Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ben direk onsta dip aradigim için herseye odaklaniyorum acemiyim kusura bakmayin Mehmet Bey:)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()ismim mehmet:)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()benim sorduğum yeni bir formosyon oluşumu var! onun dibini sordum:)
hayırlı sabahlar bereketli günler dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende meraktayım Sayın Periyod:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hocam dibi neresi olur ben daha yeniyim de! bir de flama ve ters flama kısaca akıbeti ne olur? bilgilendirirseniz. şimdiden teşekkürler! müsait bir zaman da bilgi verseniz de olur? öğrenmek için soruyorum acelem yok!
ama dibi acele söylerseniz sevinirim.
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()teşekkürler selçuk bey!
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Kaça kadar gelebilir Selçuk abi!
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Günaydın
Kısa ve öz olsun madem.
Bir satış dalğası daha gelebilir anlamı taşıyor. yanıladabiliriz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()4 h da ters flama oluşumu mu var? hocam yanıtlarsanız faydalanırız.
bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Enessenay ()altta 1836 var. Orayı bi selamlayabilir . daha aşşağısı zor. Temel olaylar güvenli limanları destekleyecek. yeni ralliler bu seviyelerden başlayacak
Altın ons 1836 - 1858
Gümüş ons 22,90 - 23,05
https://altin.in/selcukcelik
Sayın hocam hâlâ bu görüş güncel , doğru mu acaba?
1BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Ben de aynı şeyi düşünüyorum sabah bizim borsadaki duruma göre bu seviyelerden girerim yoksa düşüşlerde parça alırım 6.20 altından
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hocam tarih tekerrürden ibaretse düşüş bitmedi gibi... ben tepki yükselişi olduğunu düşünüyorum! parçalarımı aldım izliyorum. bereketli olsun.
ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alaaddin26 ()@selcukcelik hocam ben acemi:)sizlerden öğrenmeye çalışıyoruz. ismim nickim direk öyle hitap etsenizde olur. takipteyim sizi. geri dönüş için sağolun iyi akşamlar.
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Hocam oluşmuş yeni bir grafik henüz göremiyorum. beklentilerim güncelleğini koruyor. hayırlı akşamlar
Alaaddin26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alaaddin26 ()@selcukcelik hocam flama formasyonunuz 23.08 bandına doğru indi. Şuanda 23xx-24xx bandı arasında önceki çıkış bandı arasında gibi git geller yapıyor. 23.08 doğru gidebilirdi. Çin satış yönlü hareket ederse 23.08 onsu görürmüyüz. birde elinizde bu düşüş için grafiginiz varmı yada hazırlama şansınız varmı. İyi akşamlar hocam
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Beklentim neredeyse gerçekleşti!
Ytd:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Yasemin hanım aldınız mı bir parça
Bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()vay arkadaş bu grafik işi zevkliymiş:)
takır takır çalışıyor! grafikler
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()alt yorum:)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Onu yapmak için bu detayları bilmek gerekir. bilenler yapmıştır zaten :)
Van_Helsing_GeriDöndü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Dolar yerinde durmuyor malesef. 5,80 bandı olabilir.
Seroş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seroş ()@selcukcelik hocam 23.05 tl olarak yazabilirmisiniz? Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Van_Helsing_GeriDöndü ()Gümüştekiler terste kalanlar dolara arbitraj yapsa sabit parayı tutabilirdi 1880 altı salacaktı çünkü ytd
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bu formasyonun hedefi 23,05 bilğinize. Buralara kadar gerilediysek hedefini tamamlamak ister. Orda bi karar noktaso oluşur. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Gio ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hayırlı günler hocam gümüş vadeli 4h da tepe de asılmış adam! kesinlik içermez tabiki de... saat 15 kapanışı önemli bence... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kcelil ()Aleyküm selam
1BeğenmedimŞikayet
M_edis ()Emeğine sağlık.
7BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Merhaba , henüz öngörülerimde değişiklik yok. 2 kombinasyon içerisinde kararsız ons . Düşen trend kırıldı ve 27x hedefli devam edecek diyebilmem için en az 26,20 üzeri kapanışa ihtiyacımız var. ABD Bor/sası satış tarafında olursa düşen trendin devam eder 23x' leri görürüz. Hacim ve trend yönüne göre güncel bilgi aktaracağım izliyorum henüz.
Gio için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Şifreli konuşma ne güzel :)