Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:25:15
EUR 35.9598 06:25:15
USD 34.5492 06:25:15
ALTIN ONS $2717.4500 06:25:15

Konu: Gümüş Ons 1 HY

⭐⭐selcukcelik ()
Gümüş

Yorumlar (650)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 21 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Enessenay ()

Tamam hocam Teşekkür ederim, inşallah o rakamlar vardır ufukta, bu arada ben 30 yuldır Rize de yaşıyorum ama her yaz senelik iznimi 1 ay Bürücek yaylasında geçiriyorum ailemle, yolunuz düşerse beklerim inşallah, pozantıya bağlı akçatekirin karşısı , bilirsiniz illaki

selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Kendinize 4 ayrı alım noktası belrleyin. Bir tanesi 24,60 olsun 23,90 23,30 gelirse 22,80 ..

24,60 destek olarak oluşturur 27 hareketini başlatırsa 2. kademeyi 25,30dan girer duruma göre bakarsınız devamına.

Enessenay için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Hesaplamalarım Ons bazlı . MB 'nin aksiyonları Gram tl i etkiler.

Kocaeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esenadam47 ()

Ana paradan 9 bin zarar var

GM3406 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kaptan47 ()

Sizce etki edermi m. b başkanının görevden alınması dolara.

Kocaeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kocaeli ()

Mrk banksı başkan değişikliğini hesaba kattınız mı hocam hesaplamalarda. Malum böyle gelişmeler kırılganlığı arttırıyor ve tam tersi yön verebiliyor piyasaya

1BeğenmedimŞikayet

Metizm01 ()

Tşk ederim hayırlı günler

0BeğenmedimŞikayet

GM3406 ()

5, ler gelecek diye kardan zarar çok var mı_?

Esenadam47 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esenadam47 ()

Bu ne demek abi ons tam . ortada
Mı Yani

1BeğenmedimŞikayet

Enessenay ()

25.59 , 27x ihtimalini güçlendiriyor sanırım, doğru mudur hocam?

0BeğenmedimŞikayet

Enessenay ()

İnşallah hocam, Burdan alır başını giderse bıraktığı zararları telafi edemeden bakarız arkasından:(

0BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Alt yorumlar da beklentler ve senaryolar var profil geçmişini inceleyin

Metizm01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Metizm01 ()

Merhaba gram gümüşte beklentiniz nedir?

0BeğenmedimŞikayet

Usbey ()

22.50 den alim kavalayacagim bu hafta ytd

0BeğenmedimŞikayet

gocayörük ()

Ben ful tl ye geçtim 7.06 dan pusudayım bakalım

1BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Abi piyasa biden i yeterince fiyatladı . Şimdi kar satışları gelecek ve bi müddet rutine bağlar . Teşfik sürülünce ralli başlar . Pusuda bekliyoruz kaçışı yok :)

gocayörük için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

gocayörük ()

@selcukcelik günaydın önümüzdeki hafta çetin geçecek anlaşılan piyasa yavaş yavaş bidonu fiyatlamaya başladı

1BeğenmedimŞikayet

Splinter_usta_ ()

Teşekkürler hocam

1BeğenmedimŞikayet

Seyyah90 ()

İnş hocam teşekkürler bekliyoruz

6BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

27 dolar görünüyor , öncesinde bi miktar geri çekilme kar satışı olacaktır 24,62 -24,80 gibi buradaki desteği güçlendirmek isteyecektir trend değişimi bunu gerektirir .

Bu arada @Splinter_usta_ 'm golden cross oluşmuştur evet . Teknik 27x dolar diyor , ama temel haber akışları ne yapar bilemiyoruz . Saygılar

TOLGACAN96 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TOLGACAN96 ()

Başka bir sitedeki çok isabetli analizler yapan ve analizleri şaşmayan bir üstadın analizinde; yükselişin teyidi için, bugün veya pazartesi günü, kapanış rakamının 25,65 in üzerinde olmasını şart koştu. Aksi taktirde 23,5 DOLAR'ın görüleceğini de belirtti. Sizin analizdeki rakam gelmiş. Yön 27 dolar mı diyorsunuz?

7BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

25,56 kapanışı demiştim . PY Sınırda kapamış . Yeni haftanın herkese hayır getirmesini dilerim . Bakalım 27 usd mi , 23 usd mi ... iyi hafta sonları dostlarım ...

0BeğenmedimŞikayet

Yalçınay_57 ()

Teşekkürler üstad.. sayenizde bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz..

0BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Evet tüm yorumlarım haftalık kapanışa göreydi.

Yalçınay_57 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yalçınay_57 ()

Üstadım; hafta kapanışı 25:30 altında olursa dediğiniz olur dimi doğru anladım.. yani 21:00 mumu değil..

1BeğenmedimŞikayet

mamac ()

Grafik için teşekkürler.

8BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Arkadaşlar Grafik e Ek olarak söylemek istedim. 4h grafikte Düşen Kanalımız mevcut biliyorsunuz. Bunun tepesi 25,80 . 4 mum bu tepeyi kıramadı. Ayrıca flamanın altında 25,30 flamanın orta kanalından geçiyor. Burada ve altında kapanış flamada Okları aşşağı çevirir.

0BeğenmedimŞikayet

sozlesmeli ()

Havayolu:))

Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hyusuf ()

1 hy nedir

0BeğenmedimŞikayet

Yalçınay_57 ()

Teşekkürler hocam..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum