Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3081)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()bi getiremediniz 5x leri
paranin 4/2 si hala tl
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yektatek ()Belki gelebilir geldi:) sıra alis harikalar diyarındaki sürpriz kutuda bakalım ne çıkacak
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Abow muhabbetlere bak ya . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bal2kes ()617 den talimat işlemiş
Buraları ucuzluk pazarı
605 son degilmi onur bey
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bende begendigini begendim :)
Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5701 ()Onursal bunu beğendi)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TL bazlı bakıyorum genellikle lakin . burda hem TL hem ons :) yazdım denk geldi . @Onursal5701 :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Onursal5701 bunuda yazdım ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Onursal5701 bunada bakabilirsin. ytd
neocihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsk ederim kardesim. iyi sallıyorum :)
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Yâni üstadım bu kadar da olmaz ki? Hayır zaman makinesi filan varsa bilelim. Var olun.
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Okuyana yazılmıstır . ytd
-1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()tam bir gereksizsin forumda :)
GokhaN_ist için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()sana iyilik yapmıyoz zaten, bilmeyenlere öğrensin diye yapıyoruz bu işi, biz ustayız hocayızda demiyoruz, bunu böyle algılayan sensin, emeğe saygı diye birşey vardır, saygın yoksa sen nasılki eleştiriyorsan bende eleştiririm. boş yapma sayfada...
-2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()heya aylardır yazıyor bunu demi :) herkes biliyor zaten ondan tersteler, bile bile buraya düşeceğini alıyorlar, @M_yıldız sende ustayım diye mesaj atıyon, adamlar biliyor zaten niye atıyon alla alla :))... dostum iyilik yaramaz bizim insanımıza, heryerde böyle birtek burda değil...
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Zaten usta degiliz
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Nasıl hesap seklidir bu ya . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Simdi .6.20 :) ytd
yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tabelaya bakarsın . ytd
neocihan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()yanında ne yazıyorsa o ve uç asagı beş yukarı destekler . direncler, kırılım noktaları . takip edilcek aralıklar . ytd
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @GMS13 sizi bir yazıda etiketlemiştim diye hatırlıyorum. Bu kadar madem sabrettin az daha sabret.
Bu zamanı stres yaparak geçirme gözünü seveyim. Madem piyasa yapıcı seni terste bıraktı o zaman ondan alacağını almalısın.
Bunu nasıl yaparsın? Piyasa yapıcının tuzaklarını görerek. Bunu görebilmek için de bu zamanı teknik analiz öğrenmek ile geçir. Bırak maliyetin yukarda zaten hemen göz açıp kapayınca o değere de gelmeyecek. Bu süreyi umutsuzlukla değil de gelecekteki yatırımların için kullan. Zamanın kaybolmasın, bu zaman yeni mücadeleler için hazırlık zamanı olsun. Sahaya çıktığında bambaşka birini görsün piyasa yapıcı.
En büyük karı bu şekilde elde edersin.
GMS13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()ustam bu rakamlar nedir anlamadım. mesela bu rakamlar şu anda ne diyor
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Ben ezberledim , yukardan aşağı ve aşağıdan yukarı tüm değerleri sayabiliyorum :)))
0BeğenmedimŞikayet
GMS13 ()Üstadım zaten zarar büyük moral bozuk @M_yıldız da böyle birşey paylaşınca inanın yerin dibine giriyorum battık yemin ediyorum uyayamiyorum gelecek hafta ne olur bilmiyorum çaresizim sabır kalmadı
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()bu resmi tum site biliyor . bakkal hesabı bu ytd . tum mahalle ve semtlerde bulunur :D
o yuzden bunun puanı 99 :D
calculator için cevaplandı (yorumu göster)