Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (193)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hiç hoş değildi kargalar dost ama. ytd bakalım ya nasip
Harun7 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tuttum ama uyarıları çok yaptım. Yarasalarımda vardı. Üzgünüm :(
En son karabulutlar ve kargalar sıkıntı dedim balina alarmı dedim gören oldu mu bilmem. Keşke çıkmasaydın takipte kalsaydın Nil
Nil_Nehir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Richinin 6.96x ekini vardı 4. Ayı başlıyacak ama galiba ekin kök salıyı gibi ytd.
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nil_Nehir ()Boss ; (gümüşü neden tutmadın 2 saat ayrıldık nerelere gelmiş yine!
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Benim laf ünlü bir recep atasözü:)))
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Heremy ()Recep ivedikin babannesi
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış. Bu da burda dursun. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()Hocam yuttu galiba bizim boğayı ayı. 12 dk kaldı. Tarih tekerrür eder mi dersiniz ? Ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kargalar ah kara kargalar kuzgunlar. ytd
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Benim de çoktan önemli değil :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Saat 21 sularını yani yaklaştık işte gördüğümüz gibi. Ytd
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()21 ne hocam 6.21mi
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()Bu beğeni sayıları artırılmalı :) benim gece 1 de bitti yetmiyor 3 tane :)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İhtimaller varken yazmak istedim rica ederim. Çok güzel analiz olmuş bu yorumun. Haydi bakalım 21 izliyoruz :) ytd olmadan tabiki
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()Hocam siz yazarken saatlikte 3 lü karga vardı ama kapanışa doğru topladı gibi biraz kendini. Benim desteğin üstünde kapanış yaptı. 2 saatlik grafiğe baktım 1-3-5 mumları da tam olmasa da evening star benzeri bir görüntü oluşturmuş. Benim için bu saat kapanışı çok önemli. Boğalardan ümidi kesmedim henüz :) ama yere düşerse kafasına bende basarım:) Ytd. Teşekkür ederim bu arada uyarı için
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam, hava karardı çünkü karabulutlar bastı 3'lü kargalar kuzgunlar piyasada geziyor. ytd
Yarasalar ava çıkmış olabilir... ytd tabiki...
@Harun7
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam hava karardı kelebekler yuvaya döndü ise yarasaları sal gitsin
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Daha iyi ya hocam, hem olsun ben de genç sayılırım henüz :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Şimdilik Alnımın akıyla çıktım çok şükür başarıyla. Ama bu işler belli olmaz hocam kimse yanılmaz değildir sonuçta. Emek verdim ama kader kısmet nasip biraz da... O yüzden asla yatırım tavsiyesi içermez yorumlarım
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()Teşekkür ederim hocam :) gencim daha ben :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Beraber olsun uzaktan sen de iç bari :) ben de tebrik ederim seni çünkü çok çabuk geliştirdin kendini bence hocam. Yaş aralığın kaç bilmiyorum ama maşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Yıldızlar benden hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Hocam her zaman tutuyor ***
0BeğenmedimŞikayet
Harun7 ()afiyet olsun hocam. Tebrik ederim tekrardan analizleriniz için
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olsunlar inşallah felsefe olarak benimle aynı duruşta olan fikirdaşlarım onlar selamları var soranlara :)
Relajante için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Öğrenirsiniz istedikten sonra balinalar farklı tabi :)
Deniz82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()Anladim teşekkürler. Ayi boga falan öğreneceğiz:)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Oyuncular devrede demek oluyor, tuzak falan olabilir anlamında yahut derin düşüş ve geri çekilmeler de orasını onlar bilr ancak... ytd
Deniz82 için cevaplandı (yorumu göster)