Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (303)
1BeğenmedimŞikayet
Ömer_gm ()Estafurullah abi herhangi bir alanda henüz üstad olamadık . Ancak grafiğe gelince tamamen değerlendirme dışı , Resim olarak inceledim fakat Galaksiler arası enerji alış verişi ,7 kat gök arasında geçişler, mevsimlik döngü falan bünyem kaldırmadı, bu grafiği Nasa'da değerlendirmek lazım. Matematik olarakta değerlendiremedim o da beni aştı ancak % 70 gerçekleşirse geçer not alırsınız. Emeğinize sağlık.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim yoksa anlamı olmazdı sanırım, biraz anlaşılır olsun ki fikirsel anlamda bir işe yarasın ben teşekkür ederim :)
yektatek için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yektatek ()Uşenmeden yazdığınız için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen üstadım iyi akşamlar selamlar
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Sağolasın dostum manzara hoşuma gitti ddd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@Ömer_gm üstadım bu kez resimden geçer miyim dersin :)) ama matematikten de kalmak istemiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzelmiş ama manzara, renkler, sedir ağacı gibi bir ağaç huzur verici :)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Çok şükür iyiyim resim ilk kez değişti ddd biraZda bu dursun bakalım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba üstadım nasılsın resim değişmiş ilk kez epey süre sonra :)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Merhaba vurguncu
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim görüşleriniz için. İnşallah herkese faydalı fikirler olsun zararda olanlar kurtulsun en büyük dileğim budur
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Masaallahiniz var hocam takip ediyorum paylasimlarinizi eminim benim gibi faydalanan çok arkadaşımız vardır. tsk.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim Gram34 çok sağ olun, bereketli kazançlar dilerim
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@dewaju üstadım çok teşekkür ederim görüşleriniz için. Beğenmenize sevindim inşallah fikirsel anlamda yararlı olabiliyorsam ve biraz da renk katabiliyorsam çok sevindim. Saygılar benden üstadım bilmukabele
dewaju için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Elinize emeginize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@BossVurguncu sevgili hocam tüm yorum ve grafiklerinizi beğeni ile takip ediyor ve taktir ediyorum. Saygılarımı sunarım harika bir çalışma olmuş
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim beğenmenize sevindim en azından birkaç kişi bile olsa yine de uğraştığıma değmiş olsun bari :)
Techart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gerçekten öyle hocam seviyoruz :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Techart ()Ben beğendim :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hiç star trek izleyen yok muymuş koca sayfada ya şaşırdım doğrusu seven vardır sanmıştım :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet hocam ilginç bir şekilde bu kadar dayanması şaşırtıcı cidden :)
Biz yatırımcıları gümüş hanıma ayrı bir değer veriyoruz demek ki :D
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Belki de hocam :/ biz bu gümüş yatay banddan kurtulamıyoruz altın ve doları baskılayınca da malesef güçsüz kalıyor
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()26.20-30 olacaktı düzeltiyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Umut var bende ama son 1 saat içinde 27.30-30 civarına atıp kapanış almamız gerekli sanırım. ytd
heo_yekk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yıldızlar hayalimiz hocam inşallah ulaşırız nasipte varsa çünkü esasen görüş alanımızda :) ama artık vakit kaybetmeden hızlanmamız gerek yoksa işimiz zor sanırım.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()umut varmı hala