Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (479)
0BeğenmedimŞikayet
Selinka ()Hem geri alım hem de endeks çok düştüğünde iyi duruyordu. Daha öncede alıp az bi karla çıkmıştım ama o endeks düşmesine rağmen küçük adımlarla yoluna devam etmişti.
Yusuf° için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Bilmiom walla verusa
Koza kozal gubrf ile hareket edior madenlerde genel bi satış oldu cuma günü nedense
efeberk06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Hayırlı Olsun geri alım olduğu içinmi aldın selin yanlız 27 bin lot bişey değil 88 mlyon lotu olan kağıtta ha kağıt gidecekse zati gider orası ayrı
Selinka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selinka ()Yataş aldım Yusuf, şirket paylarının geri alınması kapsamında 27.000 adet pay 12.92-13.10 fiyat aralığında geri alınmış.
0BeğenmedimŞikayet
efsane1965 ()Benim tüm hisseler terste. Benim kız paçalardan başladı kemirmeye:) şaka bi tarafa sağlık olsun helal kazanç olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Günaydın borusanin defter değeri 29 lira zaten abi bekliycem mecbur tersteyim
efsane1965 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Günaydın selin :)
1BeğenmedimŞikayet
Selinka ()Günaydın Yusuf :)
1BeğenmedimŞikayet
efsane1965 ()Günaydın yusuf. Borusan bayram harçlığı çıkartır mı? Satışı uzak mı daha yoksa.
1BeğenmedimŞikayet
Lale_44 ()Anladım Yusuf çok teşekkür ederim sağol :)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Günaydın fade alıp unutulacak bi rakamda değil daha cazip kağıtlara bak bence can2 hiç bakmadım bilmiorum
Lale_44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lale_44 ()İyi akşamlar Yusuf takipteyim maşallahın var nazar etmeyeyim aman:) Yusuf fade alsam unutsam biraz nasıl olur fikrini almak istedim bide bu çan 2 nere gitmek istiyor alınır mı sence şimdiden çok teşekkür ederim :)
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()abi bu koza, kozal noldu böyle ya :S
0BeğenmedimŞikayet
Monte_ ()Benim yazım niye çıkmıyor
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Egseerde tavan olur fena değil bi gün biri oluor bugün diğeri tavan oluor sende varmi egseer
Yaw abi verusa koza kozal gubrf ile birlikte hareket edior
Monte_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Monte_ ()Yok.. klmsn almadım diye sinir oldum kendime , gün içinde tavan da oldu zaten.. ufaktan Beyaz topladım sadece
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Bugün bişey aldın mi sadece ben egseer dediğin kağıttan aldım biraz
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Hangisi amortismanimi dion yedek akcami görünmesi lazım
0BeğenmedimŞikayet
Monte_ ()yani içine girdiğin zaman görebiliyon mu gösteriyor mu.. ''Kardan Ayrılan Kısıtlanmış yedekler''
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Bu yorum gelmedi goremiom finansal yapisi için içine girmem lazım
0BeğenmedimŞikayet
Monte_ ()@Yusuf° alt yorumu mu gördün mü
0BeğenmedimŞikayet
Monte_ ()yusuf sen firmanın lotuna veya bilançosuna baktığın yerde firmanın ''Kardan Ayrılan Kısıtlanmış Yedeklerini'' görebiliyor musun..
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Yahu ne güldürdün beni Allah iyiliğini versin amin
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()aynen tsk. ederim
0BeğenmedimŞikayet
Monte_ ()helal olsun ve de hayırlı olsun... Klmsn da alsaydın çifte bayram yapmıştın şimdi.. :)))
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Günaydın tebrik Ederim seni dinledim egser aldım biraz terste kalirsam yedim seni
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Günaydın hayırlı cumalarimiz olsun
2BeğenmedimŞikayet
Yusuf° ()Günaydın abi anladım abi bunaldın çıkma traktör lastiği bulalım Gölbaşında bi çimelim ikimizinde tatile ihtiyacı var anlaşılan :)
Hayırlı cumalar
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Monte_ ()@Yusuf° günaydın yusuf.. bak klmsn tepkiyi verdi.. :)))
0BeğenmedimŞikayet
Selinka ()Hayırlı Cuma'larımız olsun altin in ailesi