Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 22:08:28
EUR 35.9598 22:08:28
USD 34.5492 22:08:28
ALTIN ONS $2717.4500 22:08:28

Konu: Aşağımı yukarısı mı ? Amatör bi calışma

Yorumlar (3081)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 45 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

efemes ()

toplu halde etiketleme olmuyor mu

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Yaseminnisa @iknownothing @calculator yüzdelik hesabı . ytd

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@BossVurguncu @Hope12 @Fatih001

Buda yüzdelik hesabı . ytd

3BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Suanlık 7.80 den %20 dusus yaptı

7.80 %20 deger kaybı 1.54 eder oda kalır 6.26 TL

7.80 %30 deger kaybında 2.34 oda eder 5.46 TL

2.40 %300 artmış bir gümüş %30 deger kaybına uğrayabilir ytd
Bunu belirtmek istedim . ytd

Orasını bilemeyiz hiç cıkmadan düşüş kısmını ama piyasacı isterse yapabilir . ytd

efemes için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

efemes ()

gümüş 5.46 mı olacak halen hiç çıkmadan

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Umarım bu hesap işinide dikkate alan olur. ytd

2.40 tan 7.80 cıkmıs 3 kat artmış bir ürün ytd

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Hmmm evet bu yorum aynen. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

6.34 geldi sayarsak şimdi sırada ne var 6.18 şaşırtmaza mı sıra geliyor. 6.56 kırılıma gidemiyorsak

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Bunun üst yorumun diyorsun @BossVurguncu

0BeğenmedimŞikayet

Enoncu ()

Siz etiketleyince okudum. Gerçekten cok isabetli bir yorum. Benim gibi 7.50lerden terste kalan yeni yatirimcilar bu yorumu onceden okumus olsa kesinlikle yatirimlarinin yönü farklı olurdu. Sonucta insanlar buraya bilmedikleri hakkinda fikir sahibi olmaya geliyorlar ama yaniltici yorumlar o kadar fazla ki zarar ediyorlar.
Kisacasi @calculator ile tanismama vesile olduğunuz icin teşekkür ederim @LALE?

Lale_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kimsin_sen_ ()

Bu onur aynı onur kopyala yapıştır onur teknik hep uçacak :)

Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Gümüş için RG58 yorumu (2021-05-06 10:02:46)
Günaydın gardaş. Gece 7.03 den almadık bu gün toplantıdan sonra daha iyi yerden alalım diye bakalım nasıl olacak nasip, inşallah iyi yerden alırız teşekkürler

https://altin.in/rg58/16

Şimdi bu arkadaş demiş ki 5 Mayıs 2021 tarihinde 7,03den almadık. Peki Mayıs ayı başlangıcı dip rakamlar neydi? 6,80 TL. 1 Haziran 2021 e kadar beklemiş ve 7,70 de ne hikmet ise uçacak kaçacak diyenlere inandık aldık demiş. 7,70 de aldığının suçunu uçacak kaçacak diyenlere yüklemiş. Mayıs ayında 7,03 de almadığına pişman olduğu halde hemde. Peki ilk Mayıs ayında yazdığı gibi , toplantıdan sonra daha iyi yerlerde alırım dediği yerler sizce gelmiş midir. Hayır gelmemiş. 16 temmuz 2021 de gelmiş o yerler. Bu yazdığımı millete suç atan herkese hitap ediyorum.

RG58 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Asagımı yukarımı yazan yere tıklıyorsunuz acılan resimdeki sayılar . ytd

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Anlamadım gardaş hangi resimleri

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Keske cevabını bilseydim . sadece amatör bir calısma. rakamlar dizisi:). ytd

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Resimdeki rakamları kullanabilirsiniz. ytd

0BeğenmedimŞikayet

RG58 ()

Helal kardeşim size, 7.70 aldık bekliyorum bize gümüş uçacak, kaçacak dediler aldık halimiz ortada. Destek ve dirençleri de bilmiyorum bekliyoruz

0BeğenmedimŞikayet

meburmeti ()

Evet o konuda haklisiniz. Bu iste kazanmakta var kaybetmekte. Ucacak kacacak diyenlere ne kadar itimat etmezsem surekli dusecek diyenede itimat etmem. Arastirip okuyup piayasayi izleyip en onemlisi destek direncleri takip ediceksin. Zararkes yapacaksan direnc gecilmiyorsa yapip destekten alicaksin. Ama bilmiyorsan beklemek en mantiklisi cunku al sat yaparak ana para erir ytd.

0BeğenmedimŞikayet

meburmeti ()

Isi bilen adam nasibide varsa al sat ve zararkes ile dedigini yapar. Bilmiyorsa tabikide beklicek zararina mi saticak. Gumus 7.14 olmustu bundan 6 ay once falan ve 7.04'ten cok alan oldu cok gordum. Sonra gumus 5.4'e dustu. Sonuc birkac ay sonra gumus 7.8 oldu. Simdi sizin dediginizi yapan olursa guzel ya yapamazlarsa?

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Sana katılıyorum tabiki dusuncelerinde. benimde dusuncelerim o yönde . attıgım resimdende anlasıyordur belki . ytd

WassAbi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

WassAbi ()

O rakam bende 4,70
18 dolar ons 8 TL dolar
Doların 8.30 altına sarkmasını beklemediğim ve ons için de 20 dolar altının çok zor olduğunu düşündüğüm için 5.50 altı çok zor diyorum.
Yine gümüş için 4.70 den daha kötüsü doların 8 altına sarkması ama onun için TL tarafında çok pozitif bir gelişme lazım. Şu anda doların dip rakamı 8 TL ve ufukta bunu kırdıracak pozitif bir gelişme görünmüyor.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Beklentiler yüksek olunca kabul etmek çok zor. bende inanmak istemiyorum ama ne yapayım olabilir diyebiliyorum sadece . bu üstteki resimdeki ilk dip yazan rakam bile gelirse artık sasırmam . ve grafikte gecen günlerde bir sekilde geldi .25 temmuzda :(

0BeğenmedimŞikayet

WassAbi ()

14 dolar 2019 fiyatı bu arada hocam
12 Ayda 2 katına çıkması normal
Sonraki 12 ayda %40 düşmesi anormal.

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Biraz haklısın kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

WassAbi ()

Hocam 2018 da 14 dolara satılan bir malın 28 dolar olmasına kimse itiraz etmiyor ama oradan 18 e düşer diyorsun. Herkes itiraz ediyor.
Gümüş ons 18 e düştüğünde dolar 10 lira bile olsa gümüşün gramı 5.70 olur.
5.50 hayal diyenler bi de böyle düşünsün.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum