Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()bu platform hepimize yeter. ve bu kin nefret kıskançlık neden.. ? yetişkin insanlarız çocuklar bile böyle etmez. kalp kırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. insana yaracak hem bu dunyada hemde öbür dünyada iyilik iyilik ve insanların ahını almamak. ? bu yorum herkes için geçerlidir. sayg saygı . rabbim herkesin gönlüne göre versin. iyi geceler.. ?
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()En çok sizin tayfa beni engellemiş.. ? sen hariç. cayi çok seven birisiniz.. benim yerimede bı tane için.. çay insanın ruhunu güzelleştirir.. afiyet olsun.D
Kırlangıc34 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
zrna ()Hocam çok umursama milleti iğnelemek ve kaosa sürüklemekten başka bir şey bilmiyor bu şahis .d
cembey_63 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
zrna ()Ne mapusu ne Fıratı birader, düzgün konuşmaya da gelmiyor illa kimlik fotokopisi mi gerekiyor kanıtlamak için
0BeğenmedimŞikayet
Kırlangıc34 ()Engellemiş demedim ki engellemişse dedim :) Bence sen çay iç :) özferi de davet et fırat beyi izin verirse oda eşlik eder sana :)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Özfer beni engellemez . sen bir çay iç rahat ol .. ?
1BeğenmedimŞikayet
Kırlangıc34 ()Özfer seni engellemişse onuda fırat yaptırmıştır öğrenmek istersen arastır öğren :)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Özfer hariç. ? kim beni engelemisse umurunda olmaz. engeller karşılıklı dir. ?
2BeğenmedimŞikayet
Kırlangıc34 ()Eee tabi diğer hesabın mapusa düşünce bu hesaptan temkinli davranıyorsun :) Dalavereci fırat :) sitenin kalitesini bitirdin tek basına , uğrastığın boş işlerle
zrna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zrna ()Birader şu sitede dost olsan nolur olmasan nolur Allah aşkına. Şu boş kompleksi bırakın. Şurada tanıdığınızı sandığınız 3-5 kişinin gerçek adları bile değildir. Boşu boşuna şu kıytırık konular için zihin yormayı ve hasetlik yapmayı, kalp kırmayı bırakın
0BeğenmedimŞikayet
Bellisima ()@BuğraKağan yan hesabi
-1BeğenmedimŞikayet
zrna ()Sen kimsin? Ulu orta yerden çıkmış laf sokmaya çalışıyorsun. Hakaret yanlısı değilim boşu boşuna iğnelemeye çalışma ahahahah
1BeğenmedimŞikayet
Kırlangıc34 ()Selamını bile almayan , ve senin kiminle konusup konusmayacagına karar veren , onun istediği gibi davranmadıgında seni engelleyen birine dost diyebiliyorsan vallahi bişey diyemem
-1BeğenmedimŞikayet
zrna ()Cok konusma sen, muhattabım bile değilsin
garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Baksen. ? Eski dostlar düşman olmaz
.. ? Eski düşmanlar dost olmaz. ? Güzel bir ata sözü. sence.D
0BeğenmedimŞikayet
Kırlangıc34 ()Onlardan olmayanların adını bile telefuz edeemezsin , sen kalkmış birde yorumu begenmişsin gecmiş olsun senide harcamışlar :D
0BeğenmedimŞikayet
Bellisima ()İftira etmeleri de var sırada kardeşim... Heee bunlar birde sayfanın dedikodu köşe sidir. Kimse bunların eline su dokemez bu konuda...
Bunu da paylaşmak isterim..
. Daha bunlari tanımadınız .. İlerleyen zamanda burda olursanız, (Az çok zaten şimdi bile anlaşılıyor ne yönde insan olduklari)bana hak verirsiniz.. Sizi uyarmak istedim simdiden bir kardeşiniz olarak , kabul ederseniz. .
Hayırlı akşamlar diliyorum
1BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Sende az değilsin. Acı Mira iç. )) iyi gelir.
2BeğenmedimŞikayet
Kırlangıc34 ()Fırat hocası izin vermiyordur :) Onlar hocaları izin vermezse nefes bile alamazlar sen cay iç cay iyi gelir :)
0BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()Kardeşim dediğim kişi bir arkadaşa like verdim diye beni engeledi. demekki herşey onun dediği gibi mi olacak. yani söz hakimiz olmayacak mı. yanlisa doğrumu diyeyim. yada doğruya yanlış mı diyelim. ben her zaman kim kizacaksa kızsın doğru yolda yürümeye devam edeceğim. kardesim olsada yanlış Yolda ise ona derim sen yanlış yoldasin.. haksızlığa buynumu bökmem.. ilk günden beri dedim benim sözüm senin sözün dur... doğru mu degilmi. @ozfer gerekirse nikim yansın ama doğru yolda. haklinin yanında mazlumun yanında haksızlığa uğrayanların yanında . ben değişmedim. degisen BELİSİMA sensin. saygilar.
2BeğenmedimŞikayet
Kırlangıc34 ()Zurna hangi deliğini tıkayınca oynak bişeyler calıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Yusufkenan_61 ()Sen onun geçmişe dönük yorumlarını bir oku istersen. Kim kime ne yapmış daha iyi anlarsın.
Aydınauto için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()kısa kes fake hesap aydın abası olsun
-1BeğenmedimŞikayet
zrna ()Haksızlığa karşı 3-5 yorum yaptık, -10 yemişiz direkt. Bu kompleks ve hasetlik ile hayatta başarı gerçekten zor. Kimseyi çekememezlik olması da cabası.
0BeğenmedimŞikayet
zrna ()Bu yusuf da bana hakaret edip engellemiş. Çok büyük kayıp gerçekten. Kendi düşünceleri ile uyuşmayan insanları direkt engelliyorlar sebepsiz yere.
Aydınauto için cevaplandı (yorumu göster)