Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Sen de hak konuştun eyvallah bugün ona da dedim boşa yıpratıyorsun kendini haklı çıkıp çıkmadığını zaman gösterir herkesi herşeyi zamana bırak diye yazdım ama şu var kısa vade için soru sorulduğunda ona göre cevap veriyor şurdan döner yada çıkabilir diye adam satış hedefi verdi kaç ay bekledi sattı almak için kaç aydır hala bekliyor bizim gibi sabırsız değil adam hedef veriyor biz sabretmeyip ya alıyoz ya satıyoz erkenden
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()tesekkurler gelince soracaz
piyasayi etkileyen biseyse
gec kalmamis oluruz ins.
Alp05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Kardes inanki hic losa soru sormadım ve sayfayı birsuru
Mesguliyetten baska birsey
Yapmadi hep dusus dusus adamın damarlarına işlemiş
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Mesaja baktım göremedim ecem hanım inanın bir bilgim yok
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()sn Alp bey bisey soracam
usta giderken bisey dedi
bazen bilmece gibi konusuyor
deflasyon dedi bu nedir bi bilginiz varmi
internette yok aciklamasi
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Kardeş los dedigin arkadaşla daha önceden yazışmalarım oldu. Kendi adıma söylediklerin de net değil gibi gelirdi bana hep. sıfırdan sonsuza kadar o kadar çok olasılık yazıyordu ki bir tanesi tutuyordu. Yorumları hep duşedebilir düşebilirse çıkadabilir şeklindeydi. Bir eleştirimden sonra beni engelledi bende onu tabi. İşi rast gelsin yine de ancak bizde bir tabir vardır Şeyh uçmaz müridi onu uçururmuş diye. Niye bu kadar onu savunuyorsunuz bırakın herkes kendini belli ediyor zaten. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Dinamitci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Ayıp etmişler konu ne olursa olsun bir bayanla konuşurken iki kez düşünülmesi gerektiğini savunurum hepimizin annesi var eşi var kızı var zaten çekilmez olan bir dünyada yaşıyoruz saçma sapan mevzular yüzünden bu dünyayı biraz daha çekilmez hale getirmenin kimseye faydası olmaz zararı olur umarım bunun farkına bir an önce varırız
Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()@Onursal5701 zaten çirkef bayanlara karşı inceliği kibarligi yokki genel olarak zaten ters ve itici biri egoist
0BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Onursal değil kralı gelse dediğiniz tarzda konuşsa sus pus olmam lale hanım hiç bir bayana karşı hiç bir erkeğin bahsettiğiniz gibi konuşabilme lüksüde yoktur hakkıda yoktur bunu yapan kim olursa olsun kınanması gerekir ve inanıyorumki gereken tepkide verilmiştir onursal hoca burada kimsenin ağası değil paşası değil bu sitenin karşısındaki insana saygısı olan her üyeye yetebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum yeterki birbirimize saygı duymayı başarabilelim
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Buyur gel sen öğret yada sen gel dinamitleri al istersen açık adres verebilirim
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Eyvallah kardeşim sana da ben de senin düşüncene saygı duyuyorum lakin bu adam ne yapmış fikrini bilgisini şeffaf bir şekilde yazıyor gayette başarılı ben bundan aldım diyor hedef veriyor hedefinde satıyor sattım diyor ben sattım ama şukadar daha çıkabilir diye de uyarıyor risk alan alsın diye de yazıyor
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Yoksa senin dinamitleri alırlar
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Gerekirse öğreneceksin
0BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Düşüncenize saygı duyarımda katılmadığımıda belirtmek isterim hocam sabahınız hayırlı kazancınız bol olsun
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Ömür sermayesi nasıl konuşulacağını öğretecek en son insan sensin terste kaldım diye önce soru sor akıl danış sonra ver veriştir onu da ne maksatla yaptın anlamış değilim adam seni terste bırakmamış bir şey yapmamış senin vaden yaklaşmış los hala yükselecek demeyip düşecek dediği için mi
1BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()konusamiyor
ilk yorumunda sildim sorun degil
Zeki2323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Sana da a. s kardeşim giriş böyle değil bir ikincisi hanımefendi nasıl konuşmuş üç bir hanımefendi bu şekilde yazmaz hanım efendi ise dört haksızlık yapılıyor ise hanım erkek ayırt etmem
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()ilk yorumunda engelledim dil yorma ona:))
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Dinsmitci sen bayanlarla boylemi kunusoyorsun
1BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Kardeşim sende öyle bir giriş yaptınki bir hanım efendi ile konuşulmaya böylemi başlanır?
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Sen kendi ağzınla menfaatinin para olduğunu açıkca yazıyorsun yarın heri armageddon kaybettirirse bela okuyacak ilk insan da sen olursun gel bizde seninle bu konu için iddaa ya girelim
2BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Sen kimsin ki bas istifayı çek git los diye yazabiliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Dinamitci ()Gir o sayfaya yazışılan her şeyi baştan oku los tamam anlaştık ne için diye yazmış anlarsın
0BeğenmedimŞikayet
Ömür_sermayesi_pek_azdır_ ()Bence istifa etmeli cok acil
@A_Didem
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()yahu kim iddaya girer bu piyasada
önce 6.50 gelecek
5xx ler gelmeyecek diye
armageddon1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()"5xx ler gelirse istifa edecem ""demis
geldimi
geldimi 6.488 geldi 6.51 geldi
armageddon1 için cevaplandı (yorumu göster)