Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0408 15:41:54
EUR 35.9851 15:41:54
USD 34.5495 15:41:54
ALTIN ONS $2701.7500 15:41:54

Konu: 25 Mart, Değerli Emtialar vs Dolar Yönü

[grafik d=12060_GR39a213.jpg][/grafik]

Yorumlar (208)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Ekono13 ()

Abi yükselmeden duzletme mi yiyecek peki 338 den 328 e düştü ayrıca üzerinde dolar endex de düştü altında tık yok halen düşüyor ons bunun derdi nedir

senollkaan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ben_bu_işi_bilmiyorum ()

Pozitif kisiliginizden kaynaklanıyor hocam; , nasreddin hocanin çağdaş ekonomist versiyonusunuz ; hem gulduruyor hem dusunduruyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Naz_gökçe ()

Katılıyorum. Tekrardan elinize emeğinize sağlık hakkınızı helal edin sohbet çok güzeldi. Bugun sanırım çok yordum kendimi izninizle kolay gelsin başarılar

0BeğenmedimŞikayet

Serv_toprak ()

Teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Sıvap ()

Bu sence ne anlama geliyor açiklarmisin

Ahmetkorkmaz99 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

düzeletme sonrasında ıslemde bulunabılırsınız efendm doğrudan sizi yonlendrmek ıstemem

Serv_toprak için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ahmetkorkmaz99 ()

Paşam bekle sadece sabir

Payam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

renkli resimler attığım için olabilir mi :)

Naz_gökçe için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ben_bu_işi_bilmiyorum ()

Hocam kırmızı renkli tabeladan sınıfta kaldık, turuncu renkten de sınıfta kalırsam tasdiknamemi isteyeceğim:)))

0BeğenmedimŞikayet

Ceyrancı_ ()

Hocam bu grafikten gümüş çok yükselecek gram biraz daha az platin daha az gibi olabilirmi renk doluma göre en yukarıdan aşağı gidiyor bunu çıkarttım olabilirmi @senollkaan

0BeğenmedimŞikayet

Payam ()

Hocam sizden tavsiye bekliyoruz, tl deyim, altın düşer mi, öngörünüzü merak ediyorum. kaçtan alım yapılsa doğru adım olur acaba, tamamen kendi kararım olacak

0BeğenmedimŞikayet

Naz_gökçe ()

Gerçekten siz sayfaya gelince renkleniyor buralar:))

0BeğenmedimŞikayet

Serv_toprak ()

Hocam saygılar altinda durum nasıl komple tldeyim. ve sorumluluk bana ait tekrar tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Oyle olsun dibe gelmesin. Hep uzak dursun. Günlük sert hareketlerde satip alim yapabilirim.

Hyt46 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gold_diggers ()

Şenol bey merhaba Alım için kaçları bekleyelim sadece tavsiye niteliğinde bir şey söyleyebilir misiniz.
Teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Kapanis lazim bize. Adamlarin kapanisi da 23:00-24:00 arasıdünya piyasalarında tek vadeli piyasalari açık olan onların ki. Adamlar öyle bir sistem kurmuşlar ki. istediklerini yapabilirler.

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

o renkten onu nasıl çıkardın tebrik ederim seni :)

ben_bu_işi_bilmiyorum için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Oyle umuyoruz. Ama cuma gunu satislar çok hizli gelebilir. Kimse hafta sonuna pozisyonda girmeyebilir. Sadece tahmin olur mu bilmiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

bu aralar piyasa baya hareketli insanlarda heyacanla bekliyor severek yapan lar bu işte keyif aldıklarını düşünüyorum

Ultraslan3848 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Payam ()

Hocam aynen sizden tavsiye bekliyoruz, tl deyim, altın düşer mi, kaçtan alım yapılsa doğru adım olur acaba

Ultraslan3848 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Naz_gökçe ()

Doğrudur efendim

mimart için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Agrasif hareketler azaldı gibi bu haftayı 90 bin üzerinde kapatabilir se iyi olur

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Naz_gökçe ()

Ben çözmem yine size çözdururum takipçilerinizle::)))

0BeğenmedimŞikayet

Ultraslan3848 ()

Hocam 20 dk sonra abd borsasi kapanacak bu gece ki ongorunuz nedir yukselecek gibi gorunuyor suan

0BeğenmedimŞikayet

mimart ()

Hacimleri yukselis miktari olarak ( gram ve gumus icin ) algiladik ama dogru mu :) bir de nazik uslubunuz icin tesekkurler...

0BeğenmedimŞikayet

ben_bu_işi_bilmiyorum ()

Hocam bu onstaki turuncu renk neyi sembolize ediyor :hareketin zayıf kalacağını mi

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Abd endeksleride artıda ikinci gunde

0BeğenmedimŞikayet

senollkaan ()

naz zorlama diyorum :) sonra sana hacim ile ilgili bi ton görsel atarım çözmek zorunda kalırsın

0BeğenmedimŞikayet

bse2016 ()

Tşk ederim Şenol hocam degerli düşünceleriniz için altın ögüt sabır piyasa haberleri takipteyim..

0BeğenmedimŞikayet

Hyt46 ()

Aldığımız seviyelerden uzaklaştıkca rahatlayacaz erdal tersede düşsek satmayacam kendi adıma diblere yakın alım yaptık gibi beljide

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum