Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0416 15:11:29
EUR 36.0246 15:11:29
USD 34.5616 15:11:29
ALTIN ONS $2699.9850 15:11:29

Konu: 25 Mart, Değerli Emtialar vs Dolar Yönü

[grafik d=12060_GR39a213.jpg][/grafik]

Yorumlar (208)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 7 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Ramazan_21 ()

Merhaba hocam gram 3 nisan oncesi alim firsati verirmi hocam ? 3 nisana gram ile girmek istiyorum fakat alim icin nereleri uygun goruyorsunuz

senollkaan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sevincaslii ()

Korkarak is yapilmazki sonucta Alttan toplamak warken AZ olsun benim olsun

Zararziyan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

sizden duydum bende sitede temel analizini begendiğiniz arkadaslar var mı acaba bize aslında sağlam bir temel analiz yapan dost lazım var mı önerdiğiniz arkadaslar

Muhammet51 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

resit ()

Hocam haber nerde acaba

Muhammet51 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Siverekliyim ()

Gümüş veya altına yatırım yapılabilir mi senoll hocam bı oncekinde baya zarar ettim şimdi üfleyerek bile yiyemiyorum yoğurdu kaç kere alacaktım ama vazgeçtim herseferinde ...

0BeğenmedimŞikayet

Lale19 ()

Ben insin elimdeki TL yerde alayım yine çıksın istiyorum :)
Alım fırsatı :)
298 de almadım 280 olacak dendi her yerde
Bir yandanda bütün birimi altına koymak doğru mu?

0BeğenmedimŞikayet

Zararziyan_ ()

Ne kadar cesaretlisiniz valla tebrik ediyorum sizi :)

Sevincaslii için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

aynen abi renklerin önemi yok

Komiser_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sevincaslii ()

Tesekurler ozaman biraz daha alayim :)

0BeğenmedimŞikayet

Muhammet51 ()

Hayırlı akşamlar Şenol hocam bu cumadan itibaren bankalar ons alış ve satışını durduracak mış ne gibi bir etkisi olur?

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

vadenizi uzun tutunuz efendım inşallah devam edecek

Sevincaslii için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Serv_toprak ()

Şenol hocam hayırlı akşamlar saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

efelif ()

Merhaba Şenol hocam. Ben renklerden ziyade her birinin yükseliş oranına takıldım. O seviyeler rastgele mi tayin edildi yoksa bir sebebi var mıdır?

0BeğenmedimŞikayet

Sevincaslii ()

Senol hocam simdi 330dan aldim gidis iyi tarfmi:))

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

eğer o kadar panık oluyorsanız lütfen kısa zamanda kazanc sağladıktan sonra kurtulmanız aksi takdirde en ufak inişler sizi rahatsız edecektir

0BeğenmedimŞikayet

Komiser_ ()

bence oklar anlatıyor olayı renklerin önemi yok sanırım.

1BeğenmedimŞikayet

Zararziyan_ ()

Yine 290 lara inecek diye ödüm kopuyor valla. İnmez dimi hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

Zararziyan_ ()

@senollkaan hocam yine Hızır gibi yetistiniz vallahi stresten ölmek uzereydim burda. Sıkıntı yok dimi hocam gramda

1BeğenmedimŞikayet

Scarface¥ ()

Hocam grafikteki degerlerin doluluk oranlarini goz onunde bulunduralim mi yoksa onemli degil mi

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Metaller yukari dolar asagi. Tesekkurler. Renk olayına takilalim mi senol bey. renklerden bir anlam cikaralim mi? Sorulari gelecektir:)

0BeğenmedimŞikayet

İlginmesut ()

Hocam burdaki miktarlar bilinçli mi böyle uzun kısa uzun kısa yani gümüş güzel yükselecek platin daha az güzel mi:)))

0BeğenmedimŞikayet

Güvenli_liman47 ()

Sterlin TL ne olur hocam

0BeğenmedimŞikayet

Arsen_Lüpin ()

Üstad merhaba;
Gümüş sence hangi seviyeleri görür yakın zamanda. Bugün 2.95'ten aldım.

0BeğenmedimŞikayet

dost55 ()

Hocam bu ok içindeki renklerin yoğunluğu neyi ifade ediyor?

0BeğenmedimŞikayet

Komiser_ ()

Ellerine sağlık Şenol Hocam

0BeğenmedimŞikayet

gamsiz21 ()

Hoşgeldiniz Hocam gözlerimiz sizi aradı ortalama 329 gramı satıp satmama konusunda çok kararsızım. Bu paylaşımınız stresimi aldı.

0BeğenmedimŞikayet

ben_bu_işi_bilmiyorum ()

Hocam renk sayısı artmış,

0BeğenmedimŞikayet

Centilmen34 ()

Gümüş alınır mı?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum