Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Oncesaygi ()Selçuk bey yardımcı olurmusunuz
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Hayır henüz değil. Haftalık kapanıştan bahsetmiştim. saat 00:00 kapanıı
Yalçınay_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Enessenay ()Estağfirullah hocam, Allah yardımcımız olsun inşallah
Yalçınay_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Hocam kapanış 25.56 üzeri oldu dimi..
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Kusura bakmayın bayan olduğunuzu farketmedim.. "dostum" kelimesini görmeyiverin.. saygılar..
Enessenay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()O düşüş muhakkak gelecek.
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Yanlız değilsin dostum :(
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Üzüldüm Bu duruma. Geçtiğimiz haftalar da Alım yaparken yazıyordum. Görmemişsiniz sanırım. Lakin 4 küçük parçam vardı 25,20 de sattım henüz alım yapmadım bende. Ortam gergin bi haber alt üst eder ortalığı.
0BeğenmedimŞikayet
Enessenay ()Tersten çıkan arkafaşlara çok sevindim ama zararkes yapıp Full tl de büyük balık beklemek ciddi sabır işiymiş güzel hocam, sinirlerim bozuldu inanın
0BeğenmedimŞikayet
SelcukN ()Merhaba adaş gumus yukari yonde daha ilerlermi satsam tekrar alim firsati olurmu
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Gümüş nerden döner hocam
1BeğenmedimŞikayet
yyemliha ()Emeğine sağlık Selçuk bey teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
atesbey06 ()Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Van_Helsing_GeriDöndü ()Sınırda kapatıyor
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Yorumladım kamuran hanım. Graği malesef erken paylaştım. Yorum profilimde mevcut
Kamurann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kamurann ()@selcukcelik Kardeş birde kısa yorumlarsanız grafiğinizi
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Hocam açarmısınız
15BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Flama Formasyonu
Genellikle trendlerin ortalarında görülen formasyonlardır. Trendin yavaşladığı fakat hareketin yine aynı trend yönünde devam edeceğine işaret eder.
Yükselen trendde fiyatlar hızlı bir yükselişten sonra sağ ve aşağı yöne doğru kısa süreli dalgalanırlar. Bu dalgalanma hareketinin şekli üçgene benzer ve flama olarak adlandırılır. Yükselen trendin dip ve zirve noktalarına düz çizgi çizilir. Bu çizgiler bizim flama formasyonumuzun gönderidir. Bu fiyatlamada flamanın üst çizgisi yukarı yönlü kırılırsa formasyon teyit edilir ve flama formasyonumuzun gönderi kadar yükseliş beklenir.
Formasyon Yükselen Bandta 1 h zaman diliminde oluşmuş olup Beklemiş oldugum 25,56 üzerinde kapanış gerçekleştirirse hedef 27,50 . Aksi Durumda Kapanış 25,35 altında gerçekleşirse 23,08 e kadar düzeltme beklerim. YTD