Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (160)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz içi teşekkürler beklemeye devam
1BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Bana inandığınız ve benı bu surecte destekledıgınız ıcın tesekkur ederım.
_börteçine_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_börteçine_ ()Eline sağlık dostum. Benim bir ay önce dediğim 398 alti 396 değmesi lazım yükseliş için. İnşallah sizinde belirttiğiniz gibi yükseliş başlar. Ama ben halen dolar bazında çok büyük bir yükseliş beklemiyorum. olursa ons bazlı olabilir ama 3 yada 4 ay sonra artık dolar bazlida güzel yükselişler gelecektir diye umid ediyorum. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Anladım cvb lar için tşk ederim
abdullahb_18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()evet beni takip edenler bilir ben dolar ıle alıp satıyorum.
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Altın alanlar dediniz dolar altını düşürebilir ons altın içinmi yorumunuz?
1BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()dolar ile ilgili fikrim yok ben dolar ile altın alıp satıyorum. Bundan dolayı dolar hakkında fıkrım yok.
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Birde dolar ayağı var orayla ilgili yorumunuz nedir?
-1BeğenmedimŞikayet
abdullahb_18 ()Emin olarak konuşuyorum. Eminim ve netim.
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Altın alacaklar benden haber beklesin derken biraz iddialı olmadımı acaba?