Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (257)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Akıncı senin sorunun cevabı bende var
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()direk deme 495 ler de once:)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()flama yapıp 540 yolculugu başlıyacak diyorsun yani
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()yabancının tl ye ulaşımı bu kadar zor iken bu yükselişi ben mb kontrolü devilasyon yapması diye düşünüyorum ya bir yerden para bulundu yada birileri ile anlaşıldı ülkeye girmeleri için adamların bir kur şartı var onu yerine getiriyorlar biraz komplo teorisi oldu sanki :)
Kenji3435 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()o zaten yakın rakam 3-5 dolar gerı gelsın o rakamdayız, onsun dusmesıne bıle gerek kalmaz.
sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()İlk attıgındada soylemıstım. kısa kalmalı
ben bu haftayı bı yavas ufak tamamlayım, sora ceklıp ızlıycez.
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Sence 1849 kırılcakmı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()onsun grafigin aynısı gramda da olabilir belki c bacagı doların buralarda kalmasından kısada kalabilir. genede kademeli alım yaşatır :)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()2 oncekı yorumumda ve grafıklı yorumda mevcut kardesım
sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Onsun durumu ne66 vip altın onsu
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()diyom ya korkulu ruyam 200 ve uzun dokuz. mıktar yuklu. oraları gormez ınsallah, ben gorulen sevıyenın altını gormuyorum.
sonrasında güzel gunler bızıde gorecek:)
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Hiç sorma hocam 66vip ile az önce yazıştınız ya konuşsam olmaz sussam gönül razı değil diye içimiz yanıyor ama tedavi edecek merhemimizi bile nereden buluruz diye etrafa bakınıyoruz modundayız
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()200ema 200 :)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu hızla giderse kasıman ortasına kadar 9 olur allah korusun da 7,85 de hacimsiz işlemleri doldursunlarda bakalım dahada üstüne süreceklermi korku filmi izlergibi izliyoruz artık
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()o gunden berı dıyorum ben mumkun gormuyorum en azındn bu verılerle.1835 sonrasında 1827 ve ve ve 1800:)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu hafta %70 çok olur çok benim seviyeler kafana yatmamış anlaşılan :)
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Ben doların kasımın 2. haftasından önce düzeltmeye gideceğini düşünmüyorum sadece tahmin üstad, önceden de dediğimiz gibi şu ortam da Allah mb nin yardımcısı olsun diyoruz ve hayretle izlemeye devam ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()bende ful olmaz. % 50 realizasyon olmadıgı surece fullemem. %35 realızasyonda 70 olur kı gordugu dıp aslında oralardı.
Bu hafta 70 lerı gorurum:) ALLAH uzun dokuzdan ve 200 emadan korusun yeterkı
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()genede acele etme alım için :) yada fulleme depoyu fazla
0BeğenmedimŞikayet
mertali123 ()inşllh usta inşallah. bıktık şu dolardan.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()dolar artık neresini kendisine hedef yaptı ise ilk olarak 7.85 görülecek gibi üstü varmıdır bilmiyorum ama 12 den vurmayya gidiyor sonrası uzunca bir düzeltme süreci başlatacak artık yice aşırılık bölgelerinde.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()estagfirullah kardesım, burda cok mutavezılık acemıden yatırım tavsıyesı aldırır, ızlıyorum ve takdır edıyorum
1BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Estağfirullah üstadım sizin yanınızda anca çırağınız olurum, saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Biliyorum hocam, yukarı ivme trendi ile başladı güne
0BeğenmedimŞikayet
Volkan5504 ()Vixsi nerden takip ederiz ksaltlmasi nedir
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()VİX DXY ve RASYO
Bunlar takıpte olmadan ne grafık ne verı ne haber akısı yalın kalır sende bılırsın kardesım
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()dostum herşey takbimde benim piyasanın bütün bileşenlerini takip ederim herşey birbiri ile baglantılıdır
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Vix endeksi takibinde mi üstad?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Ben bu hafta alımı yaparak asgı ınmıs yukarı cıkmıs bakmam, hedefımı bekler cıkarım.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Soruna cvp olarak kazanamadıgıma uzulmek yerıne kazancıma sevınırım.
Ama benım dedıgım baska bır seydı, dogru yerden alır kazanmak benım tercıhım, zarar bunyeye agır gelıyor