Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (213)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()estagfurullah kardesım, ne mutlu eger oyle ıse
Alp05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alonewolfff ()Eyvallah dostum aynen terstekileri de düşünmek lazım umarım herkes düze cikar
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()dovız almam satmam, sadece metaller ıcın takıp ederım
zararına satısı zarar kesı asla tasvıp etmedım, beklemnızı onerırım, cok surmez ınsallah sıkıntı yapmayın lütfen
Tzo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bekir93 ()Ortalamayı düşür abicim alttan alarak
Tzo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Hocam Allah razı olsun sizden bilgilerinizi paylaşıp insanlara faydalı olmaya çalışan birisiniz teşekkür etmek istedim bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah aslan sana yazmıyom nasılsa ulasıyon:)
aslan2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tzo_ ()6.50 den aldigim bir parca var abi. Ir turlu cikmak nasip olmadi yaklasik 3 ay oldu diger parcari ufak ufak karlarla sattim ama 6.50 den aldigmda baya zarar var ne yapsam nerden ciksam bir akil versn zarar kes hic yapmadm bugune kadar gerci hic zararim olmadi g
Gram dolar ve Eurodan yana yuzm hep guldu ama gumus acemiligime geldi
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()estagfurullah olurmu oyle sey, bırlıkte ogrenıcez, bırlıkte kazanacaz, buranın amacı fıkır paylasmak degılmı,
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Merhaba. Siz ve başka çok iyi bilen @USTAMM ve @horozcu gibi. Sizler varken bir şeyler paylişiyorum. Ayıp olmaz değil mi. Artık bende dahada gelışmek istiyorum. Eleştiri ve fıkırı verebilir siniZ sevinirim. Grafıgımı daha atamadım amma.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()evet ordan
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()son zaanlarda nerdeys gunluk verıyor doldurt bosalt parca parca
CEMre52 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()E tabi doğru diyorsunuz, biz en tepeden satmalıyız ve anında düşmesi gerekiyor değil mi:)
Alonewolfff için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEMre52 ()İşte en kral taktik..3 te 1 le Doldur boşalt..
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()ya nasıp, hemen al hemen sat parayı koyacak yer bulamayız, satamayanlar terste olanlar ınsallah onlarda cıkar da alacaklar nasılsa alır
Alonewolfff için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Anladım abicim:)) geliyo sanki tekrar 6.40 ben kaçar orda 6.31 i gooo 6.34 ve 6.50 kalıcak elimde:)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()once satıs sonra alıs sırayla anladın umarım:)))
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alonewolfff ()Başkan satış yaptık gümüş donmmeye niyetsiz gibi
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()tl yı asla bıtırmem
0BeğenmedimŞikayet
Nurnasip ()Sizin işiniz de zor:)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Alo merkez
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abi alım yerininde neresi olabilceğini yaz valla başka bişi istemiyırum :))
1BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hahhaaa dur abi kırma sakin ; ))) on numarasın ya Allah gönlüne göre versin Rabbim işini gücünü rast getirsin :)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()yahu sabret nasıl anlatayım sana baska, :)))
valla ekranı kıracam sımdı:))
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Aynen abi canımız saolsun tabiki ama alım yeri 6 lar gelşcekse çıkıyım şuan az kar var
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Yazılı rakamdan cıktım, burdan cıkmam dussede, sen bılırsın artık
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abi çıkıyımmı az kar var düşüyo bu
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()yorumla ılgılı olmayan sacma bı sey var, hayırlısı, sabret bıraz kardesım, ne tren bıter ne durak, ALLAH bıze can saglıgı versın, kazanırız,
İzmir'de millet can derdınde bız kazanc, ALLAH affetsın onlara sabır ihsan etsin