Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (103)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim dostum bir şey değil hayırlı haftalar
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Marsilyacat ()Pakistan ve vati_kan karanlığa büründü geçtiğimiz haftalarda. Birşeylerin denemesi yapıldı ama bilemeyiz ne olduğunu.
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Belki Btc nin ilk halini hatirlamayan vardır; 4 tane jeton 1 Dolar etmiyordu, simdi 1 jeton 37.000 $ . Asla gozumde 1 TL kadar degeri olamayacak, birgun mevcut PC den cok daha güçlü bir PC ve hacker bu hikayeyi bitirebilir. Bir elektrik kesintisi bile sistemi cokturuyorsa diğeri cok daha kolay . 2 yil once bir lise öğrencisi Pentagona sizmayi başarmıştı
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah öyle olmasını ben de temenni ediyorum ama kesin bir şey diyemiyorum. Diğer bir taraftan gümüş altını daha çok desteklemek adına kullanılan bir ara emtia fikri de var her ne kadar pranga söylemi olsa da. Ayrıca altın gümüş ve diğer varlıkların tamamına vurulan pranga sanal varlıklar haline geliyor artık iyiden iyiye tüm dünya bilinçli ya da bilinçsiz o tarafa kayıyor kaydırılıyor. Çağımızın da desteklemesi beslemesi kaçınılmaz oluyor bu durumu ister istemez... ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Kisa vadede rasyo altin lehine hatta 78 değerleri görebilir ama altin her zaman gümüşün ayağının prangasidir, altin yüzünden buralardayız zaten onumuz açılınca herkesin beklentisinin cok ötesinde rasyo gümüş lehine degisecek
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Gümüş TL olarak kısa vadede beklentiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam inşallah öyle olur dediğiniz gibi ama ben de Bayadır rasyo'da ikili dip çalışması beklentim vardı hatta burada eoey6de oldu yazalı. Ve şu an potansiyel olarak daha da yaklaştık. Teknik anlamda ama bu yarın işler değişir belki de orasını bilemem ama şimdilik teknik görüntüde altın güçlenebilir gibi duruyor eğer rasyodaki 2'li Dip çalışırsa. Ha çalışmaz 68'in altına iner kalıcı kapanışlar gelirse ralli hakikaten başlar diye düşünüyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()2021 gümüş icin bambaşka bir yol olacak , özetle rasyonun 50 alti beklentim var diyeyim, belki de sitenin en pozitif beklenti değeri, bu da burada delil olarak kalsın. Btc gibi bir hayale degil , gercegin kendisine yatirim yaptik.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam eline emeğine sağlık çalışmalarını takip ediyor ve çok beğeniyorum
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Aynen Mustafa Hocam. Ben de altını beklemiyorum.
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah @USTAMM ki zaten senin çalışmaların çok kaliteli ve üzmüyor :)
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam paylaştığınız anda ilk beğenenlerdeniz
@Layaline Yusuf Hocam ile yazıştıginiz anda matrix te dolaşan ajanlar yakalamasa yazdık cevap olarak o ara uçtu paylaşımınız
EyvALLAH
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Bugunku gann analiz grafigimde 23.5xx fan direnci, trend dönüş noktası , altini beklemem
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Mesela yeri gelmişken bunu da belirteyim hocam sizinle de istişare etmiştik bir grafik çalışmanız altında sanırım onun üzerine bir kez daha gerçekleşti
Gümüş için BossVurguncu yorumu (1 gün önce)
Gümüş ons satış baskısı hala devam ediyor.
Bugün yine büyük ETF'lerden 1.8 milyon ons gümüş çıkışı olmuş bu dördüncü satışları oldu umarım bakalım haftaya da satacaklar mı... 1.7, 2, 1.8, ve 1.8 milyon ons daha üst üste 4. kez satış vermiş durumdalar. ytd
https://altin.in/bossvurguncu/5
Bunları çok önemsiyorum ve uyarmak için yazıyorum sayfaya ki her ne kadar teşvik teknik vs desek de adamlar baskıyı kurmuştu... Şimdi yavaş yavaş üzerindeki baskıyı attığını düşünüyorum hatta bu geri çekilme iyi bile oldu bana göre. Ama bilemem sonuçta oyun kurucular belirliyor her şeyi bana göre.
İnşallah gelir o belirttiğiniz seviyeler ama daha önceden de dediğim gibi 30 31 32 dolarlara gelmezse ya da gelse de haftalarca üzerinde kapanışlar alamazsak ben çıkmayı da düşünüyorum gümüş işinden... ytd
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Ben de @Periyot a katılınca @BossVurguncu ya katılmış olurum, değil mi? :)
23.5x, gelebileceğini bekliyoruz zaten. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()En fazla bu baskı 1 ay daha surer , sonra ukarııı, JP MORGAN BILE tutamaz, cunku stok marketlerde fiziki gümüş kalmadi, baharla birlikte endüstriyel ihtiyaç artacak , büyük fonlar da önümüzdeki 15 gun icinde depolarını dolduracak, bu yıl büyük çanak tamamlanacak yil sonu minimum 49 dolari görmeli, yeşil enerji ve güneş panelleri de devreye girerse seyreyle cümbüşü
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim dostum bana katıldığını bilmek güzel :)
Sen katılıyorsan daha çok inanıyorum :) yt olmadan tabi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah dostum teşekkür ederim bilmukabele hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam işte çoklu ihtimaller çoklu formasyonlar fm içinde fm oyun içinde oyun bitmiyor. Ben bazen bilerek çoklu fm çalışmaları hazırlarım bazen 2 yönlü ihtimalleri hazırlarım ama çoğunu da atmıyorum bile. Lakin ihtimal ihtimaldir umarım senaryolar gerçek olmaz... ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Cok basit bakalim ters fincan /- kulp. Netice daha kötü senaryo
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah güzel dost :)) siz de hoş geldiniz :)
Doğaaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah ajanlara yakalamayalım yeter :))
XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Doğaaa ()Sizde hoşgeldiniz, Dost :)
0BeğenmedimŞikayet
XDEVRİMX ()Asdasf Hoşbuluruk inşallah)