Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (303)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen dostum bana hitap eden şeyler ama dediğin gibi sararan çok gidiyor :)) ben animelere sardım aynı yani izledikçe izliyorsun o da ayrı bir çılgınlık zaten kendim de çiziyorum. Neyse şimdi konu dışı yorumlardan ban yemeyelim :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aman Allah korusun yine de eski bi paylaşımdı :)
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Rihter ölçeği gibi olmuş hocam sanki deprem olacak gibi :))
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()o diziye bir başladıydım, bir ara beynim yandı paso parelel evrene mi ne geçiolardı herhalde :) dedim az ara verem, sonra flasha geçtim ordada parelel evren çıktı karşıma, sonra başka dizilere sardım derken derken en sonunda dedim tamam hepsi parelel evren meraklısı :) bayadır izlemiyorum bir sürü bölüm çıkmıştır şimdiye... fazlada izlememek lazım bir başladın mı çekirdek gibi çitleyesin gelio paso :))
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Grafikte yok bildiğim kadarıyla varsa da ben bulamadım indirip dışarıdan editliyordum aynen
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()o resimleri grafiğe grafikte ekleme yeri var mı yoksa grafiği print screen diyip, paintte felan mı editlion
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben tşekkür ederim arada böyle çalışmalar yapmıştım fantastik temalar ile teknik kurguları birleştirip :)
Anestezi_teknikeri için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Atılgan 24 lere salmıştı sonra :)) daha var böyle grafiklerim star Wars, hızlı ve öfkeli falan da vardı :)
1BeğenmedimŞikayet
Anestezi_teknikeri ()? güzel olmuş teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Siz yaptınızmı
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Başlığa star trek dizisini fazla izleyince ben yazaydın tam olaydı xD
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet birkaç tane böyle eğlencelik fikirler ürettim ama tabi temeli tekniğe dayalı yani teknikle birleştirmek eğlenceliydi sıkıntıdan yapmış olduğum şeylerdi. Teşekkür ederim. Tabiki bu sayfa aslında çok güzel altını çiziyorum özelikle gümüş sayfası o yüzden burada olmana sevindim gerçekten. Her telden insanlar var çok verimli analiz yapanlar olmasının yanısıra özellikle teknik vs bilmeden sürekli şelale bekliyorum diyen insanlara bayılıyorum ben :))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Cevap yazamadım kusura bakma layk hakkımda bitmiş,
Grafik film izler gibi çok keyifli olmuş, hayatı biraz renklendirmek lazım sende bunu çok güzel başarıyorsun.
Emeğine sağlık hatırın var olsun y. ıldızın her daim parlasın.
Daha öncede bu siteyi dışarıdan takip ediyordum iki yıldır burdayım bazı sataşmaları görünce yazmaya çekiniyordum ama değerli üstadların güzel analizlerini saygılı yorumlarını görünce onlardan çok şey öğrendiyorum , kalp kırmamaya özen gösteren, saygılı olan herkes baştacıdır.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kylo Ren grafiğimi beğendiysen sevdiysen bunu da seversin bence ama o zamanlar yoktun galiba 1 yıl oldu buna da eh yeter artık demi @16paramıknatısı :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim :)
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Bol kazançlar:))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Maşallah Allah utandırmasın.
Her zaman dediğim 6.35-6.55 ana istasyonumuz altında kaldığımız zaman 6'tl altı 5.50 lere kadar, üzerinde kaldığımız sürece 7 lere kadar potansiyel vardır diye :)
Yine aynı senaryo aylardır durum bu dolar değişse de... ytd
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ():) cok surmedi 6.04 konustuk geldi 5.90 a kadr kademeli alim yeri dikkat ama 5.75 bende son durak gelirmi bilmem buna gore islem yapmakta fayda var hep soyledim yanilmadik
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlı olsun bol kazançlar denk gelmemişiz demek ki :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet zaten 23-22 de gelse dolar kuru nedeniyle çok korkutmuyor artık. Hep derim dolar kuruna göre değişiklikler olabilir diye.
Lakin bu seviye kritik 6.04 altında sarkarsa da kapanış almamız lazım.
Duruma göre bakalım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok arkadaşım. Aynı seviyenin retest edilmesi teyit alındı anlamına gelmez. En az 26.10 üzerinde 1 1 1 saat kapanış lazım. Ondan sonra tekrar teyit aldı mı bakılabilir duruma belki. ytd
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Abi teyit alındı mı sizce durum nasıl?
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler iyiyim, yooo buralardayım. Girip çıkıp takip ediyorum. Ustamm la birlikte tamamını sattım. Sonra 3 parça aldım devam:))
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Kardesim iki cizgi cek sende gorursun cok zor bisi degil destek direncler belli zaten
Konuk51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Grafikten mi goruyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()24 23 hepsi var ama nereye deger bunu bilmek zor
Konuk51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Ons olarak 24.50 mi yoksa 24 mu grafikten anliyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Kardesim bekledigimiz onsda 24 gelebilir ama dolar gram bazinda cok bi kayip vermiyor gibi 6.04 demistim cok kisa kaldi tekrar gorebilirz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba teşekkür ederim epeydir yoktunuz. Siz nasılsınız?
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Merhaba nasılsınız?