Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Yemin ediyorum 12 agustostan agustos sonuna kadar en az 2 kere yada 3 kere hatali islemini gordum. Sende hadi yemin et bir kere hatali islem yapmadigina.
Simdi bugun gumus 6.2 nin altina iner 6.14 lerden doner sonra 6.5 oldu diyelim sen bilmis mi olacaksin :))
armageddon1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Aslında bu yorumun senin için değildi yanlış anlama akşam üstü bir arkadaşıma yazmıştım yorum atmaya fırsat bulamadım askıda kalmış sana yazacak idim hoş geldin neden gittin diye
Bu yorum askıdaki yorum size gelmiş oldu
Beni anlarsın sana karşı hiç bir zaman imali yorum yazmam bilirsin
Anlayışın için tesekur ederim
Diğer yaptığım yorumlarda bundan önce bildirimlerden yaptım
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Tmm 6.19 altina indiginde istifa etmezsen adam degilsin
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()yemin et
ben bir kisiye yanlis islem yaptirmam
sen yemin et bende edecem
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Sen neyin kafasini yasiyorsun olum. Seni takip eden kim senle islem acan mi var. Bos bos yaziyorsun. O gun sadece dondu dedin hakkini verdim. Gun icinde de 10 kere yaanlis islem yaptirdin.
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()hic kıvırma
6.50 de sen gidecen
5xx de ben
mert insan sözunde durur
bakarsin ben giderim
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()KRdesim hayirli geceler. Ben hic biri terste diye sevinmem. Fakat bana dusus bekliyorum dedigimde bir ton laf yapana yada arkamdan konusup bana sallayana da uzulmem. Hakeden layigini buldu derim gecerim.
Analiz yapan yanilan analizine guvendigi kisi yuzunden zararda olan herkese de uzulurum. 3 ay dir da kritik yerlerde hep uyari yaptim yapmaya da devam ettim.
Ben uzerime kotu seyleri almam almasi gerekenler alsin. Ben bu hesaptan analiz disinda hic bir turlu konusma yapmayi dusunmuyordum ama arkadasin o kadar kesin dille dondu demesine yorum yaptim. Arkadas ve terste olup 1 2 hafta once soru soran kisi analizi attigimda bana salliyorsa bende sende terste kalmaya mahkumsun derim.
Ben sattigimdan beri hic bir teknik bilgisi olmayan hic bir analizi olmayip sadece cikacagini dusunen kisiler bana sen arkasindan daha cok bakarsin yazarsa bende onlara sizde daha cok terste kalirsiniz yazar dalga mi da gecerim.
Herkes kendini biliyor. Kimse uzerine alinmasin.
Benim_ciğerim_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
anil1905 ()İlginç naif nazik bi arkadaş dı öğretmendi sanırım bu adamı da kızdırdılar sa helal olsun gerçek den :)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Şu anda a didem arkadaşın hesabından yazıyor
Bende anlamadım neden gitti bu aralar üstüne giden çok oldu heralde
anil1905 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()kafa buluyor benle
1BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()ustadim
""arada ugruyorum gecen ay dedim 6.52 senelik direnc ustune cikip dursun korkmayin" diye
1BeğenmedimŞikayet
anil1905 ()Hakikaten bu Los çok efendi adamdı neden gitti sayfa dan
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()neden
"5.42 DE DUSUS BİTTİ""
dedik millet daldi 8 lerde satti
hakkini vefani borcunu boyle mi öduyon
nankör olmak çok kolay
1BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Dostum heri seviliyorsun 6.50 gelir 655 üstüne çıksında yükselişe geçsin artık haşat olduk ikinizde iyi arkadaşsınız Los ta öyle boş verin özrü istifayı sayfada faydalı ve neşeli insanları görmek iyi oluyor
0BeğenmedimŞikayet
PandaMaya ()Sizin geçen haftaki bütün stoploss aciklamarinizi okumuştum çok da mantıklı geldi ama göz göre göre 6,42ye ciktiginda satamadim belki yükselir zararsız çıkarım diye elim gitmedi sonra da iyice düştü. Anladım ki benden gümüş yatırımcısı olmaz daha sağlam yatırım kaynakları lazım gümüş çok oynak. Zarardan çıkabilirsem daha da gümüşe bulasmamaya karar verdim.
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_ciğerim_ ()Hayırlı akşamlar kardeşim
Gerçekten gümüş yatırımı yapanlar var öyle veya böyle yokardan aldı terse düştü
Birde düşüş bekleyip
Altan almak isteyen
ve zararda olana üzülen arkadaşlarımız var
Grafik analizlerle uyarı yapanlar emek verenler Allah hepsinden razı olsun
Birde hiç yatırımı olmayan duşsede almıycak olan ve burda terste kalanla dalga geçmek için gırgır yapan var
Mesajlardan öyle anlaşılıyor
Kimse üzerine almasın herkes kendini bilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Biliyorum o zmaan siteye uye degildim. Hakkini da yemem 12 agustos sabahi 5.47 de dondu yazdin. O gun dondu. Gun ici yukarlarda yanlis islemlerin de oldu. O zamanlar hizliydi.
Bugun o zamanlar da degiliz. Suan dusus bitti demek yanlis
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Okudum bu yazınızı daha önce hocam belirledim kafamda Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Levent06_ yeni yapacağınız alımlarınız için mutlaka stop noktanızı belirleyin. Eski alımlarınız içi şimdilik yapacak bir şey yok ama yeni alımlarınızda mutlaka stop yeriniz olsun.
*** Arama motorlarına stoploss yazın çıkan tüm videolar izleyin. Stoploss sizi büyük düşüşlerden korur
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Allah razı olsun kardeşim seni takipteyim
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Rabbim bereketini versin. Gann günlük ızgara çizimime göre 23,105 üstünde en az 2 mum daha az riskle alım olur.
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()yahu Allah askina git bi kahve ic ayilda gel
ben gecen sene al satciydim
herkes bilir
bu sen toplayiciyim
ne olUrsa
gms altin doviz paladyum platin
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()6.31 den 1 kilo aldım sadece bakalım hayırlısı ne olacak:)))
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Adinin dogrusunu yaz iste sende ben onu mu takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bana taş atanin kafasina kayayi atarim. Insanlarla dalga gecen biri yok. Sen buralarda yokken.
Ons 1859 gumus ons 27.9 da 1680-1720 bandini soyledik. Oradan 1890 a hedef verdik oradan kademeli olarak 25.66 24.8 4 alim yapilabilir dedik bir ton laf yedik.
Sen neyin dalgasindan bahsesiyorsun. Sen 7 ay burda olmayancaksin sonra gelip birde bana laf soyleyeceksin.
Dondu dedigin yerin altina inmez trend yukari gider. Ben tepkiye alirim al satciyim diyorsan ona gore yaz.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Levent06_ , 3-5 kuruş üstten almak terste kalmaktan her zaman iyidir. Dönüşü görmeden almak şuan için mantıklı değil.
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Valla kafam karıştı zarar çok hazır elime para geçmişken yükselirse kaçırmak istemiyorum:))) Ama sizde çok dığru söylüyorsunuz iyice karıştım:)))
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Acele etme altınons taki at nalı çalışıyor. pinbar da bıraktı. gün içinde biraz daha çekilme ihtimali var. Salı günü dolunay etkisi biter.
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()neden mert olamiyorsun
07 degil
bide insanlarla dalga gecme
ayip