİ DÖNÜŞ OLURSA EĞER GRAFİĞİN ÇALIŞMA İHTİMALİ YÜZDE 51.

LosAnarquista60

Yorumlar (639)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 21 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

okanair ()

Tabi ama cok yuksekten satarak

calculator için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Haklısınız üstadım

Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melankolik ()

Anlaşılacak şekilde çok basitçe bütün sorularınızı anlayacağınız sekilde açıkladım. Polemik amavmi degil yanlışınızı görmeniz amacı ile açıkladım. İyi geceler beyefendi.

0BeğenmedimŞikayet

Melankolik ()

Beyfendi olayı basit ve sade bir şekilde anlatayım genel olarak altının yüzde 4 düştüğü sma gümüşün artids olduğu bir gün genel olarak yoktur. Gümüş altına göre daha hızlı iner ve çıkar rasyoyu düşürmek için illa altını satmaniza gerek yoktur. Tabela olarak gormeyin ayrıca bir paritedir diyorsunuz ama hiçbir bankada altını gumuse gunusu de altına parite yapamazsiniz3bu da parite olmadığının ispatıdır. Amacım size laf yetiştirmek degil elbette herkese göre değişebilir kendi yorumunu katinca elbette ama siz net kesin bir anlam ifade edecek sekilde Rasyo tabeladir dersenuz en bastan gömleğin ilk dugmesini yanlis ilikkeyip3yanlis anlasilip olumsuz manada insanları etkilersuniz. Rasyoyu indiren şey geneldr gümüşün düşüşüdür . Rasyoyu yukselten de genel olarak gümüşün yükselişidir. Nokta. Kolay gelsin.

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Rasyo büyük buhranlarda çok aşırı düşmüş ise milletin paraya ihtiyacı olduğundan ne de olsa buhran dönemi eldeki altınları satıp paraya çevirmiş ki ihtiyaçlarını karşılamak için

okanair için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Katılmayabilirsiniz saygı duyarım. Rasyo tabela değeridir. Olay olur biter piyasa yapıcı sana tabelada gösterir.

size basit bir soru. Rasyo altın ile gümüş arasındaki orandır. Şuan 75,112 değeri yani 1gram altın = 75,112 gram gümüş demek. Bunun adı paritedir.

Gümüşün alıcı ve satıcısı olmasın stabil olsun ve piyasa yapıcı elindeki altını satsın.
1)Rasyo düşer mi?
2)Eldeki altının satılması (gümüşte durum stabil) gümüşün fiyatını etkiler mi?

Biz hep altın satılınca gümüşte satılır diyoruz. Siz altın ve gümüş aynı anda satış yediğinde rasyonun bazen yükseldiğine bazen de düştüğüne şahit olmadınız mı? Bu da şunu gösterir altın ve gümüş fiyatı düşerken rasyo yükseliyorsa gümüş daha çok satış yemiş ya da ikisi düşerken rasyo da düşüyorsa altın daha çok satış yemiş demektir.
Rasyo fiyat belirlemez. rasyo altıan mı gümüşe mi talep olduğunu gösterir

Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

Amin hayırlı geceler hayırlı haberlerini bekliyoruz

A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Amin kardesim. Senin isin gucun rast gitsin insallah vade zamanina kadar guzel seyler olur.

Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

okanair ()

Bence onemsesen iyi olur gecmis yillarda buyik bugranlarda rasyo cok asiri dusmus ornek 1975 bugrani 2008 2011 yillarda olusan ekonomik kiriz birde su ortamda grafikler cizimler ve teknik calismalar pek islemiyor dunya yeni bir evrilme surecinde karsida iki rakip var kazanan daha belli deil hala bilek guresi devam sahsi fikrim eylul ayinin 1 nci veya 2nci haftasi dugum cozulur su an gizliden gizliye piyasalara belli etmeden altdan emtialar toplaniyor hazirliklar yapildi sadece sahaya surulmedi bizler piyasa oyunculari deiliz ama arastirip degerlendiriyoruz herkese saygilar dilerim

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

İnşallah kardeşim tşk moral oldun işin gücün rast gelsin

-1BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Rasyo gumus 83 ustune gidecekse bu altin ons ve gumus ons dususuyle olabilir. Yani altin cikarken gumus dusmez. Ben pek gormedim. Su olur altin 2 cikar gumus 1 cikar, sonra altin 1 duser gumus 3 duser altin yerine gelir gumus daha cok dusmus olur.

Rasyo sunu belirtiyor sadece yukselis olacaksa altin almak daha saglikli, dusus olacaksa gumus almak daha mantikli gibi. Yoksa dediginize katiliyorum.

Bu arada rsi yi standarttan cikartip 240 uzunlugunda bir inceler misiniz

0BeğenmedimŞikayet

Melankolik ()

Katılmıyorum size Rasyo gümüş fiyatını çok etkiler. Farkındaysanız 2 gündür hafiften rasyo imdi ve gümüş de hafif yukseldi sma ons altın yerinde hala hatta düşüyor. Rasyo dusmeye başladı mi ons gümüş asıl o zaman yükselir. Rasyo yükseldiğinde gümüşün Tl degeri düşer genelde beyfendi.

0BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Rasyo benim için tabele değeri, çok umursmaıyorum. Herkes rasyo düşerse gümüş değeri artar diyor. Ben de diyorum gümüşte hiç alıcı satıcı olmasa dahi altını olanlar altın satmış olsa rasyo düşer lakin gümüş değerlenmez TL bazlı. Rasyo benim için eurodolar paritesi gibidir. Benim aracı kurumda böyle bir parite imkanı olmadığından çok umursamıyorum. Rasyo da çizimim var mı derseniz, gümüş ve altın için hangi analiz yöntemiyle çizimlerim varsa rasyo da vardır.

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

O zaman burdan kopsun gitsin kardesim 24.3 de aliriz ordanda bi 29 gibi satariz :)

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

:) biraz yukardan dediğin benim aldıklarımdan bayağı aşağısı oluyor :))

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

Onu da aldim ama siteye atmadim cunku dxy ve rasyo yukselisi desteklemiyor diye. Cunku yukari yon net degil ve tepkide kalacak gibi duruyor. O yuzden atmadim. onu ama

@Cevahir8160 a atmistim sanirim.

1BeğenmedimŞikayet

calculator ()

Bence baş kısmını 22,102 den alırsanız sayın @özgece nin elliot sayımları ile uyumlu oluyor gibi

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

O zaman insallah dusmez de yukari kirilirsa biraz yukardan alirsin ama ocak olmadan zararin cikar kardesim

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

Son olarak 3500 dolar kadar bir para geldi onuda sen aldım dediğinde alacam artık

0BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

@calculator bu da tobo kismi eger dxy ve us10y de bekledigim yukselis onslarda da bekledigim dusus gerceklesirse bu tobunun da calisma ihtimali yuksek gibi

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@calculator bunlar losanarquiata cizimleri.

0BeğenmedimŞikayet

Gulsoy ()

; )) sanki didemin profıliydi )

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Paylaşımı yapan Didem hanım değil Los hocaydı:)

Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gulsoy ()

Slm didem nasılsın? tşk paylaşım için

0BeğenmedimŞikayet

ARI_KAN_2301 ()

Arkadaslar bu alt yorumu dikkate alın loş kardesim i bir kere dinledim zarar etmedim dedikleri de tıkır tıkır geliyor

0BeğenmedimŞikayet

Al_Işık ()

Çalışma için teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Rica ederim ne demek.

Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Beyra ()

Slm gümüş çıkacakmı daha düşecekmi los arkadaşımız grafik göndermiş ama pek anlamıyorum

1BeğenmedimŞikayet

Lale_ ()

Teşekkürler görmemiştim.

Gönderendende aracılardan da Allah razı olsun.

Losanarquista_60 varolasın

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Teşekkürler.. Grafiklerde önce bir 26 dolar ons, sonrasında 23 e kadar tekrar süzülme ve ardından renkli hedeflere. Doğru mu anlamışım. Ilk çıkışın da Aralık veya Ocak ayında olcağı görünüyor.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum