Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 16:50:55
EUR 35.9598 16:50:55
USD 34.5492 16:50:55
ALTIN ONS $2717.4500 16:50:55

Konu: Aşağımı yukarısı mı ? Amatör bi calışma

Yorumlar (3081)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 37 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Aşkım_gumus bu yüzdelik hesabı . ytd

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Aşkım_gumus bunlara bak istersen. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Aşkım_gumus ()

Hocam klavye yanlis yazmis 7.8 5.8 degistirelim 9.8 yapalim :))

0BeğenmedimŞikayet

Aşkım_gumus ()

Rakamları degistisekmi artık hocam yeni tablo istiyor halk emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Gidiş hat gösteriyor dikkat etmek lazım . ytd

Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hay_Hacamat_ ()

Şaşırtmaz dayız.
Sürprizleri kaldıramayız:) Artık dönsün istiyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Rkb yakın tarihte olanlar ytd

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Düşüncelerinize katılıyorum hocam

NİYAGARA için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Babadayı ()

Abooo, bu bayan gibi giyinip gelen losmuymuşşş :)) Bi yapmadığı bu kalmıştı. Hayırlı uğurlu olsun. los iken kimseye haber vermeden , helalleşmeden neden gittiği şimdi belli olduuu :))

1BeğenmedimŞikayet

A_Didem ()

O hesaplardan yazanlae yuzde 99 hukselecek diyip milleti kandiran kisilerin yan hesaplari yada burda bilerek insanlari zarar ettirmeye calisan art niyetli kisiler.

3BeğenmedimŞikayet

NİYAGARA ()

Büyük düşüşü adım adım yazıp siteyi uyaran @LosAnarquista_60'a @A_Didem'e niye sataşılıyor, düşmanlık ediliyor anlamış değilim.
Los'un hatası belkide kendisini takip edenleri değil de sataşanları kaale alıp istifa etmesidir.

0BeğenmedimŞikayet

Alp05 ()

sizin muhabbet ettiğiniz birisi değil lale hanım yorumları görür kendisini açıklar gerek görürse diğeride gitti zaten sanala borsaya gümüş kesmedi müsait bir an geldiğinde sizi etiketlerim o kişinin bir yorumunda

Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alp05 ()

hakkını yemeyeyim şahit olduğum 2 hoca vardı onursal değildi bir tanesi ablan star diye dolaşırdı :))
Diğeri hala sitede

Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()

Birinci sirada @Onursal5701

Alp05 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

Hanımefendi bunun istediği kısa al sat yapmak istiyor ki her fırsatı değerlendirsin onun için yatırım danışmanlığı yapsın babasının uşağı varya ve hiç de yanılmasın adam 27.40 kadar kaç ay bekledi sattı ve dedi ki 28.30 kadar gidebilir 28.70 yaptı 1.5 ay 26.90 28.30 git gel yaptı ve son 1 1.5 aydır da hep düşüyor yani düşmeyin de aksine yükselse haklılar diycem yani los düşecek dediği için mi düşüyor yada yükselmiycek demediği için mi yükselmiyor siz de takip eden biri olarak soruyorum yanlışım varmı los kimdir necidir tanımam babamızın oğlu da değil neyse onu yazıyor adam

0BeğenmedimŞikayet

Alp05 ()

Lale hanım burada öyle hocalar vardıki üye olmadan önceki zamanlardan bahsediyorum ve hala büyük itibar görüyor kendisileri 7 olmadan satan bana selam vermesin diyenlerin 6 lardan sattığını gördük sonrada size hesap vermek zorundamıyım satsaydınız deyip işin içinden çıktılar herkes terste iken onlar malı götürdü eski arkadaşlar bilirler kimler olduğunu

0BeğenmedimŞikayet

Alp05 ()

Deflasyon varmış bunu yeni öğrendim int aratın deflasyonu

Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dinamitci ()

Rahatsızlanıp miden bulandı ise lavaboya git yazılarınla sende bizim midemizi bulandırma yada orda engel tuşu var engelle görmezSin şuan benim yaptığım gibi

1BeğenmedimŞikayet

Ecem58 ()

yanlis anlamisim o zaman sagolun
hayirli sabahlar olsun

0BeğenmedimŞikayet

Alp05 ()

Devalüasyon

0BeğenmedimŞikayet

Ekonomikss ()

Evet sabır konusunda iyi olabilir bi şey diyemiyorum. Bu konuda haklı olabilirsiniz bol kazançlar.

Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Merhaba Ecem Sivas mı

0BeğenmedimŞikayet

Ecem58 ()

sonra silindi bu mesaj

0BeğenmedimŞikayet

Ecem58 ()

yok dediki aynen şu
""usd de deflasyon beklerim
unutma deflasyon devulasyonun 3 kati""

0BeğenmedimŞikayet

Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()

Losun onursaldan ne farkı var yahu lale hanım onursal durmadan 8 ler 10 lar derken
Losda 17 19 dolarları söyleyen biri ikisinin arasında ne fark var

0BeğenmedimŞikayet

Ekonomikss ()

Bu yazdığınızda katılıyorum karşılıklı engel atmadan önce o kadar çok yorum görüyordum ki baygınlık geliyordu artık. Diğer önemli yorumlar arada kaynayıp gidiyordu.

0BeğenmedimŞikayet

Alp05 ()

Seri yazıyor enflasyon yazmak isteyip bahsettiğiniz kelimeyi yazmış olabilir klavyeye kızıyorya sürekli söylediğiniz kelime bunu düşündürdü yinede sizi yanıltmak istemem

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum