Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0491 19:01:06
EUR 36.3394 19:01:06
USD 34.6132 19:01:06
ALTIN ONS $2631.0600 19:01:06

Konu: Gümüş Ons Star Trek Atılgan Fm (Boss. V_Paradoks)

Merhabalar gümüş ailesi :)
Burası U.S.S Enterprise, şu an kaptanınız Kirk konuşuyor :)
Bilimkurgu fantastik severlere özel,
Uzay Yolu Atılgan adlı fantastik fm çalışmam.
Gümüş Ons 4.ST grafik üzerinde
Gümüş Atılgan uzay gemimiz, gittikçe daralan Yükselen Üçgen fırlatma rampasında ışık hızına çıkmaya hazır. Ancak üzerine gelen lazer topu saldırılarından sıyrılabilirse kritik baraj 27.30-40-50-60-70-80 parsek
bölgelerini tek tek aşarak hiper uzaydan ışık hızı ile 31.40-50 ışık yılı uzaktaki Galaksimizde yer alan Vulcan gezegenine ışınlanmak isteyebilir.
Lakin bu seviyeleri kıramaz da lazer ışınlarına maruz kalırsa 26.90-70...10'lar Altın a kırarsa kalkanlar devre dışı kalarak 24.00-10 ışık yılı uzaklıktaki Romulan İmparatorluk gezegenine kademe kademe düşmeye başlayabilir ya da zorunlu acil iniş yapma durumunda kalabilir.
Bonus olarak kompüter bunu mantık dışı bulmazsa :D
Turist Ömer ve kabakulak Spock abiye selamlar :))

Tamamıyla kurgusal hayal ürünüdür, asla yatırım tavsiyesi değildir. Sıkılınca biraz eğlenceli bir şeyler olsun diye düşündüm umarım beğenirsiniz. Herkese bereketli kazançlar dilerim.

Yorumlar (303)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

:) harika yorumlar abi teşekkür ederiz. Benim aylık grafik çalışmamdaki ve kafamdaki 22 dolarlı 2'li Dip senaryosu bir kaç defa yazmıştım. Olması ihtimali her zaman vardı Son zamanlarda daha güçlü bir ihtimal. 24.09 yine paylaştığım son çalışmalarımda da mevcut rakam. Bilemiyoruz tabi hangisi olacak ben de merak içindeyim. Lakin en kötü senaryo aklımı karıştıranfı. @selcukcelikk hocam ile de istişare etmiştik geçen ay ki kapanışın böyle sonuçları olabilir diye. ytd ama potansiyel potansiyeldir.

Saka_Er için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İyi olmuş abi bereketli kazançlar ve kolaylıklar dilerim. Güzel seviye ve rakamlar. Ben de dün bir parça alım yaptım 6.17 den lakin şimdi 24 seviyelerini bekliyorum bizim Romulan oradaydı onu hatırladım, bakalım abi buralardan dönüş ihtimali de var 24 seviyelerinden de. Her türlü parça tercihi pek üzmez inşallah. ytd
Çalışmalarımda olan bir rakama iğne attı en son düşüşte 24.90a ve belki düşen kama kırabilir işler iyi giderse bakalım abi. Düşen kamayı erken tuttum biraz ama fazla kesmedi Tarkan: Mars'ın Kılıcı fm diyelim bari o kılıç gibi taştan çekersek kademe kademe 28 lere kadar ve hatta 29 lara yakın bir yerlere doğru yürüyebiliriz inşallah diye ümit ediyorum :) Ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Nasıl gidiyor abi durumlar?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İyi salmış ama he delen mumlar sıkıntı olmul yine malesef. ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim abi. 27.75 destek/direnç bölgesine kadar sarkmış iğnelemişiz ama tutuyor gibi şimdilik bölge. 28 üzerine atsak yine çok güzel olurdu gün kapanışı alırsak inşallah, 2 gün almış olacağız. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Buralardan sembolik bir parça ekliyorum, ben satınca yükseliyor diyenler için :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet desteğimiz güzel çalışmış görünmekte. ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhaba nasıl gidiyor.
Grafikteki şekilde kritik
Bölge içine girmiş olduk tekrar
Umarım bir tramblen etkisi yapar burası.
27.75 altında kalmamamız gerekli.
Lakin delen tarzda bir mum oldu baya kötü bir mum, umarım düzelir. ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın dostlar.
Sabah güncellemesini atalım ytd olmadan. 1ST'deki bayrak/flama
oluşumu gibi 28.20-30 üzerinde kapanış gerekebilir ki 29 üzerine hedefi olabilir. Altta destek bölgesi 27.95-80-75 bandı diyebiliriz artık bize direnç yapıyordu düne kadar, altında kalmamamız gerekli. Ytd olmadan
teknik bir görünüm

5BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın dostlar.
Sabah güncellemesini atalım ytd olmadan. 1ST'deki bayrak/flama
oluşumu gibi 28.20-30 üzerinde kapanış gerekebilir ki 29 üzerine hedefi olabilir. Altta destek bölgesi 27.95-80-75 bandı diyebiliriz artık bize direnç yapıyordu düne kadar, altında kalmamamız gerekli. Ytd olmadan
teknik bir görünüm

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetttt2782i2i ()

Size de hocam

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetttt2782i2i ()

Arada bi iyidir hocam insanin heyecanini arttiriyo bura maglum :)

0BeğenmedimŞikayet

Ahmetttt2782i2i ()

Siz daha burdasiniz anlasilan :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Size de hayırlı geceler hocam bilmukabele :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim, bereketli kazançlar ve iyi geceler Nil :)

Nil_Nehir için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hmm teşekkür ederim çok düşüncelisiniz hocam hayır demem :))

0BeğenmedimŞikayet

Nil_Nehir ()

Himm tamamdır bakimm. Teşekkür ediyorum arkadaşım emeklerin için sağolasın. Iyi geceler)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

V. K. 'ya hepsinde hesabım var ama diğerleri pasif şimdilik işlemlerim burada...

0BeğenmedimŞikayet

Nil_Nehir ()

Hangisine geçtin

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yüklü bozuyorlardır yahut banka değil de piyasa fiyatı olarak söylüyor olabilirler yoksa evet az miktarlarda biraz komik olabilir o kadar yüklü alımda :) TF. X 3K altı işlem yaptırmıyordu değişti mi ki?
Ben ayrıldım çoktan oradan sıktı o banka

0BeğenmedimŞikayet

Nil_Nehir ()

Türkiye Finans. Tamam da yüklü miktarda parası olanın da 500 gr bozması komik olur biraz:))bencee

0BeğenmedimŞikayet

Nil_Nehir ()

Türkiye Finans. Tamam da yüklü miktarda parası olanın da 500 gr bozması komik olur biraz ; )) bencee

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bilemiyorum özel kurları oluyor bazı kişilerin yüksek miktarda alım yaparlar ise küçük makas aralıkları olabiliyor. Bazı bankalar bu şeklide çok yüklü giren örneğin 100 bin TL ve üzeri alım satım yapan müşterileri için vs. Sen hangi banka?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum