Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (257)
0BeğenmedimŞikayet
gnll ()aksine herkes 9 10 lardan konusuyor. Altın ne olur peki ekimde kasım da
akin77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben trampın kazanacagını düşünüyorum bu dönemde
Mesut1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mesut1453 ()Baydın seçilirse vay halimize 3kasımdan sonra
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()7,21 benimde olmasını isdedigim bir yerde sonrası için bir önlem varmı ki 7,20 den dönüp bu sefer 9 mu olacak yoksa. tarihde veryorsanız kesin inanırım :=)
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()İnşaAllah dostum tamda mesajın ezan- ı Muhammedinin üzerine geldi :- ))
0BeğenmedimŞikayet
akin77 ()Merkez bu işi çözer rahat olun siz sakin kalın o dolar 7.40 sonrada 7.20 sabit düşecek)))tarih veriyorum 3 Kasım)))
Kenji3435 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu kurla oranın gelmesi hayli güç zaten 7,86 önemli yer şuan önünde gram içinse kademeli alım yerlerini zaten gösterdim gelip gelmiyecegini piyasa belirlicek.
sezginakis1980 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Hocam 410 tl gelmesini önlücekgibi 440 430 420 450 parcam var buralardan kademe yapıcam gelirse
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()%27 6 ay yatırdım bu %27 sadece ucgun acık kaldı
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bir daha ki yatırımlarınızda TL bitirmemeye calışın 4/1 paranızı yokmuş gibi gerekirse ayrı bi banka hesabına taşıyınki en ölü seviyeden alma şansınız olabilir.. bol şans
Burtvinli88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bazı duyumlarıma göre doların 6 6,50 seviyelerinde iken yabancılara 8,5 kurundan işlemler yapıldıgını duymusdum demek ki gerçekmiş. peki bu ticaretden kazanç saylayabildiniz mi
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()Hocam elimdeki TL'ler bitti. Dediğiniz gibi konum korumak en doğru gibi. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()kardeşim sonuçda ikiside emtia çıkış başlayınca ikiside çıkıcak en fazla finalde birisinden %3 4 az kazanmış olursun ya altın daha fazla yükselirse ? ben olsam hiç pozisyonumu degiştirmeden beklerdim tl varsa sert düşüşlerde altdan toplamaya çalışırdım..
Burtvinli88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Eskı dusuncenızı bılıyorum, gordugu rakamın da dıp olabılecegını dusunuyorum, gorse bıle yıne o rakamlar olacagı kanaatındeyım.
Yorumunuz degerlı tesekkurler
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Yok 2 3 yıl önce oldu %27 3 günlüne oldu bu oran
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Gecen sene oldu
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()evet geldi bunları yakın tarihdemi yaşadınız
3BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Piyasada olmaz yada gelmez demek sıkıntıdır, ancak ben pek beklemiyorum en azından bu yıl içinde, daha önceden bu yönde beklentilerim vardı 2020 de başlayan ve 2021 ide içine alan uzun soluklu bir düşüş.
Şu anda bu düşünceyi rafa kaldırdım en azından bu yıl için. YTD
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Geldimi akıncı yazım
0BeğenmedimŞikayet
Burtvinli88 ()Hocam elimde 40k kadar gümüş 178 gr kadar altın var. Sence buralardan kalan altını da gümüşle parite yapmak mantıklı olur mu? Gümüş ortalamam 6,60. Parite yapınca 6,40 seviyesine kadar düşecek. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()aynen üstad dedigin gibi seviyeler aynı hemen hemen bende de gramı doların son durumu belli eder 442 ve altında dolara baglı olrak 425 civarı hemde aylık pivot civarından dönüş gelmesi bekliyorum en alt noktayıda yatırımcıların elinde en azından 4/1 kadar tl tutuması için söylüyorum ki bunu alışkanlık haline getirmeleri mutlaka çok işlerine yarar bir gün.. saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
sezginakis1980 ()Akıncı Ben adamlarıma 5 sirket kurdurdum otelde müdürüm dolarla is yaptırdım dolar 5 tl iken bu ödemeleri yıllara yaydım doların tl fiyatını artırdım otelde artırdım. şirkete ödeme yaptım dolar olarak adamlar 8.50 bozdu sonra tl lazım dedim bana faizle verin tl dedim %18 6 aylık veya 1 yıllık dirketten otele tl yi aldım ancak bukadar acabiliyom ytd
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()aramızdada dırek olmaması ıyı, gunah kexısı olmanın anlamı yok
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()yok artık dikkat ediyorum önündeki rakamlarıda yazıyorum sadece aramızda konuşurken içimden geçenleri söylüyom işde :)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()İnsanların yüzüne övgü hoş degildir ama tespitler harika,
Gelecekse imasından benım gıbı gelmeyecegını dusundugunuzu anlıyorum, dogru mu
0BeğenmedimŞikayet
Kenji3435 ()Her teorinin en az %50 gerçeklik payı vardır hocam :- )) benimde aklıma yatmadı değil hani
8BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Şayet bir düşüş gelecekse ; 1746 Ons, 7,8560 Dolar'a göre 441 civarı alım uygun olur.
Şu an Ons desteği test ediyor, 4h de 1855 altı kapanışlar sıkınyılı olur düşüncesindeyim. Beklentim destekten dönüp 1885 leri test etmesi yönünde. YTD
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()aynen.
işte zaman ve zemın hazır olmadan dogru soylenmmelı degım nokta:))
sen bunu altta da yukarda da hep yapıyon.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()buyur kardeşim neymiş
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben son söylenilecek olanı ilk söylüyom sanki demi :) sonrada toslayan çok oluyor :=)