Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (213)
0BeğenmedimŞikayet
çekirdek22 ()Abi satayım mi :)
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abi grafikten anlamıyorımki:((( bekle yada bekleme de yeter :)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()mms grafıge bak yorumla bırlestır, ne dıyım sat al mı dıyım:)
nasıl anlatayım yada bılemedım:))
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serhat4141 ()Tesekkurler hocam Allaha emanet
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Kırması zor geri dönermi yani abi?
0BeğenmedimŞikayet
gumüşhacıköy ()Bu emtiada biliyoruz ki imkansız diye bir şey yok. Ama en doğru karar kendi verdiğimiz karardır
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
azer__ ()Oldum gul mekten 10 çularr sozunuze
5BeğenmedimŞikayet
66vip ()6,41 cok cok saglam dırenc,
saygılar
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()tam okumuyosun vırgul bıle bosa koymam, ama acıklamasını yazma anlamı kalmıyor
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()her secım onesı dusuk secım bıtıp netlesme sonrası yukselıs olmus hemen hemen her se cım lerını ınceledım
Serhat4141 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smtozdal ()Ustad abd nin fikri nedir sence?
0BeğenmedimŞikayet
Serhat4141 ()Hocam hayırlı cumalar son abd seçimleri öncesi ve sonrasında gms ve altin nasil bi hareket yapmış ben baktım grafikte pke bisey anlamiyorum yorumlayabilirseniz çok kişi faydalanabilir
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()bırazdan 10 cular gelır
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Yani sabır edin bekleyin azıcık :))
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()abd twhlıkelı olabılır, yukselısı destekleyebılırde, ızlemek lazım .39
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()ah ozel yazılabılse, genel herseyı yazamıyorum yazmıyorum. ama dedıgım gıbı su an usd ve ons saglam duruyor, abd muallak, az cok fıkrı var ama yınede korkutmuyor deıl
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abi senin canjn saolsun ölüm yok ya sonunda düşerse illaki çıkar tekrar abd ne yapıcak merak konusu
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()olakı yanılırsam syfanın ortasına dar agacını kurarlar, ben al sat demem, ama acıl durumlarda uyarmaya calsırım, donecek yerler grafıkte ons grafıklerımde ve grafık ıcı altı acıklamalrımda mevcut
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Ozaman bekliyorum abi 6.32 den sattım çünki kardan zarardayım şuan bu paröaları iyi yerden satmak istiyorum senden ricam düşüş gördüğünde sayfaya yazsan sayende çok insan faydalanıyor abi
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()sen ytd oku,
Jacobsaran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()Milletin lafina baka baka hep geride kalıyorum bu sefer gelse hiç kimseye bakamayacam
0BeğenmedimŞikayet
Jacobsaran ()Usd? Ytd olmasın o ? :))
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()4h kapanısları ve gece kapanısı gormek gerek
Esenadam2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam2 ()Abi 6. Yada 6.1 gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
Fernando_Torres ()Senin her dedigin çıkıyor hocam arkama yaslandim :)
0BeğenmedimŞikayet
Leo07 ()Sağol kardeşim inşallah herkes karlı çıkar yarı altına geçtim 6;58 ortalama 6:81 oldu 48 bin zarardayim şuanda Allah can sağlığı versin
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()tehlıkelı sular, kar stısı nasıl olur bılemem, ama saglam duruyor ons, usd
0BeğenmedimŞikayet
Hamdi_ozen ()Abd Acilmadan 6.41 gelseydi satardik. Ben bugun ABD nin Yapqcagi Hamlessinden cekiniyorum. Bi sallanti yapacak diye dusunuyorum. Uyd
0BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()Bilgilendirme için teşekkür ederiz usta