Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (107)
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Evet hatırlıyorumda dün yine sel verdim ben 1909 -1905 :)) bekleyemedik 1897 birini 1894dede birini kapattım ALLAH'TAN onlarım kârı vardı kurtardım bugünü az zararla ytd.
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Düştüğünde 500er gram ekleriz:)
Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()sanırım doğrusunu yapıyorsun.. ytd..)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Mesaj attımi
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ama dün mesajım netti farkındaysan çok güvendiğim bir usta dedi dedim. sende bana dedinki tersini yap yinede :)unutmadın demi yaziyi
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Hayırlı olsun ben izlemede kalmayı tercih ediyorum 1847 kırmazsa oradan alırım kırarsa karışmam ytd ben üstad rouchfield yolundan gidecem :))
0BeğenmedimŞikayet
heros ()bu niye burda bu kadar oyalandi
")
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Kaç gündür sende çıkacak diyorsun düşüyor düşecek diyorsun çıkıyor :)) hahahaha :)) ben artık izleyecem shortta yok buyda :)) bugün kâr edemedik cüzi bi zararla çıktık :))
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Halo bir kilo aldım:)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ama sonu ne diyor yükselecek diyor onu kast ettim. ben sana 1858 dedim sen bana 1938de görüşürüz toprağıma dedin. eee bak şimdi Yoluma geldin:)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kendinde dedin gelmeden işlem yapmayacam diye:))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Devam demiyor bi süre ertelenme ihtimalini belirtiyor 1850 altına sarkarsa dikkatli olun diyor :))
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Bak onu ben 4 gündür bekliyorum kardeşim sen şahitsin en tepeden sel verdim bekledim sel verdim bekledim sel verdim bekledim :)) sonunda 90 kırdı :))
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam sahokon hocayı takip edin ne derse emin olun rahatlayın. yukselia devam diyorsa devamdir
61WOLF61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61WOLF61 ()peki hocam yukarı bir atak bekliyormusunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam ben dünden verdim sarsıntılı bir satış gelecek dalgalı diye ama pek ciddiye alan olmadı:)
0BeğenmedimŞikayet
Dağcı_42 ()Ons 2000 üstüne yakın zamanda atar dermiyiz üstat