Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0407 15:33:44
EUR 35.9804 15:33:44
USD 34.5509 15:33:44
ALTIN ONS $2699.5000 15:33:44

Konu: 25 Mart, Değerli Emtialar vs Dolar Yönü

[grafik d=12060_GR39a213.jpg][/grafik]

Yorumlar (208)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 5 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

alvina ()

Nasıl takılmayayım dört yıl hacim çarpı yükseklikle geçince :)
Benim ilk gözüme çarpan buydu, burdan bir msj almamız gereklidir belki de :)

senollkaan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Aşırı oynaklik yok. Daha önceki dususlet kabus gibiydi. Ve hemen borsaya yansıdı. Gün içi dar bir alanda geziyor. Aman böyle gezsin

Hyt46 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

ilk olarak sakinliğini koruman önemli bunu öğrenebilirsen hepsınden kar elde edersın arkadas tavsıyesi sonrasında piyasayı iyi takıp edeceksın tabi bu işi yapıyorsan her ıncelığını öğrenmen gerek sağlam bir psikolojin olması gerek yıkılmaman için dediğim gibi gerisi kendiliğinden gelir

bse2016 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zararziyan_ ()

Takip ediyorum hep ama çıkınca daha çıkacak yorumları etkiliyor düşünce kiyamiyorum zararına satmaya Velhasıl hep zarar :) cesaret yok bende tek eksigim o sanırım

Sevincaslii için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emrah_ünal ()

Aynen öyle ben kendim adima çok bildiğimi düşünmüyorum bilsem 325 den aldığım zaman 329.5 den bozmayıp 330 a takip sonrada 300 inişini seyretmezdim ama benim düşüncem altın kısa vadede buralar zirve ytd

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Dolar zaten yatay dar bir bantta gidiyor. Dolara fazla takılma asiri sert dususler ve yukselisler yok zaten. Metaller yukari gitmeye çalışıyor. Böyle oldukça borsada yukerlis sınırlı kalıyor. Tavan taban ve aciga satis olmadığı için borsalar boyle devam etsin. Aşırı dususlerde herkesin eli sat tusunda. Aşırı yükselişinde de borsalarda al tuşuna bilinçsizce basılıyor. Sonra da zarar ettim ve ya maliyetine zor verdim sesleri çok oluyor.

Hyt46 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Szgnalty09 ()

Şenol bey öncelikle saygılar selamlar 3 nisanda onsta ne yönlü bi tepki bekliyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

Naz_gökçe ()

Lütfen grafikleri düzgün çizelim hocam esrarengiz bir yanınız var:)))yoksa hacimde bir şey mi anlatmak istediniz

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

tabii olabilir insanız sonucta %100 verim beklemek doğru sayılmaz

Emrah_ünal için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HooooP ()

kaynak ne aslı astarı varmı bakalım. kulak asma fazla derım . kı varsada coktannn pozısyon almıstır buyuk para babaları ve buyuk bankalar.

oktaybelin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bse2016 ()

Volkan hocam çok sevilen saygı duyulan biri olarak nacizhane fikirlerinizi soracam yeni başladım 2 defa zarar satış yaptım daha fazla zarar edecem düşüncesiyle öneriniz benim için önemli neleri takip etmeliyim gram satışı için teşekkür ederim şimdiden

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

6.60 lardan düştü yatay seyir galiba

Bkr38 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Emrah_ünal ()

Yorumlarınızı uzun zamandır okuyorum geçmişte de grafik yorumlamalarda yanıldınız bence yine yanılacak siniz bu son grafiginiz le alakalı ama sizin dusuncenizdir saygı duyuyorum ama aynı düşünmüyorum

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

şimdi hiç hacime takılma uğrastırma ınsanları taban çarpı yukseklık ile :)

Naz_gökçe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Znpg ()

Kardesim grm icin bundan sonraki aşamalar için fikir yurutebiliyor musunuz?

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Petrol yükselebilir gibi

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Dolar da aşırı bi oynaklik olmazda ufak tan düşüşler yükselişler olabilir yatay bant diyelim şimdilik. ilerde yükselebilir

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

oktaybelin ()

Böyle bir muhabbet var piyasada yarın kokusu çıkar gerçekse

HooooP için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

yüklü almanızı önermem ilk olarak kendinizi etkilemeyecek kadar miktar ile alım gercekleştirmenız duruma göre kendınızı hazırlayın amac burada kendınızı tanımak eger olaylardan etkılenmıyorsanız sonrasında alımlarınızın gramını bıraz daha arttırıp ona göre hareket etmektir hakim olduğunuzda işe sonra emin adımlarla ilerler yol kat edersınız tavsıyem bu yönde

Bestekar23 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

tahix21 ()

Euro neden yok

0BeğenmedimŞikayet

Naz_gökçe ()

Grafiginizdeki renklerden ziyade hacimleri dikkatimi çekti

0BeğenmedimŞikayet

Babavanga_ ()

Senolum dükkanda işler nasıl kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Bestekar23 ()

hocam mrb yaklasık bır aydır sızı takıp edıyorum burdan 900 gram kadar almak mantıklımı tldeyım su anda acelemde yok tl lazım degıl mantıklı yatırım ise alacagım cevabınız için tşker sımdıden

0BeğenmedimŞikayet

nil87 ()

Uzun vadede alım yapıyprum satmıcam ama daha önce 328 den bozdurduğumu kurtarmaj istiyorum. Sizce 320 ler hayalmi

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

düzeltme durumunda değerlendrıbılırsınız dolardakı gerı cekılme olursa alım fırsatı verebılır ama vadenızı bılmedıgım ıcın ne desem faydası olmaz

nil87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sahra_sultan ()

Nasıl yapabildiniz tavsiye verir misiniz ben hep eksiltiyorum

Hallem için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Bu yükselis devam edecek anlamindami

0BeğenmedimŞikayet

nil87 ()

Şenol bey gramı kaçtan almamızı önerirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

nazasel ()

Şenol bey 52 bin nakit var ne önerirsiniz gram düşer mi yoksa vadeliye mi gomeyim

0BeğenmedimŞikayet

Hallem ()

15 gun icinde 36bin tl mi 5 bin lira artırdım. Butun paramla bekliyorum. Sorumluluk bendedir varmi bir tavsiyeniz ozellikle gram altin ve gümüş.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum