Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (257)
0BeğenmedimŞikayet
Pierlotti ()Hoca bu grafikciler bizi gömecek gibi durumdayım
KAHİN38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()merhaba hamd olsun bugünümüze, zaman olarak bir süre vermek dogru olmaz 3 günde de gelebilir 3 aydada 2 haftada da tamamen piyasanın belirledigi birşeydir zaman konusu
Ünal72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ()Danışıklı dövüş o borsa denen olay
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()kardeşim yani çok açık olarak grafikde anlatıgımı düşünüyorum olası ihtimalleri
Ahsen___1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adanalı_Mert ()Önerebileceğin bir kağıt var mı usta bide fmızp jants ve
snpam kağıt hakkında bilginiz var mı..?
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()dedim ya risk yönetimi ile ilgili bütün mesele
akin77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()eregli akbank garan bankacılık dipden dönüş yapma olasılıgı yüksek oldugu için agırlık oraya kaydım biraz sende ne var ki
Hknkoc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sabuk sabuk hisseler çok var ama düzgün olan şirketlerde var fazlasıyla ayırt etmek gerekir görüşüne saygı duyarım ..
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Akıncı üstadım kademeli aldım önce 450 den 474 gecen hafta cıktım 200 gr bıraktım belki gider yukarı diye 452 tekrar koydum bi parca 444 bekledim olmadı dip ben 405 gibi kestitiyordum ozaman 440 430 gelirsede 410 yapıcam kademeyi bu olasılık 2021 mart sonumu kosullara göre surec uzayabilir veya erkende gele bilir doğrumu hocam tsk
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Akıncı kardeş merhaba nasılsın bu bahsettiğin fiyatlar ne zaman gelir tahmini bir bilgi verirmisin selamlar
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ()Benim fikrim borsa illegal o yüzden bulasmam ben
0BeğenmedimŞikayet
Ahsen___1453 ()Selam Akıncı kardeş, takibindeyim, yeni üyeyim, orta vadede tavsiyen varmı.. Bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
akin77 ()Uyar üstadım 442 uygun ama sarı çizgi beklicem)))çünkü ne var ne yok dalıcam)))ne o parçalı hiç sevmem bölmeyi)))
0BeğenmedimŞikayet
Hknkoc ()Sende hangi hisseler var ben girdim ama şansım pek yaver gitmiyor aldığım dip yapiyir
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bende 461 üstüne atamayan gramın hedefi 442 dir..
akin77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akin77 ()Ben sarı beklicem)))bide zaman gösterse grafikler)))
0BeğenmedimŞikayet
akin77 ()Yeşil çizgi uyar ama sarı çizgi CAN dır)))
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ne zararı kardeşim :) 88 bin benim ortalamam yabacı satışlarının bu kadar aşırı oldugu dönemde bile 80 bin altına gelmedi.. ben her zaman borsada olrum düşerkende çıkarkende ve artık satılacak degil bazı hisseler için tarihi fırsat seviyelerinde iken bence sen borsaya korkarak bakıyorsun daha önce işlemin oldumu hiç bilmiyorum ama aslında herkezin az bir para ilede olsa yatırımının olmasını düşündügüm bir yer karı ne altın ve döviz ile kıyaslanmaz..
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()böyle inişler çıkışlar olur önemli olan bu düşüşlerde bizlerin ne yapmamızı bilmemiz bir planımın olması ya ek alım yapıp fırsatı degerlendirirz yada sabır ile bekler piyasanın dönmesini bekleriz..
sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akin77 ()Bu akşam gram çalışacaktınız)))seviyeler böyle derken)))nasıl )))420 mi)))üstadım
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ()Testeresini felan bilmem ama. suan borsadan kaçış olduğunu sen benden iyi biiliyon haa sende önceden girenlerden sin şuan zararda olduğun için cikamiyon :)
0BeğenmedimŞikayet
MetalAdam ()Hayırlısı olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sayfada sorun yaşanıyor malesef
THE_END_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Akıncı yureğimize su serptin allah senden razı olsun bu günlerde onsta karanlıkta yürüyorduk bu grafik bize ışık verdi tsk
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()altınsız kalırsam altın çıkaran maden şrketine ortak olurum altarnetifler bitmez
MetalAdam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hergün mü düşüyor ? yoksa 1 aydır terstere piyasasımı yaşanıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()valla asıl hayal senin bu beklentin..
1BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Selcuk 2 yildir dolar 10 tl olacak diyor..
Hatta bir video da 35 tl olacak dedi.. cok desteksiz salliyor.
Terste kalanlar icin guzel moral veriyor..
0BeğenmedimŞikayet
KAHİN38 ():))) düşmesi için nedene gerek yokki hergun dusuyo zaten bunu herkes biliyo ve borsadan paralri cekiyo
0BeğenmedimŞikayet
MetalAdam ()Yine altinsiz kalacaksın :))