Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (347)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Onursal5701 bunu @BossVurguncu dan isteyende benim . ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Kimseyle ugrasamam. Yorumu yapar gecerim.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@calculator sisteme kadar yazdık :(
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@calculator nasıl uyarı:?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@calculator üst yorumlara bakarmısın ? ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu 13 Temmuz çalışmam, 2 ay olmuş
Ama bunun temeli çok daha önceye 5-6 ay öncesine dayanır. @M_yıldız usta iyi bilir. Bakın rakam falan yazmadım ama görebilirsiniz.
Şimdi bunları gündeme getirsek ne olacak ki çok daha öncesinden uyardık ihtimalleri değerlendirdik.
Şimdi evet bu çalışmaları yapan benim ama olumlu ama olumsuz bir sürü çalışmam olduğunu sayfadakiler gördü.
Hatta bu çalışmanın bile aksi, olumlu bir çok çalışmam var. Çünkü ya mal dağıtımı değil de re- accumilation yani mal toplamadaysak diye değerlendirdiğim ihtimalleri de paylaştım.
Neden biliyor musunuz çünkü o derece büyük bir mal dağıtımı yok hatta geçen yıla göre stok daha fazla büyük adamların yani py. nin elinde.
Yani biz ne görürsek görelim büyük oyuncular bu piyasayı yönetenler bizden bir adım önde ve ne görmemizi istiyorlarsa aslında biz onu çiziyoruz. Oysa piyasayı çizenler zaten onlar. Bana göre umut her zaman var. Teknik evet ama tekniküstü buna karar verecek ihtimalleri atarız ama bu kesin diyememiyiz asla. O yüzden de piyasa ayrı, derin piyasa ayrı şeylere gebe. Benim bu sayfada ayrıştığım nokta da bu kısmı zaten. ytd @Kimsin_sen_
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu aylardır kötü senaryo :) gündeme getirmek istemesem de aklımdan takip ediyorum abi.
Yalnız daha balinalar o büyüklükte mal dağıtmadı ama 2 gündür 3.4 ml ons donatmışlar yine bizleri. Çok büyük değil ama riskli. Belki tuzak yapmak belki kırdırmak istiyorlar iyice. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu .. adam kendi grafik atıyor . ama kendisi takip etmiyor galiba :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
efemes ()sert düştü çıkmadı
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Peyzajcı rakamları ile olanı . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Filizgrk ()evet teksur ederim bilginiz için insalh beklemek en güzel siteye gitmiorm artık
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yok yahu. Estagfurullah. Benim durumum ortada. Öğrenmek için halen çaba sarf ediyorum ama çok daha erken baslamam gerekiyormuş. Sağol varol:)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Dema desene gümüşü evladiyelik yapcaz
pegasus325 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bence Bu seviyeden güzel mal topladılar kompozit adam, neden bulmasın. İnşallah diyelim. Milleti korkutup elinden aldıkları yemiştir. Sadece biraz daha korku panik vermek istiyor olabilirler. Lütfen sabredelim inşallah sonuç güzel olur. ytd
Herkesin zararı çok ama dualarımız temennimiz bu yönde. Gönlünüzü ferah tutun tevekkül iyidir. Nasip her şey.
Filizgrk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Bizim merkez bankası kararıyla pek alakası yok
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Est. abi ne patronu. En doğru olanı da Sen yapıyorsun para kolay kazanılmıyor. İnşallah kazanır kaybetmeyiz cümleten. Her şey gerçekleştiği günlerde bir süre artık dinleniriz yorulduk :)
0BeğenmedimŞikayet
Filizgrk ()yapmayın ya 7 mi hayal merkez bankası jararindan sonra çıkar die umut ediordum
pegasus325 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pegasus325 ()Ne 8 i abla bu sene 7 yi geçmez 8 li rakamlar artık hayal belki 2 sene
0BeğenmedimŞikayet
Filizgrk ()gümüş bulurmu 8 i çok fazla zararım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Biz grafik şu bu hadi neyse de o kara düzen nokta veriyor cidden maşallah
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Abla şu kesin ki,
- Yay ne kadar çok gerilirse, ok o kadar hızlı ve uzaktaki hedefe gider
- Bir şey ne kadar çok yükseğe çıkarsa, düşüşü de o kadar sert olur
https://altin.in/bossvurguncu
Bunlar kişiselimde en başından beri yazar. Çok önemli bulduğum felsefe. Hangisi olur bilemiyoruz inşallah hepimiz için en hayırlı olan olur fazla üzmeden :)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim. takdiriniz için . bizden çok iyi dusunen siz ve diger arkadaslarında masaallahı var . iyi Kazançlar.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kesinlikle zehir gibi beyni var maşaallah @M_yıldız
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim @BossVurguncu patron sensin . kazanmak için her yolu deniyorum inceliyorum işte . ne yapayım yoksa uc bes kurusumuz var yem olacaz.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Usta onlar seni takip etmiyor diyemem ama asıl senin onların mantığını çözmeye yaklaşmanı taktir etmemek elde değil :)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu biz konustuk adamların yaptıgına bak ya . harbiden bu spek bizi takip ediyor bak.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hadi gumuş insallah milleti uzmezsin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu cevap geldi.
Aysu06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Hocam ben size cevap yazıyorum geliyormu