Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()de o @A_Didem e
bu gun 6.50 ustune çikarsa
özur dileyecekmi
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_Didem ()Goruyorum kardesim sen bir kac kisi dusebilir diyor. Hala iddali sekilde dondu denilmesini cok garipsedim.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@A_Didem buyur bak üst yorum . yazdım ytd
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Evet 22 ye de kapağı attık 23 demez artık. Ne iş arkadaş yav:((
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Eyvallah üstadım. Benim genellikle baktığım ichimoku destek noktası haftalıkta 22.3x e dayanıyor. Aylık bazda ise 20.85 gibi diyebiliriz. Ancak ichimoku acayip bir indikatör ve 20.85 aylık bazda yanarsa aşağısı çorap söküğü gibi gelir. Bu nedenle haftalık 22.30 altını test etmesi bile yürekleri ağza getirir.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@iknownothing herhalde sizin hesaplara uygun üst yorum :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Ömür_sermayesi_pek_azdır_ benim beklentim Boyle ama senin zaman sorunu olduğu için pek işine yaramaz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Taplocu ()Bende kagıta yazdıklarının ekran görüntüsü nü aldım ara ara bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()farzet 5lerden aşağı düştü, yatırım yapanlar yada elinde gümüş olan biri bekletiyor şu an şurdan döner burdan döner umuduyla, peki ya dönmezse ? akıllarına bu hiç geliyor mu onu merak ediyorum. Borsa bu 540tan 390lar düştüğü gibi gene düşerse altın ne olacak. ytd Bence bunu forumca tartışmamız lazım
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Neyse bosver hata bizde sana iyi kazanclar . bir daha etiket yapmam. en iyisi yazdıklarımızı görme daha iyi olacak. sana yolunda basarılar.
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ayrıca biten birşey yok . her rakamı carp bol hesapla illaki bu destekleri denk geleceksin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sanırım ust yorumu okumuyorsunuz.
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@M_yıldız ölüyü diriltir gibi tekrar tekrar bunu atıp duruyorsun x) daha ne dememizi istiyorsun çıkış oldu bitti artık, alttaki destekler bu rakamlar olmayabilir artık tl bazlı bu arada, rakamlar 3krş 5rkş 10krş değişebilir. zaman geçtikçe şartlar değiştikçe bu rakamlarda değişecek, o yüzden bu rakamlara göre işlem yapmamaları gerektiğinide uyarmalısın insanları... buralardan döneceğini sanıp alım yapanlar olabilir çünkü... ytd
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@By_tarafsız_adam ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yapıstır. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu hesap 4.80 hesabı. Bende dip zaten . resimde de gorunuyor. getireceklerini pek sanmıyorum . ytd
Dolar olarak 8.05 ihtimal içinde ama ons ozaman 18 dolar olmayacak gibi dusunuyorum. ytd
RıdvanAkb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RıdvanAkb ()gümüş ons 18 dolar 8 olur mu sence
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()21.80 ile 22 .40 arasından donuş bekleniyor( yukseliş destegi . )
eger donuş gelmezse 20 .70
(aylık destek) iner oradan donuş gelir. Bu kadar yeterli olur mu ? Olmaz . TL desteği isteriz . dedik. ytd
TL bazlı 6.20 ile 5.80 arasından
Onlarda olmazsa .5.12 ile 5.40 tan yukseliş beklenir. benim düşüncem budur. ytd
Yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Teşekkür ederim hocam İnşaAllah oralara kadar gelmez burası bile milleti hasta etti yeter yükseliş deyin artık:)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Levent06_ birde buna bakabilirsiniz ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Levent06_ bu rakamları takip edebilirsin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
yektatek ()Biraz zararkesle kurtardık ama daha var bakicaz izlemedeyim teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hayırlısı diyelim kardeşim umarım iyi kazancınız olur.
yektatek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yektatek ()Evet istemeyerekte olsa gördüm :( yapacak çokta fazla bişey yok
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İyi sallıyorum . demekki:) ytd
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Hedefler aşağıda sırada 6 18 var bak. Nassil sallamışsın da tutmuş artik:)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@yektatek bugün nereler gelmiş gordunuz mu?
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Hay_Hacamat_ buraya bak . incele . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yok kardesim.
NEW_GOLD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()Btc varmı hocam :)