Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorum ayarları
0BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Özür dilerim ama çok yanlış kişilerle paranı hiç ediceksin.
Mustafa_tr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Ah Mustafa . Sen birde ona hocami diyorsun. Afam üç belki beş nik değiştirdi. okadar bilgisi olsa hepimiz onu bilirdik peşine düşer dik dimi :)Onu destekleyen bastonlu bir ninesi var başkada kimse varlığından haberi yok.. Ah Mustafa abi sana gerçekten şaşırıyorum. Pess diyorum artık sana.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_tr ()Hocam tekrar 3310 yolcusu mudur yani
Omerta_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Amin Allah'ın korumması ve emniyetinde huzurlu geceler sağlıcakla kalın @Omerta_
0BeğenmedimŞikayet
Omerta_ ()İyi tatiller ; ) keyfiniz daim olsun iyi geceler @Good_Wife26
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı (); ))24 ayarımızı kimse bozamasın Hep saf masum kalalım cancazım, Aylinim ışığımız yldızımız her daim parlasın; ))
0BeğenmedimŞikayet
Omerta_ ()Amip gillerden bu türler bölünerek cogaliyorlar; (eldiven kullanın lütfen teşekkür ler
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rsi köpüğü alındı stoplos kullanan üstattır:))
Karusu'dan şarkı gönderiyorum:))elalem melalem ne derse desin değişmem, hakkımda attınnız ama tutturamdınız ömrümü yedininiz ama bitiremediniz; ))) @Omerta_
0BeğenmedimŞikayet
Omerta_ ()Heee aynı ben.. )
-1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ():)) kendilerini yesinler inşallah amin çok amin:)) yarın ben hepsini çizerim hiç sıkıntı yoktur:))
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ():)) 90 geçtiyse söner o rsi nin alevi:)) benim bildirimlerde gördüklerime stop oldum:))
0BeğenmedimŞikayet
Omerta_ ()Aslan mustafam ben hoca deilim senaristin.
Gram Altın için Omerta_ yorumu (1 hafta önce)
Aşağı 3310 sonra yukarı 3375 sonra tekrar aşağı 3310 FM senaryodur..
Hoca bulursan bana da söyle ...
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()24 ayarız katkısız saf:) pırlantalar onun olsun
0BeğenmedimŞikayet
Omerta_ ()Canımız saolsun hic önemi yok kötüler ömrümüzü yediler :))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Destek direnç iyi çalışıyor rsi alev almış:))
-1BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Rica ederim:) önce kullanmamak lazımdı olumluları unutuyoruz şu kötüleri...
0BeğenmedimŞikayet
Omerta_ ()Her daim var olsun tsekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Vardır vardır:))
0BeğenmedimŞikayet
Omerta_ ()Şimdilik has altın
0BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Gönül ler bir yoldasım. Tesekur ederim
içmimar48 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
içmimar48 ()yok ablam hiç kimse sana olan saygımı bitiremez.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çekemeyenler D. layk vermişler yokmu iyi kalpli bir dost @Good_Wife26
1BeğenmedimŞikayet
Ozfer ()Sizin aranızdaki olumsuz duygu bana verdiğiniz değerden fazla olup ta size verdiğim değeri silecek kadar büyük se de çok üzülurdum . Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kabus gibisin bihfer:) mücevherlerin ışıltısına mı:)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hakkaniyet Kişiye göre mi değişiyor veya işine göre mi bir bakmışsın leydi rolündeyken hoop r geri manevra aslına geri dönüyo:)) Vicdan merhamet diliyorum