Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (650)
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Sağolun size de
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Hocam haftaya araba almalıyım bekletsemmi satsammi kararsizim al sat değilse umut varmi hocam onu deseniz:)
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bugün 23,138 den dönerse martan başlayan yükseliş teyit edilmiş olur! bu rakam önemli aklınızda olsun! hergün değişiyor! ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Haziran ayından bekleyen yatırımınız içindi Hocam ALLAH bereket versin
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()sadece ihtimal!
ama benim beklentim 23,08x ama gerçekleşir ama gerçekleşmez! dikkat ederseniz tepeyi de yazdım! ikiside ihtimal! ytd
Emelll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Çok şükür hocam :) maksat gönül kalmasın. olabildiğince cevaplıyorum.
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam siz sabır taşımısınız
:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()yok öyle demeyin! öyle bir hedefim yok! insanlara ve kendime faydam dokunursa mutlu olurum. belki dua ederler!
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()aynen hocam benim beklentim 23,08 zaten ona göre işlem açmayı düşünüyorum
ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Eren ben uzun vadeciyim normalde geçen haziran ayından %50 alımlarım bekliyor. kalan % 50 USD 4 parçaya bölüyorum sıkılmamak için al sat yapıyorum. ana para 2 böl 1. uzun vade 2. 4 parça al sat .. bol kazançlar
_eren_erkam için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()üzüldüm şimdi takip etmemişsiniz. günlerdir 27x gelmez ise 23,5 gelecek dedim :(
Geographer06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()El birliğiyle hep beraber Yasemin hanım için bütün site ve Hocalar seferber oldu ha gayret bi 20 - 21 ons uygun fiyat 5.80 - 6.00 gibi getiriverelim
:)))
Kiminin duası bizde aradan kaynarız Yasemin hanım dua ediyoruz bi 6.51 desin de geliversin
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Inanın bende, normal hayatımda böyle degilimdir üstadım, ama acemi olunca al sat beceremeyince alıp unutayım istiyorum, gram kaybetmeden. Kısmetimde varsa görürüm. Yakinen takipteyim. Tsk. Ederim.
1BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Hocam burdan 2 kademe alacağınızı söylüyorsunuz. Kaç kademe yapıyorsunuz paranızı. Birde 2 kademe aldığınız da TL olarak kaç kademe bırakıyorsunuz. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir ayar tutturamadim ben.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Selçuk abi 6.14 e geliyo bu kurla doların gelirmi dersin )
0BeğenmedimŞikayet
Geographer06 ()Bu dibi soruldugu icin cevapladiniz. 23.00 beklemiyorsunuz degil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Emelll ()Bekliyor musunuz gerçekten öyle bir düşüş
Lütfen evet deyin lütfen ya
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()@MMS alt yorum kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Ben dünden bugüne sabredemiyorum size helal gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Sabrınıza hayran kaldım :)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()O rakamları biraz zor :(
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ben direk talebimi ileteyim:) açık açık bana 20- 21 lazım gelecek gibi olursa bir ses et, canıma yetti. Alıp yatıcam 2 sene:)
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Flama boyu 22,50 gösteriyor. Formasyonlar her zaman %100 çalışmayabilir Bu sebepten direk boyunun %50'sine göre işlem açarım ben genelde. yani yine 23,05 ' e denk geliyor :) buda benim için 2 kademe anlamına gelir.
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Maşaallahiniz var, tebrikler, artık biraz ilerde size de üstad deriz o halde...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bende acemiyim! daha yeni başladım öğrenmeye ama zevkliymiş! bişeyler yorumlamaya başladık işte..
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Memnun oldum tekrardan, bende Yasemin
0BeğenmedimŞikayet
AmedLy ()işte sürekli dip aramak her zaman risklidir bak mesela ben alır almaz bu 6.19 dan düşmeye başladı o rakamı görür görmez kalbimi tuttum aha ayvayı yedim dedim neyseki çok şükür iğne attı ve geri geldi
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()benim gördüğüm 22,846 dip kanal içinden dönerse, hedef 26, xx...
nereden dip yaptığına bağlı! bugün için 22,846 diyebilirim. günlük değişiyor hatta her saat...
ytd