Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (303)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()28.0 üzeri bence de her türlü pozitif diye düşünüyorum abi bizim kritik direnç 27.75-28 seviyesi üzeri orayı pek zorlanmadan aştığımıza göre Flamayı çekmek de pek zor olmayabilir inşallah bakalım hayırlısıyla :) ytd tabiki
Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nil_Nehir ()@BossVurguncu bişe sorucamm ; ) bu saatte 6.35 ten 500 gr sattım diyenler nasıl satış yapıyor.
Benim banka 3k nin altını 6.22 göstermiş aydinlat lütfen
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aşure yapmadan olmaz hocam yememiz lazım :))
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tamamdır güzel abim izlemede oluruz inşallah. Hayırlı geceler teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel yapmışsın abi açıkçası ben de direnç bölgesinde bir miktar zorlanır diye bekliyordum lakin 4H güzel kapattı delici lazer ışını ile 1H'yi es geçti gibi oldu o sıralar yani 27.95 civarı. 28.20-25 bandında alttan hala Romulan gemileri ateş ediyor alttan gelen bir trend eğrisi lazerli saldırı veriyor bakalım şimdilik. Takviye düşman saldırılarına dikkat etmek lazım aynen :)) Flama yı 28.50 lere dikip gün kapanışı aşabilirsek hoyratça Vulcan'a ışınlamaya devam edebiliriz inşallah :) görüşlerin ve dikkat çektiğin noktalar için ayrıca teşekkür ederim, bol kazançlar dilerim abi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Nasıl gidiyor @Saka_Er abi Atılgan'dan selamlar :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Maşallah pek güzeliz :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Çok teşekkür ederim, iyiyim şükür:))
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Merhaba Zeyna nasılsın:)
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olsun ben çok beğendim zaten aşure de pek severim :))
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()İyi akşamlar. Nasılsınız? Bir elin nesi var, iki elin alkış::))(katmerciler) dikkat!
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Tamam sağol
ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()ben soramadan kaldırmış üstad engeli
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sizin sihirli kazandınız böyle demek ki :) Nuh'un gemisindeki aşure gibi her şekilde doyurucu görünüyor maşallah hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Olur iyi olur en büyük silahımız hislerimiz:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam hayırlısı hocam 4 saatlik daha güzel görüntüde bakalım saatlik sinyali ne kadar etkili olur bilemiyorum ama aklımızda olmuş olsun :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Yok ya. Bir elin nesi var iki elin sesi var demisler. :)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Atsıza sorarmısım doatum beni neden engellwmiş
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İzleyelim hocam :) o durumda çok alta sarkmaz isek alım fırsatı olarak iyi olabilir özellikle 27.75 üzeri kalmamız çok iyi olur diye düşünüyorum, duruma göre yine değerlendirmek gerekebilir şimdilik erken tabi bunları demek için ama . ytd
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()O zaman hislerinle bize yol göster Ravza :)