Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Aşağısı bitti artık M_Yıldız. Şimdilik bitti.. Şimdi yukarda ki tepeye götür bizi.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()senin yukarı gidebilmen için 6,56 kırılımını gor . hangi aralıktasın diye gor diye atılan bir resim o.. olurda yazıdıgn rakam bir kırılırsa asagısınıda gor diye atıyoruz ... ytd
efemes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
efemes ()halen 595 kırılım 480 dip mi bekliyoz @efemes
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Buda resmimiz ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim. sizede iyi geceler . iyi calısmalar
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sen işini bilirsin Sayın @M_yıldız , artık dinlenme vakti. Sabah iş var. İyi geceler
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sitede herkes grafik çiziyor . bende resim çizeyim dedim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Auguste Robin eseri olan dusunen adam :) onu resmediyorum . ytd
1BeğenmedimŞikayet
calculator ():))) Sayın @M_yıldız , monalisa yı mı çiziyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Resim ciziyoruz . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Atma ziya hep atıyorsun . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bizde resim çiziyoruz işte :(
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Geographer06 bu resme bakabilirsiniz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim . dusunceleriniz için ytd.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()6,5xler gelir :)) TL bazlı hesapların çatır çatır çalışıyor Sayın @M_yıldız
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@calculator yapalım hemen hesabı resimdeki kırılım gelsin : ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Gumuş buralarda oldugu surece daha cok gorursun :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()en sonunda böğğ dedirtcen siteye ne zaman bilmiom :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim. genelde benim yorumlar gönderdiğim grafik ve resim altında bulunur . :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@M_yıldız illa bu grafiğin altına yazacan yani gene x) neyse saol
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam sordugunuz soruya istineden dusundugum cevap . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Tarafsız_Adam sordugun soru 1 ve 2 . dusundugum cevap . ytd
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Bende bir sorun yok ama sorun ne biliyor musun :)
Ben ons analizi yapiyorum siz tl konuauyorsunuz. Bugun dolar 20 lira olsa gumus 10 lirayi gecce ben gumus cikti demiycem siz gumus cikti diyeceksiniz.
Diger yanda yine sorun bende degil cunku ben net sekilde yorum yapmiyorum. Ama hic birsey bilmeyenler gelip net sekilde dondu bitti derse bende ona derim ki asagisina inerse istifa edecek misin. Kimsenin kimseyi yaniltmaya hakki yok. Bak oku tum yorumlari ben ne zaman demisim kesin inecek. Yazmam ben bekliyorum gelir mi gelmez mi bilmem burdan da donebilir. Gibi yazar gecerim.
Cok iddaali yazana da dusecek diye iddaya da girerim.
-1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()aman eksik kalsın sizin savunmanız :) sen ustanla devam et... bide bize sarma...
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()varsa boyle bir tane daha usta
sadece onu savunacam
iyi geceler
armageddon1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()los sorun sende bilion mu :) sürekli istifa edecen mi istifa edelim mi felan diye iddaya giriyorsunuz gereksiz yere, kime ne faydası var bunun... anlamsız iddalara giriyorsunuz, fikrinizi yazarsınız geçersiniz, her insanın yanılma payı var çünkü atıyorum yarın dolar bir düşse herkes şok olur yada tam tersi dolar bir fırlasa herkes şok olur gelmez denen rakamlara fırlar gümüş ytd
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ons yazın var onları da biliyorum zaten.
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Ben 5. x gelecek yazdim mi ? Burdan 6.5 a cikmaz yazdim mi ?
28.75 den beri dusecek dedik dustu. Daha da asagi dusmesi gerekiyor belki yarin belki 1 ay a ama dusmezse de cikarsa ben ozurde dilerim yazida yazmam. 4 aydir alip satmiyorum al satci olmadigimi da herkes bilir.
20 kurus icin 1 kere islem actigimi goren varsa yazsin :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Dilemedi ama adamın dedigi rakam geldi . bir gün sonrada olsa.
Sizin iddaa biraz cetrefilli oldu :)
O yüzden zaten sanada dedim gerçekleşirse bir ozur beklerim sana kalmış diye :)
1BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()diledi mi yok :)