Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Tüfe bize yaramadı.. Üfe ay ve hafta kapanışında volatalite yaratacak şekilde gelir mi .. bakalım..
Görüşmeler teknik başlıklı olacak .. burası enteresan.. ana başlıkta anlaşıldı da teknik kısıma mı geçildi.. bilemiyoruz..
Teknik görüşmenin akabinde aynı hafta 4. tur görüşmeleri olabilir..
Ben verilere odaklandım.. Bu belirsizlik veri fiyatlamasına atsa bizi yeterli..
Teşkkürlerimle.
@zekamerak
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Hocam Bu fed toplantısında 18martta indirim beklemiyoruz ancak pwell den indirim mesajları bekliyoruz oradan gelecek haziran indirim sinyali piyasaya cosku getirir.. Ve piyasa haftaya bu sürecede yavas yavas hazırlanmayada baslayacaktır. Toplantıya hocam
saygılarımla
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Konu: Ons altın 4s daralan üçgen grafik senaryosu ytd.
Her güzel olan şey in beydeli var, en güzel sarı yı sevmenin kide kahkaha atamamak :))) her hali ıle asıgıyız
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan19316 ()Çok teşekkür ederim @alpachino kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Evet hocam ancak bu veriler bugün 16:30 da acıklanacak takibimizde.
Gerekli bilgilendirmeniz için teşekkürlerimi iletiyorum.
Bu yatay sürecte ve hafta sonu malum piyasada likidite azaldı. Önümüzdeki hafta için bayağı arastırma yaptım.
Usa irn görüsmesi pazrtesi baslıyor bilginiz olsun. (sonuc uzarmı? ne cıkar ne olur arastırıyorum global kaynakları)
Haftaya fed üyeleri konusmaya baslayacak toplantı yaklasıyor 18martta. ve veriler haftayada önemli olacak.
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Eğer hisse senedi trade ediyorsun ve bu günlük işlemde 1- hacimlimi seçersin kağıdı 2- bofayıı karsına alırmısın?
Cevap:
Evet hacim bir day tradecinin oksijenidir. Hacimsiz hissede "içeride kalırsın" sorunu olusur
BoffA gibi dvasa bir piyasa yapıcıyı (algritmayı) karşına almak inthardır. Onlarla "inatlaşmak" yerine onları bir pusula gibi kullanmalısın.
Haber akıslarıyla- day trade ile performans bu metotla alınır.
0BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Bugün 16.30 da (a b d ) Ocak üfe verisi açıklanacak ..
0BeğenmedimŞikayet
Kirilov ()Çok teşekkürler abim. Beklemedeyiz artık bakalim martta neler olacak. Like verildi..
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Fiyatı kim bsklar?
Piyasa yapıcılar ve külçe bankaları bunu yaparlar. Bunu bos kontratlarla yaparlar yani manüpile spaküle amaçlıdır. Sebebi teslimat günü yaklaşmıştır..
Normalde olması gereken rakam 100dlardı
Saygılarımla,
1BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Onsta güne bakış (Güncelleme 1)
Kapanış tek. haber akışı tem.
algorit. lar yorumlarıma esastır.
Destek:5166- Direnç (en üst):5200
İşlem aralığı (anlık):5170-5178
Pivot=Denge noktası:5174
Ana trennd sağlam duruşunda..
Onsta 5180 e doğru bir çaba var.
Volatilite:Orta derecede.
Mumlar:Yeşil mumlar alım seferberliğinde
Boğa, ayı vs. tuzağı daima hatırınızda olsun.
Dikkat sayımız:5200 ve üzeri
İyi kazançlar. (13.59)
Etiketlenemeyen herkes etiketlidir.
@zekamerak @Beyzax @Mavişim @Dogan33 @Unique_xy
@Mekanize_15 @Metin60 @MaSaLıMm @İbrhmmm @Kirilov
0BeğenmedimŞikayet
Matrak_33 ()Alma o zaman yğksek geliyorsa ziyaa
Esesoes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Gümüş neden son zamanlarda bu denli bskılandı?
Gümüş tarafındaki son fiyat hareketlerinde, takvimde yer alan fiziki teslimat döneminin etkileri gözlemlenmektedir.1 2 gün önce bu liste toplandı.
Teslimat sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, fiyatlamaların yeniden temel dinamiklerine ve olağan dengesine dönmesi beklenmektedir.
Saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Esesoes ()Hocam ons dan bahsettim, bu fiyatlar bana yüksek geliyor
mentino46 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kirilov ()Sağolun, değerli yorumunuz için tekrar teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Ons fiyatı yükseldiği için yüzde hesablarken artık eski sayılar değersizleşiyor 1000dlar yükselme ortalama %20 yapar zor değil bu rakamlar . sayılar yüskeldikce yükselme rakamlarıda artıyor.
Kirilov için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Belkide yanılırım 7500 8000dlarada gider cünkü her trende cıktığında 1500 2000dlar birden gitmeye basladı 2 trende cıksa 3000dlar yapar düzeltme eklesen 2500dlar kalır
1BeğenmedimŞikayet
Kirilov ()Teşekkürler..
3BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Merhaba hocam yıl sonu beklentim 7000dları göreceği ancak düzeltmelerle birlikte 6500 6800dlar arasında kapatacağı beklentim sebebi ise fayiz indirimleri ve jepltk sebepler 3 fayiz indirimi.
saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Kirilov ()Merhaba
Yıl sonu beklentiniz nedir acaba?
2BeğenmedimŞikayet
alpachino ()En güzel kısım ise
Nerden alırsan al kazandıran eski tepe yıkma aşamasıdır
Sora paraboliclesir harketli ortalamlardan koparak gitmeye baslar(düzeltme sinyalidir buradan alırsan tepeden yakalnırsın:)
Dolayısıyla 21 günlük hareketli ortalama ana pusulamdır ve 55 günnlük trend orta vade destek noktası
saygılarımla,
Hakan19316 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Trende cıkıs 4 bölümden olusur
- Düzeltme
- Güç toplama- Likidite- temel destekler
- trende çıkış eski tepeyi yıkmak
- şımarma paraboliclesme hareketli ortalamalardan uzaklasma 400 500dlar miktarı bu sekilde gider sonra düzeltme baslar:)
1BeğenmedimŞikayet
alpachino ()Merhabalar hocamİ
55 Günlük HO: Son 3 yıldır büyük düzeltmelerde takip ettiğim ana trend ve Fibonacci destek noktamdır.
21 Günlük HO: Fiyatın bu ortalamadan uzaklaştığı "şımarma" evrelerini ve düzeltme olasılığını ölçtüğüm alandır.
Beklentim:
Kısa vadeli haberlerden(usa- irn vs vs) bağımsız olarak orta vadede; 5.600 direncinin aşılıp 5.900 seviyesine gidilmesini bekliyorum. 5900den itibaren 21 günlük ortalamadan koparak başlayacak şımarma evresinin bizi bu süre 3-4 ay içinde olması öngörüm: 6.300 - 6.500 bandına taşıyacağını öngörüyorum. Buradan bi düzeltme daha 5800 6000 lere yerlesmesini bekliyorum. Bu hareketi faiz kararları veya jeopolitik süreçler tetikleyebilir.
0BeğenmedimŞikayet
umut5134 ()Doğru yalnız bilgi eksik grafik saatlikmi, günlükmü, aylıkmı? yükselişi neye göre yazacağız tabi buda var. Açıklamsına göre bilgi verdim.
0BeğenmedimŞikayet
Kirilov ()Abi merhaba,
bu formasyon güçlü bir yükseliş trendinden sonra oluşuyorsa yukarı kırılma ihtimali fazla diye biliyorum..
umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mentino46 ()Mart dibe baktırır en tepeden aldırır