Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (208)
0BeğenmedimŞikayet
Rıcmen34 ()Şenol hocam alımı kaçtan yapmam gerekiyor satışı kaçtan yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok gümüşle ilgili
senollkaan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
senollkaan ()cesaretli yatırımcı burada belli oluyor aslında kendınızı yormayacaksa gümüş değerlendirebilirsiniz
Rıcmen34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bkr38 ()Dolar düşer mi @Hyt46
Hyt46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Dolar asagi ise dolarini bozdun galiba. Petrol yatayda olsun. Petrolde ileri geri oynaklik zarar verir borsaya.
Hyt46 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Ne amaçla olduğunu bilmiyorum.
Detlax5255 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dreyup ()vyaman hoca var temel ve teknik analizci. bu aralar piyasaya küsmüş gelse sorariz ama usta
0BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()Dikkatliyim
Teşekkür ederim
Bilgilendirmeleriniz için..
erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Dolar aşağı petrol yukarı borsalar yukarı
0BeğenmedimŞikayet
Detlax5255 ()Ufak yatırımcı Için söylenmiş olabilir bankalar üzerinden alip satarsa bankalar zarar eder Diye düşünülmüş olabilir
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Anlamadim dediğinizi. Kusura bakmayın.
füreya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Bilgim var ama net bir aciklama yok bankadan. Bankanin satacagi onstan ne olacak ki. Tonlarca alıp satabilen sadece merkez bankakaridir.
Detlax5255 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()Bırak sen bendee:)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Dikkatli olun borsada hizli giden hisseleri en ufak kötü haberde en hızlı aşağı gider. önden koşar. Ons yukari borsa yukarı ons asagi borsa aşağı gibi bir tahminim var. Olur mu bilmiyorum. Petrol olayi sakinlesti. piyasalar petrol olayıni yavaş yavas unuttu.
füreya_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rıcmen34 ()Şenol hocam hoşgeldiniz grama girmeye çekiniyorum kur yüksek gümüş alınır mı yorumunuz cok önemli
0BeğenmedimŞikayet
senollkaan ()Allah sizden de razı olsun hem kendinize güvenip hem bana güvenip elinizi taşın altına koydunuz memnunıyet duydum efendım bol bereketli kazançlarınız olsun en güzel haberdi bugun
Memduh_Basgan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Detlax5255 ()Bende duyum Aldım o konu hakkında
1BeğenmedimŞikayet
füreya_ ()Okuma ve anlama bilgimiz çok sıkıntılı gerçekten..
Dünyanın diğer ucundaki x bankası karar vermiş.. Tr de ki abim bütün bankalara mal etmiş..
Üstüne paylaşıyor :))
0BeğenmedimŞikayet
HooooP ()bu hbr kımden geldı abım?
Muhammet51 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Memduh_Basgan ()Hocam dün gümüş iyi demiştiniz benim altından biraz zararım vardı. gümüşten hiç anlamam siz öyle deyince 2.93 den gümüşe girdim saat sabah 4.30 da 3.03 den çıktım 80 k 5 saatte 7300 TL ye yakın kâra geçtim zararı çıkardım. size teşekkür ederim hocam rabbim gönlünüze göre versin. sağolun varolun.
0BeğenmedimŞikayet
YeniUsta34 ()Bende saçma arkadaşım , ama hayırlısı ülkeler sıkıntılı sonumuz hayr olsun
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Arkadaşım biri yorum yazmış. Ons alis satısını bankalar durduracakmus cuma gunu diye. Bir haber paylaştı. Ama kaynağı yok.
YeniUsta34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevincaslii ()Peki devamli takipte degilmisiniz gece bile uyanip bakiniyom cin saatinde cok yukseliyo ozaman satin
Zararziyan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YeniUsta34 ()Bu nedemek kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Zararziyan_ ()Ben çıkıyor satamiyorum iniyor gene satamiyorum sadece kafayı yeyip duruyorum nerden bulaştım bu işe bilmiyorum
Sevincaslii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
46avci02 ()Şenol hocam eski tarihli kopyaladim yalnis oldu
0BeğenmedimŞikayet
grambiriktiren ()hocam size yazdıklarım düşüyor mu acaba, gözden mi kaçıyor yoksa cevap vermek mi istemiyorsunuz? Ben sadece sizin düşüncenizi merak ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Sebep nedir. Bilgiyi kimden aldiniz.
Muhammet51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emrecelik14 ()@tarbaz5101
1BeğenmedimŞikayet
Zararziyan_ ()İnmesin ya lütfen ben satayım kurtulayim herkes kurtulsun ondan sonra insin olmamı :)
Lale19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevincaslii ()Tarbaz hoca