Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (639)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()kardeş yazdıklarımı oku inan daha faydalı olur
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Bizim değer verdiğimiz bir insana istifa et hakkını nerden buluyorsunuz? Engel at ekranda boş kalabalık yapma.
Koş git. Sinirlerin bozulmasın :)
1BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Tabela 7,20'lerde iken düşecek diyen ve tabela 6,20 leri görmüşken, siz hangi zaman diliminde tabelaya baktınız, bakıyorsunuz?
Siz alım satım yapın :)
3BeğenmedimŞikayet
Lale_ ()Arkadaş engel atma gibi seçeneğin var. O bizler için yazıyor
Heri 6,50olacak dedi. Hani?
Los düşecek dedi 1 TL den fazla düştü.
Kör müsünüz?
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Senin makasin herkes ile ayni mi?
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Peki senin makasın herkes ile aynı öı?
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()3 banka denedim hepsinde de gram azaldi
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Bende pozisyonumu şimdilik koruyorum. Hala senden haber bekliyorum alım için:)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Olumsuzlar olumlu olmadigi surece yukselis kanalina gecince alicam. Yoksa beklemeye devam
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Neye dayanarak diyorsun? ben defalarca yaptım süreklide dkkat ederim hatta şuanki gibi çift vergi olmadan önce bile denedim, ani iniş çıkışlarda bir bak bakalım hangi geçiş daha karlı, burada bir çok pariteciyi geçiş snasında uyardığımda ayrıntı için çok dua aldım
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam sonucları dört gozle bekliyorum . etiket yaparsın :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()İyiyim teşekkür ederim. Hala alım yapmadın değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Haftasonu firsat bulursam bakarim :)
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Senin canin sagolsun kardesim :) iyiyim sagol sen nasilsin
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de bu sebeple hata yaptığımda uyarmanızı rica etmiştim. Hatta siz de grafik konusunda çizdiğim grafikteki ölçümlemenin ancak dip noktası belli olduğunda mümkün olduğu söylemiştiniz. Doğrusu da sizin söylediğiniz dibin orası olduğu varsayımıyla çizmiştim. Bu gün Allah razı olsun TANER_Murat aşağıdaki uyarıyı yaptı.
Bu konunun ehli o.
tepede ters uyumsuzluk olması için, rsi 'de her iki tepenin de %50 'nin üstünde olmasına dikkat edilmelidir.
cukurdaki ters uyumsuzlukta da bu defa her iki cukurun da %50 'nin altında olmasına dikkat edilmelidir. Yoksa yanıltabilir. ytd
Stoploss konusuna çalışıyorum kolay değil. Bence siz benden çok daha önce bunları öğrenmişsiniz.
Benim en önem verdiğim değişen şartlara göre nokta doğru strateji belirlemek. Niye yalan söyleyeyim bu kanuda da yaklaşık üç aydır çok başarısızım ve psikolojim zorlanıyor.
Geçen seneden Hazirana kadar çok daha az şey bilmeme rağmen çok daha başarılıydım çıkamadım işin içinden.
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Dene bakalım ne sekiller cıkarcan :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Hoş geldin dostum; ) nasılsın:) arkadandan çok konuştum hakkını helal et:)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Evet suan tek gercek var :) bankalar sagolsun bizi nasil soyariz diye her gecen gun daha cok dusunuyor :)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Ben ne demek istediğini aynen yazdığınız gibi anladım. Güzel hesap yapmış. Bankaların amacı bizi sömürmek. Sayın @ALTINCIDAYI_ bunu deneyerek hesaplayarak bizlere ifade etti sağolsun.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Hic denemedim birgun deniyim bari :))
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Dayi yi yanlis anlamis olabilirsiniz.
Dayi sunu dedi.
Altin ons 1791 olsun gumus ons 23.85 olsun sabit.
Benim elimde suan altin varken dolar parite yaparsan elime 1000dolar geciyorsa,
Elimdeki altini tl ile satip arkasindan dolar alirsam yine 1000 dolar geciyor dedi.
Yani banka gumusten altina gecis izni vermese de once tl gecip hemen ardindan altina gecersen hic zarar etmezsin dedi.
Bende ayni gumusu alamaz diyorum yada altini.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Vix sacma sapan grafigi var cizim atmasyon olur . :)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Bende sadece sayılara bakıyorum.
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @REŞAT12 ,
Benim bildiğim bir şey yok. Olduğunuzu varsayıyorsanız deniz de damla, okyanusta katre kadar değil.
Sizin destek dirençleriniz varsa ve stop seviyeniz varsa herkesi oku dinle ama destek direnç ve stoplossuna uy.
hiç kimse yüzde yüz bilemez. insan olmamızdan mütevellit hata yapma lüksümüz vardır. Hata kasıtlı olmadığı sürece tabi
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)