Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (639)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Bende 6.17 görünüyor
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Bu zararkes degildi dun 6.33 ve 27 aldigim iki parcanim yarisini ortalama alim fiyatini düşmeden satmis oldum. Alim yapinca yaxiyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()@Azra35 abla bunun olmasi lazim ama olmazsa uzer beni
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Abla bu alt yorum gelmesi lazim ama izliyorum
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Peki nasıl. Nerden alim yapicaz
Şimdi daha panik oldum ablası ya
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Merhaba kardesim altin ons 1727 1732 gumus ons 21.3 21.8 kesin gelmesi lazim ama aradan donecek mi emin olamiyorum ama bu rakamlarin ekranda yanmaai lazimdi bu mumlara gore ytd
Gümüş7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Mrb. Loss kardeşim 22.40 ta destek varmış ordan dönme ihtimali varmıdır
Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Zarar kes yapacaksaniz yukari tepkilerde daha saglikli olur. Insallah 21.5 gelirde ordan 25.66 ya gider sizse tersten cikarsiniz
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Ok kaçırmayın inş.
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Ben tesekur abla dikkatli olmak lazim. Panik alim satimindan uzak duralim.
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Umarim aliriz
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Zaten cok var elim de hep kenarda kalsin tl si ile almistim gic tl yoktu olmSin dedim umarim birazdaha iyi yerden alirim
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Bak los kardeşim bir arkadaşa demişki alım için 21.5 ile 22.2 aralığına girmesini bekliyorum demiş. O aralığı bekleyelim derim. Bu sefer kaçırmayız umarım :)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Ya hocam varya supersiniz
Emeğine sağlık bu güzel uyariniz icin teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()hocam eskilerdenmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Kardesim mum boyuna gore dusmesi gerekir ama 23.6 uzerine oturursa 22.9 a degmek ister. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Sorma valla : ))
Bİrde Kaçmasın, kaçırmayalım diyordum klavyenin azizliği
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bende gumus yok ben alim icin bekliyorum bence satmasaydiniz daha iyiydi cunku yukari donerse pisman edebilir. Asagi gelmesini bekliyorum alim icin 21.5 22.2 araligina
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Sanırım saat 5 i kastetti bacım :)) abowww cehaletimiz diz boyu kız :))
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()5 mumu saat. 5imi bekliyoruz şimdi kalmasın burdan :)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Bayılırım limonlu çaya. Bacım bir de İngiliz usulü sütlü çay dene. Süper oluyor. Nescafe yi andırıyor ama iki üç bardaktan fazla içme. Mide ağrısı yapıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Duñ aldihlgimin yarisini 6.29 olan maliyetine ciktim belki 3 5 lira fazladi yada zararidir vergiyle tam bilmiyorum suan fark varmi kusurunde yeniden deneyecegim alip tepkide satmayi sizde alacakmisiniz yada elin8zde varmi
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Brndensin ; ) bende çay severim limonlu olsun birde
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Amin canım inşallah hepimize şifa olsun. Ben çayı çok severim. Şu yerine geçmiyor ama çay içiyorum ha bire :)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Şifa olsun bacım iyi yapmışsın aşını. bol sıvı al dikkat et :)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Boş ver şimdi misafiri :)) ben de bugün 2. aşımı yaptırdım sersem gibiyim ama tek gözümle takip etmeye çalışıyorum :))
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Okuyorum şimdi ok :)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Bacım benim los kardeşim ile yazışmam var. Benim sayfadan oku. Şimdilik bekleyin diyor. Dünkü kararı iptal edelim. 21.60 gelme ihtimali var, 5 mumuna bakalım dedi.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Şimdi geldim bende misafir vardı gitti
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Okudum sağol bacım ve @ Los kardesim boşver sıkma canını alıyormuyuz telaşla dım şimdi: ))