Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Kardeşim sana güvenip burdan bir parça giriyorum diğer parça düşerse diye kalsın çıkarsa tebrik ederim düşerse başının etini yerim:)))
armageddon1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()ben
tl grafiginden baskasina bakmadim
hep kazandim
ons grafigi abd cin e bagli
tl grafigi
hepsine bagli
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Heri07 mis
Zeki2323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()6.5 gelirsemi :))
Kardesim suan biri hapsursa 6.5 olur. Swn 9 hedefi koymuyor musun burdan cikip 9 olursa sen bilmis ben yanilmis oluyorum.
Burdan zaten 24.3 24.7 yukselisi yapabilir diye ben kac kisiye diyorum. 6.73 de olur trend diyorum daha donmedi.
28.75 den dustu 25.5 e 26.75 cikti dedim dusecek dustu.
24.5 da donsu gibi ama ben almiycam dususun devami gelebilir dedim 26 ya cikti 25.12 kirilirsa 24.36 orada kirilirsa 23.97 dedim.
24.2 de durdu o gun dedim ki dusus devam etmeli gibi duruyor. Asagi gapli acti. Yani benim oyle 10 20 30 kurusla isim yok.
Dondu dedigin yerden sonra yani 22.1 den asagi inerse demekki donmemistir. Yani yanilmissindir. 26 uzerine cikarsa da ben yanilmisimdir.
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()@_HERİ05_
dedimya dostum eski adim bu
Zeki2323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Oda birçok yere bakıyor bence . grafiklerini incele istersen . ytd
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()gmsons a bakip
yorum yapiyor yanlis oldugunu dedim
anlamdi
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()aynen dostum
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@A_Didem özür diler .
@armageddon1 özür diler . Yazılar burda . muhurlendi.
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()tamam anlastik
A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Tmm peki anlastik
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Ben gecen gun grafikleri attim kimseye cevap yazmayacagim dedim. Cunku arkadasin hesabindan yazmak istemiyorum. Grafik atayim bakan baksin diye ugrasiyorum.
Birsey bilmeyen de gelip arkasindan laf atiyor. 7 bilmem kactan terstesin hala gelip utanmadan konusuyorlar. Birde bana salliyor neden buna cevap verip tartismiyim ki
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Gelmesin kardeşim ya valla bende istifa edecem bakasım kalmadı artık
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()6.50 gelirse de sen istifa edecen
tamam
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()edecem bunada peki
0BeğenmedimŞikayet
anil1905 ()Hayırlısı olsun ne diyim Allah söyletmiştir belki
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()5. x gelirse siteden istifa edecek misin
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Tamam sizin aranızda biz dahil değiliz:)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Heri hiç gerek yok tartısma ortamına . seninde dusuncelerin guzel onunda . piyasa bu cıkarda duserde . mühim olan bilgilerinizi paylaşıp kazanmak.
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()yok usta bu gun
anil1905 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()@A_Didem ile benim aramda idda
sende sahidsin @M_yıldız
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
anil1905 ()Bari 2-3 gün deseydin
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Bugün hemde ya çıkmassa
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Herkes bir seye inanıyor. fazlada takılma dediğim gibi . piyasa bu bir anda farklı seyler olabilir. o yuzdende bırak kim neye inanırsa inansın. sen sana inan insanlara yol goster tecrübelerini aktar. tartısmak faydalı bir durum degil. konusmak faydalı bilgiyi paylasmak faydalı.
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()çikmazsa ben özur dileyecem
aramizda iddaa
kimseyi baglamaz