Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1611 23:59:52
EUR 48.5935 23:59:48
USD 41.7953 23:59:56
ALTIN ONS $4018.7650 00:59:59
  • Güncelleme: Kapanış
  • Alış (TL)
  • Satış (TL)
  • Durum
Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

cembey_63 ()

bu platform hepimize yeter. ve bu kin nefret kıskançlık neden.. ? yetişkin insanlarız çocuklar bile böyle etmez. kalp kırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. insana yaracak hem bu dunyada hemde öbür dünyada iyilik iyilik ve insanların ahını almamak. ? bu yorum herkes için geçerlidir. sayg saygı . rabbim herkesin gönlüne göre versin. iyi geceler.. ?

0BeğenmedimŞikayet

cembey_63 ()

En çok sizin tayfa beni engellemiş.. ? sen hariç. cayi çok seven birisiniz.. benim yerimede bı tane için.. çay insanın ruhunu güzelleştirir.. afiyet olsun.D

Kırlangıc34 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

zrna ()

Hocam çok umursama milleti iğnelemek ve kaosa sürüklemekten başka bir şey bilmiyor bu şahis .d

cembey_63 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

zrna ()

Ne mapusu ne Fıratı birader, düzgün konuşmaya da gelmiyor illa kimlik fotokopisi mi gerekiyor kanıtlamak için

0BeğenmedimŞikayet

Kırlangıc34 ()

Engellemiş demedim ki engellemişse dedim :) Bence sen çay iç :) özferi de davet et fırat beyi izin verirse oda eşlik eder sana :)

0BeğenmedimŞikayet

cembey_63 ()

Özfer beni engellemez . sen bir çay iç rahat ol .. ?

1BeğenmedimŞikayet

Kırlangıc34 ()

Özfer seni engellemişse onuda fırat yaptırmıştır öğrenmek istersen arastır öğren :)

0BeğenmedimŞikayet

cembey_63 ()

Özfer hariç. ? kim beni engelemisse umurunda olmaz. engeller karşılıklı dir. ?

2BeğenmedimŞikayet

Kırlangıc34 ()

Eee tabi diğer hesabın mapusa düşünce bu hesaptan temkinli davranıyorsun :) Dalavereci fırat :) sitenin kalitesini bitirdin tek basına , uğrastığın boş işlerle

zrna için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

zrna ()

Birader şu sitede dost olsan nolur olmasan nolur Allah aşkına. Şu boş kompleksi bırakın. Şurada tanıdığınızı sandığınız 3-5 kişinin gerçek adları bile değildir. Boşu boşuna şu kıytırık konular için zihin yormayı ve hasetlik yapmayı, kalp kırmayı bırakın

0BeğenmedimŞikayet

Bellisima ()

@BuğraKağan yan hesabi

-1BeğenmedimŞikayet

zrna ()

Sen kimsin? Ulu orta yerden çıkmış laf sokmaya çalışıyorsun. Hakaret yanlısı değilim boşu boşuna iğnelemeye çalışma ahahahah

1BeğenmedimŞikayet

Kırlangıc34 ()

Selamını bile almayan , ve senin kiminle konusup konusmayacagına karar veren , onun istediği gibi davranmadıgında seni engelleyen birine dost diyebiliyorsan vallahi bişey diyemem

-1BeğenmedimŞikayet

zrna ()

Cok konusma sen, muhattabım bile değilsin

garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

cembey_63 ()

Baksen. ? Eski dostlar düşman olmaz
.. ? Eski düşmanlar dost olmaz. ? Güzel bir ata sözü. sence.D

0BeğenmedimŞikayet

Kırlangıc34 ()

Onlardan olmayanların adını bile telefuz edeemezsin , sen kalkmış birde yorumu begenmişsin gecmiş olsun senide harcamışlar :D

0BeğenmedimŞikayet

Bellisima ()

İftira etmeleri de var sırada kardeşim... Heee bunlar birde sayfanın dedikodu köşe sidir. Kimse bunların eline su dokemez bu konuda...
Bunu da paylaşmak isterim..

. Daha bunlari tanımadınız .. İlerleyen zamanda burda olursanız, (Az çok zaten şimdi bile anlaşılıyor ne yönde insan olduklari)bana hak verirsiniz.. Sizi uyarmak istedim simdiden bir kardeşiniz olarak , kabul ederseniz. .
Hayırlı akşamlar diliyorum

1BeğenmedimŞikayet

cembey_63 ()

Sende az değilsin. Acı Mira iç. )) iyi gelir.

2BeğenmedimŞikayet

Kırlangıc34 ()

Fırat hocası izin vermiyordur :) Onlar hocaları izin vermezse nefes bile alamazlar sen cay iç cay iyi gelir :)

0BeğenmedimŞikayet

cembey_63 ()

Kardeşim dediğim kişi bir arkadaşa like verdim diye beni engeledi. demekki herşey onun dediği gibi mi olacak. yani söz hakimiz olmayacak mı. yanlisa doğrumu diyeyim. yada doğruya yanlış mı diyelim. ben her zaman kim kizacaksa kızsın doğru yolda yürümeye devam edeceğim. kardesim olsada yanlış Yolda ise ona derim sen yanlış yoldasin.. haksızlığa buynumu bökmem.. ilk günden beri dedim benim sözüm senin sözün dur... doğru mu degilmi. @ozfer gerekirse nikim yansın ama doğru yolda. haklinin yanında mazlumun yanında haksızlığa uğrayanların yanında . ben değişmedim. degisen BELİSİMA sensin. saygilar.

2BeğenmedimŞikayet

Kırlangıc34 ()

Zurna hangi deliğini tıkayınca oynak bişeyler calıyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Yusufkenan_61 ()

Sen onun geçmişe dönük yorumlarını bir oku istersen. Kim kime ne yapmış daha iyi anlarsın.

Aydınauto için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

kısa kes fake hesap aydın abası olsun

-1BeğenmedimŞikayet

zrna ()

Haksızlığa karşı 3-5 yorum yaptık, -10 yemişiz direkt. Bu kompleks ve hasetlik ile hayatta başarı gerçekten zor. Kimseyi çekememezlik olması da cabası.

0BeğenmedimŞikayet

zrna ()

Bu yusuf da bana hakaret edip engellemiş. Çok büyük kayıp gerçekten. Kendi düşünceleri ile uyuşmayan insanları direkt engelliyorlar sebepsiz yere.

Aydınauto için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, siyaset, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !
ve yazın:
Kalan karakter: 5000

TL / Gram / Altın Çevirici

• Gram Altın
  • Çeyrek Altın
  • 22 Ayar Bilezik

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Euro Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Euro grafiği hazırlanıyor...

#Al/Sat Simülatörü

hemen başla›

#Açık piyasalar

tümünü göster›
  • Tüm piyasalar kapalıdır.
  • Almanya(Frankfurt) Açılış: 13 Eki 11:00
  • Amerika(New York) Açılış: 13 Eki 17:30
  • Arap Emirlikleri(Dubai) Açılış: 13 Eki 07:00
  • Avustralya(Sidney) Açılış: 13 Eki 03:00
  • Brezilya(Sao Paulo) Açılış: 13 Eki 18:00
  • Çin(Şangay) Açılış: 13 Eki 04:30
  • Endonezya(Jakarta) Açılış: 13 Eki 06:30
  • Güney Kore(Busan & Seul) Açılış: 13 Eki 03:00
  • Hindistan(Mumbai) Açılış: 13 Eki 06:45
  • Hong Kong(Gang Seng) Açılış: 13 Eki 04:30
  • İngiltere(Londra) Açılış: 13 Eki 11:00
  • İspanya(Madrid) Açılış: 13 Eki 11:00
  • İsviçre(Zürih) Açılış: 13 Eki 11:00
  • Japonya(Tokyo) Açılış: 13 Eki 03:00
  • Kanada(Toronto) Açılış: 13 Eki 18:30
  • Pakistan(İslamabad) Açılış: 13 Eki 08:00
  • Türkiye(İstanbul) Açılış: 13 Eki 10:40
  • Yeni Zelanda(Wellington) Açılış: 13 Eki 01:00

Ekonomi takvimi

• EUR14 Eki 09:00

Harmonized Index of Consumer Prices (YoY)

• GBP14 Eki 09:00

Claimant Count Change

ILO Unemployment Rate (3M)

Employment Change (3M)

• GBP14 Eki 00:00

BoE's Governor Bailey speech

• USD14 Eki 00:00

Fed's Chair Powell speech

• AUD14 Eki 00:00

RBA Meeting Minutes

• CNY15 Eki 04:30

Consumer Price Index (YoY)

• TRY15 Eki 11:00

Budget Balance

• USD15 Eki 15:30

Consumer Price Index (YoY)

• Takvim verileri İngilizce'den Türkçe'ye otomatik olarak çevirilmektedir. Bu nedenle çeviri hataları olabilir.
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum