Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Iyi ol, simdi birsey diycem dikkatli dinle, nasıl niçin sorma, öncelikle abinin selami var sana:)
Kcelil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gio ()Merhaba Selçuk hocam. Sizden güncel bir değerlendirme alabilir miyiz?
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Nasılım ? Bilmiyorumki abla
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Celil hayırlı haftalar kardeşim, nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Allaha emanet ol abla iygeceler
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Inan stres bana da kötü oluyor, bana müsaade Celil, biraz yatayım. Allah'a emanet ol
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Sabaha bu kalple ben çıkmam ; )))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Makaslar açık, sabah düzelir
1BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Abla kurların ne durumda
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Teşekkür ederim bilgi icin.
DrErdal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DrErdal ()valla ben 27 lere kadar sağlam bir direnç görmüyorum.. olsa olsa mola yerleri olur.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Öyle görünüyor, hızlı açtı
mali_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mali_x ()2 gün mü. ? Böyle giderse 2 saate bile kalmayabilir.. :))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()25.80 e dikkat ediyoruz, 2 gun ust uste kapanış yaparsa 26.30 beklenir, aksi yine aşağılar olabilir. Anladim, teşekkür ederim detay bilgi icin, cok sagolun.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Orta vade dediğim Ağustos'tan başlayan bir düşen trend var! bunu kırması için 25,80 nin üzerinde kapanış yapması gerekli baktığnız zaman dilimi çarpı 2 olursa sağlam kırmış kabul ediliyor! örneğin 2 gün üstü kapanış gerekli... Ben en dip 19,8x gördüm fakat 22,7 baya sağlam bir destek altında hiç kapatmamış Ağustos'tan beri... benden de size saygılar hayırlı geceler bereketli kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Hayırlı geceler @Periyot Hocam.
Trend ön görüleriniz dogru tebrik ederim. İşin içinden Çıkamıyoruz evet :)
Grafikler de görünenleri analiz ettik . Piyasa Teknik olarak Haftalık kapanışı 25,56 beklediği için şimdi yukarıda kırması gereken Düşen trendin tepesi 25,80 ve bunu başarabilirse yukarıda 26,30 var. Ancak gergin bir hafta bizi bekliyor. Temel haber akışları trendleri bozabilir. Hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yani orta vadede halen 19 20 ler ihtimal dahilinde doğru mu anladım? Öyleyse bu orta vade ne ola ki? Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hocam iyi geceler
Düşen trende göre tam sınırda kapatmış! ayrıca burası sağlam bir direnç benim gördüğüm! Altta da 22,7 baya sağlam görünüyor! Acemi olarak gördüğüm! fibo ve frag çalışması yaptım! doğru görmüşmüyüm?
Özetle benim gördüğüm uzun vadede yükselen trend direnci kırmış! Orta vade de düşen trend direnci kıramamış! Kısa vade olumlu görünüyor!
Çık işin içinden çıkabiliyorsan:)
Ama benim düşüncem orta vadede düşen trendi kıramadığı için temkinli olmakta fayda var! bu spekler işi biliyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()Birde invedtigde çizdiğim grafiği size nasıl atabilirim bilemedim. Hatalarımı görmek için
1BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()Teşekkür ederim hocam. öğrenmeye çalışıyorum
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Aleyküm selam. Başarılar dilerim. Ka/os haberleri onsları yukarı taşır.
Grafikte ise bir kaç farklı olasılık var.
1. olasılık flama formasyonu çalışır ise tepesi 27x dip 23,05
2. olasılık Düşen trend devam eder ise tepesi 25,80 ( Burayı kıramadı zaten henüz ) Dip 19-20 USD seviyeleri.
Çarmıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cnrcns ()Kaos abd de olacagin icin
Akliyyun için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akliyyun ()Kaos haberleri gelirse neden düşsün?
Çarmıklı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()selamün aleyküm hocam. ben yeniyim 1 aydır teknik internetten teknik analiz öğreniyorum. teyit amaçlı gördüklerimi paylaşmak istedim. Gümüş önceki ana destek hattını, şimdiki direnç hattı25,7 yukarı kırmış gözküyor. üzerinde 4 saatlik mum yeşil. gördüğüm kadarıyla ilk sağlam direnç 26,73 geçerse 27,446 sonrasıda kaos haberleri gelirse 18-19 gibi. siz ne dersiniz.
0BeğenmedimŞikayet
gocayörük ()@selcukcelik geldim belemedik yaylasına hadi bul beni :)) kuşbakışı
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Beklentiler satın alınır! Gerçekler satılır!
İnşallah terste kalan olmaz! Şuan ki direnci günlükte 3 kez denemiş!25,8xx direncini... ytd
gocayörük için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Beklenti yeterince satın alındı (Bidon)
Bence de satış gelecek! hocam günlüğe bakarsanız daha önce benim gördüğüm Eylülden beri iki kere olmuş! yüzde 11 civarı geri çekilmiş! Tarih tekerrürden ibaretse...
Benim bekkentim 23,08
Alsat Tavsiyesi değildir! kendime tavsiyedir!
Buna göre işlem yapmayınız, benim beklentim beni bağlar (hocam son cümleyi okuyup etkilenen olabilir diye yazdım)
Çalışmalarınızda başarılar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Mutlaka bir tepki olacak ama ne kadar etki eder
kaptan47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Enessenay ()Yaa biz de orayı severiz, ırmak kenarına geliriz genelde bu sene gözümüzün önünde yandı oralar kahrolduk inanun, sizin tarafta değil dimi daha daha tepeler di sanki:(
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Umarım Dilediğiniz yerden girebilirsiniz. Evet Börüceği bilirim. Belemedik tarafında Yayla evimiz var. Tekirde pozantıda çok dostumuz var. Teşekkür ederim denk gelebilirsek neden olmasın :) bizde bekleriz.
Enessenay için cevaplandı (yorumu göster)